Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp jurist til 'internt advokatkontor' i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2020

Om stillingen
Team Jura i Erhvervsstyrelsen fungerer som styrelsens interne advokatkontor og er en stabsfunktion, der betjener direktionen, chefgruppen samt resten af huset med kvalificeret juridisk rådgivning inden for hele styrelsens omfattende ressort. 

I Team Jura beskæftiger vi os bl.a. med forvaltningsret, statsforfatningsret, selskabsret og erhvervsret, digitalisering af lovgivningen, styrelsens kontrol og tilsyn, lovproces, lovfortolkning, lovteknik og hjemmelsspørgsmål. Teamet koordinerer og kvalitetssikrer endvidere styrelsens kontrakter og udbudsprocesser og står for undervisning af vores kolleger i relevante juridiske emner. For tiden beskæftiger vi os endvidere intensivt med juridiske spørgsmål vedrørende de erhvervsrettede covid-19-kompensationsordninger.

Om dig
Du er cand.jur. eller cand.merc.jur. med en stærk, faglig profil med vægt på stats- og forvaltningsret. Derudover har du erfaring med at arbejde i centraladministrationen eller en privat virksomhed, og du har lyst til at dygtiggøre dig i blandt andet persondataret, data og digitalisering.

Som ansat i Team Jura er du en del af en serviceenhed, der er i kontakt med mange mennesker om forskellige problemstillinger hver dag. Vi forventer derfor, at du er imødekommende, servicemindet og god til at sætte dig ind i nye problemstillinger og reguleringsområder. Vi forventer også, at du har en skarp analytisk sans og er god til at formidle viden med henblik på rådgivning af ledelse og medarbejdere.

Du vil få en dagligdag, der er præget af at være tæt på, hvor beslutningerne træffes. Der er ikke to dage, der er ens, og det er derfor vigtigt, at du kan være fleksibel med hensyn til at tilrettelægge og løse opgaverne. Vi forventer, at du som person er god til at tage initiativ og kan planlægge og gennemføre dine opgaver selvstændigt, såvel som i samarbejde med andre. Du trives med en hverdag, hvor du har mange bolde i luften.

Om os 
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.
 
Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder. 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.    

Om ansættelsen 
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. 
 
Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse chefjurist Claus Ulrich Schousboe telefon +45 35 29 10 23. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Interesseret? 
Lyder stillingen som noget for dig? Så send din ansøgning via "Søg stilling"-knappen eller via ansøgningsmodulet på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest onsdag den 3. juni 2020. 
 
Vi forventer at holde samtaler i uge 24/25. 
 
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2020
Udløber
03-06-2020
Kviknummer
LJA-80304099
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-05-2020
Ansøgningsfrist
03-06-2020
Kviknummer
LJA-80304099
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed