Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp økonomikonsulent søges til Sundhed og Forebyggelse, Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Nordsjælland

Indrykket
06-02-2024

Vil du udvikle økonomistyringen på ældre- og sundhedsområdet i en ambitiøs organisation, der vægter god balance mellem arbejde og fritid? Kan du omsætte fag- og økonomidata til effektfuld økonomistyring og forretningsunderstøttende ledelsesværktøjer? Så skal du søge stillingen hos os.

 

Vi søger en special- eller chefkonsulent, som kan indgå i Stabens analyse- og økonomiteam på seks medarbejdere. Opgaverne er varierede. Du skal sikre en god understøttelse af forretningen og er dermed også et vigtigt bindeled til kommunens tværgående økonomistyring. Derfor skal du både mestrer detaljen, kan bevare overblikket, besidde en stærk analysekapacitet og ikke mindst forstå vigtigheden af at lykkes i samarbejde med andre. Du kommer både tæt på dit forretningsområde, som dækker forebyggelse, sundhed og ældre og du får du en vigtig rolle i kommuenens tværgående budget- og regnskabsprocesser, hvor du er i tæt samarbejde med forvaltningens tværgående styringsenhed, Koncernøkonomi.

 

Om jobbet

Der er tale om et job med stort ansvar og gode udviklingsmuligheder. En central del af jobbet er at understøtte vores kerneområder forebyggelse, sundhed og ældre på den løbende økonomistyring. Du bliver økonomisk sparringspartner for ledere, chefer og nøglemedarbejdere og du er controller på budgetopfølgningerne. Dertil forventer vi, at du kan medvirke til at videreudvikle økonomistyringen og gennemføre analyser af aktivitets- og udgiftsudviklingen. Det sker i tæt dialog og effektivt samarbejde med kollegaer i Sundhed og Forebyggelse og med vores centrale økonomifunktion, Koncernøkonomi. Vi ved, at vi kun lykkes i fællesskab og har derfor også igangsat et analysearbejde på bl.a. økonomiområdet, som sigter mod, hvordan vi i endnu højere grad udvikler og understøtter organistationen på tværs, så det organisatoriske fundamentet for stærke faglige fællesskaber også er til stede.

 

Et blik ind på hvad dine opgaver fx kan være:

Udarbejde notater, indstillinger og slides til direktion og politisk niveau

 • Udvikle og følge op på budgetmateriale og budgetmodeller, herunder komplekse beregninger

 • Udarbejde prognose for køb af ydelser og takster til mellemkommunal afregning

 • Deltage i udvikling af ledelsesinformation på området

 • Fungere som sparringspartner for ledere, chefer og nøglemedarbejdere i hjemmeplejen, plejecentre, midlertidige pladser m.m., fx ifm. månedlige budgetopfølgningsmøder

 • Understøtte forretning og styring, herunder være bindeled mellem den tværgående styring og øvrige sektorbehov

 • Bidrage til udviklingsprojekter

 

Din profil

Vi forventer, at du med din faglighed er med til at sikre høj kvalitet i økonomistyringen og forudsætter, at du er analytisk skarp, talstærk og god til at formidle det. Du lader også din erfaring komme dine kollegaer til gavn i form af sparring og samarbejde om opgaveløsningen. Du arbejder selvstændigt, men formår samtidig at bygge tværgående relationer med kollegaer i hele kommunen. Du trives med mange varierende opgaver store som små - og er god til at se nye løsninger og muligheder for at forbedre arbejdsgange.

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse fx cand.polit., cand.oecon, cand.scient.pol., cand.scient.adm. Du må gerne have erfaring med kommunal økonomistyring fra forebyggelses-, sundheds- og ældreområdet. Vi bruger OPUS som økonomisystem i kommunen og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til OPUS eller lignende økonomisystemer.

 

Vi lægger også vægt på, at du:

 • Er imødekommende, hjælpsom og nysgerrig og gerne lærer fra dig

 • Har gode samarbejdsevner på tværs af forskellige fagligheder og er god til at inddrage relevante kollegaer i din opgaveløsning

 • Formår at se potentialer i andre, således alle i temaet udvikler sig løbende

 • Er struktureret og systematisk

 • Er god til at skabe overblik men også omhyggelig i forhold til detaljerne

 • Har et godt blik for processer og sammenhænge mellem den daglige økonomiske drift og strategiske styringsværktøjer

 • Har interesse for, hvordan økonomistyring og data kan være med til at styrke og udvikle kerneforretningen

 

Derfor skal du vælge os

Sundhed og Forebyggelse er en organisation i rivende udvikling, hvor udvikling af økonomistyring er en meget vigtig del af dagsordenen. Aktuelt har vi stort fokus på udvikling af gode styringsmodeller, der indebærer analyse af og viden om områdets aktivitet. Stillingen giver dig derfor god mulighed for at arbejde med de styringsmæssige tendenser og udfordringer, der kendetegner velfærdsområdet i disse år.

 

Din hverdag vil være afvekslende, og du vil have stor indflydelse på eget arbejde med mulighed for at præge opgaverne. Derudover vil der være gode muligheder for løbende kompetenceudvikling og for hjemmearbejde.

 

Din arbejdsplads vil som udgangspunkt være i Birkerød Administrationscenter, ca. 20 - 40 min. fra København og direkte genbo til s-togstationen linje A, men der vil også være dage hvor arbejdsfællesskabet kalder på, at du arbejder fra Rådhuset i Holte.

 

I Rudersdal Kommune tror vi på, at vi kun lykkes i fællesskab. Derfor er det vores mål, at alle kommunens medarbejdere og ledere i alle opgaver - og i fællesskab - arbejder for at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for borgerne, virksomheden og det samfund, vi er en del af. Se vores film om Rudersdal Kommunes strategi og værdier Vi lykkes kun i fællesskab HER

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentlig og du ansættes i staben i Sundhed og Forebyggelse.

 

Tiltrædelse senest pr. 1. april 2024.

 

Løn forhandles efter gældende overenskomst i henhold til dine kvalifikationer og erfaringer.

 

Om os

I Sundhed og Forebyggelse bevilger vi indsatser og driver tilbud inden for sundheds-, forebyggelses- og ældreområdet. Det omfatter eksempelvis kommunens tilbud i forhold til hjemmepleje, rehabilitering, genoptræning, hjælpemidler og forebyggelse. Staben består af ca. 25 medarbejdere, der understøtter centrene med en række drifts- og udviklingsopgaver, herunder bl.a. kvalitetsarbejde, udviklingsprojekter, kommunikation, økonomistyring, regnskab, kapacitetsplanlægning og digitalisering.

 

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

 

Send din ansøgning senest tirsdag d. 20. februar 2024.

 

Samtaler:

1. runde samtaler afvikles torsdag d. 22. februar og en evt 2. runde er onsdag d. 28. februar.

 

Går du videre til en evt. 2. samtale skal du afsætte tid til at foretage en personlighedstest som fremsendes torsdag d. 22. februar og skal besvares senest søndag d. 25. februar. Tilbagemelding foregår telefonisk mandag d. 26. februar af ca. en times varighed.

 

Ved en evt. 2. samtale vil der til samtalen være forberedelse og fremlæggelse af en case.

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Tanja Thor Møller

Stabschef, Sundhed og Forebyggelse

Tamol@rudersdal.dk

Tlf.: 72 68 33 23

 

Vibe Musaeus

Funktionsleder, Koncernøkonomi

vimus@rudersdal.dk

Tlf.: 46 11 20 06

 

Ansøgningsfrist:

20. februar 2024

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rudersdal Kommune

Adresse 1
Øverødvej 2
2840 Holte
Danmark
Adresse 2
Øverødvej 2
2840 Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-02-2024
Udløber
20-02-2024
Kviknummer
LJA-85317027
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rudersdal Kommune

Adresse
Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-02-2024
Ansøgningsfrist
20-02-2024
Kviknummer
LJA-85317027
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed