Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp økonomikonsulent til udvikling af kommunens anlægsstyring

Greve Kommune

Greve, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2020

Kan du bevare overblikket over Greve Kommunes samlede anlægsportefølje?

Center for Økonomi & HR søger en økonomikonsulent med ansvaret for understøttelsen af budgetlægning, opfølgning og regnskabsaflæggelse på kommunens samlede anlægsportefølje. Centeret består af knap 50 medarbejdere herunder alle kommunens økonomikonsulenter, der i begyndelsen af 2018 blev centraliseret i et budgetteam, hvor stillingen organisatorisk er placeret.

Anlægsområdet i Greve Kommune er præget af et højt politisk ambitionsniveau, og der har derfor også været stort fokus på organisationens evne til at kunne levere på dette. Der er således en stigende opmærksomhed på brugerinddragelse, kvalitet og risikostyring generelt, hvilket kræver omstilling af en række processer. Det klare udgangspunkt er dog et solidt økonomisk overblik over udviklingen på de enkelte projekter.

Om stillingen

Som økonomikonsulent består arbejdet primært i at varetage den løbende økonomifaglige understøttelse af fagområdet. Dette består bl.a. af månedlige dialogmøder med ledelsen på området, løbende opfølgning og generel understøttelse af anlægsprojektlederne for de enkelte anlægsprojekter. Man er endvidere ansvarlig for udarbejdelsen af den samlede investeringsoversigt for kommunen og for kvalitetssikring af input til de tværgående budget- og budgetopfølgningsprocesser, herunder politiske sagsfremstillinger.

Udover de konkrete anlægsprojekter dækker anlægsområdet også over kommunens køb og salg af jord og ejendomme, og eventuel luft i opgaveporteføljen vil blive fyldt ud af diverse ad hoc opgaver.

Vi forventer

  • En medarbejder der interesserer sig for at arbejde med tal og excel-ark, men som også er villig til og evner at forholde sig til virkeligheden bag tallene.

  • En medarbejder der skabe overblik og formidle kompliceret økonomifagligt stof og problemstillinger for alt fra projektledere til direktører og fagchefer, der ikke nødvendigvis har økonomi som deres primære kompetence.

  • En medarbejder der kan agere proaktivt både i forhold til at tilrettelægge processer samt til at identificere udfordringer, afdække dem og medvirke til at komme med mulige løsningsforslag.

  • En medarbejder der på den ene side formår at være serviceminded og løsningsorienteret overfor det enkelte fagområde men omvendt også være i stand til at udfordre fagcenteret.

  • En medarbejder med enten en samfundsfaglig uddannelse eller kommunal erhvervserfaring, der giver tilsvarende kvalifikationer. Erfaring fra lignende stilling er en fordel men forudgående kendskab til anlægsområdet er ikke et krav.

 

Vi tilbyder

  • En spændende stilling, hvor man kommer i kontakt med alle lag af organisationen fra direktøren og enhedschefen til den enkelte projektleder og økonomimedarbejder.

  • Et område der har stor politisk bevågenhed, hvilket fordrer en løbende udvikling både fagligt og styringsmæssigt.

  • Et team med 15 dygtige økonomikonsulenter, der både giver gode muligheder for faglig sparring og udvikling samt et socialt fællesskab præget af godt humør og en uformel omgangstone.

  • En familievenlig arbejdsplads med mulighed for fleksibel arbejdstid og kun 25-30 minutters rejsetid fra København grundet nærhed til både motorvej og S-togsstation.

 

Øvrige oplysninger

Løn fastsættes på baggrund af gældende overenskomst og i forhandling med din faglige organisation. Alt efter erfaringsniveau vil ansættelse som specialkonsulent eller tilsvarende være en mulighed.

Der vil blive afholdt 1. samtale i uge 51 og eventuelle 2. samtaler i uge 52 med henblik på ansættelse pr. 1. februar 2021.

Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte Budgetchef Mikkel Aulund Sørensen på 20 32 84 91 eller på aul@greve.dk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Greve Kommune

Adresse 1
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
09-12-2020
Kviknummer
LJA-81402817
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Greve Kommune

Adresse
Rådhusholmen 10
2670
Greve
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-11-2020
Ansøgningsfrist
09-12-2020
Kviknummer
LJA-81402817
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed