Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp jurist med interesse for GDPR, it og dataanvendelse

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-10-2021

Er du en dygtig jurist med drive og appetit på faglige udfordringer? Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale løsninger i juridisk kontekst? Og vil du være med til at sikre høj juridisk kvalitet i alle Erhvervsstyrelsens aktiviteter? Så er du måske vores nye kollega i Jura!

Om stillingen

Erhvervsstyrelsen ligger helt i front og er meget ambitiøs omkring anvendelse af data, kunstig intelligens og nye digitale teknologier, som vi bruger til at understøtte vores forretning. De nye teknologier bruges både til at betjene virksomhederne bedst muligt, til at afdække fejl, og til at målrette vores kontrol mod svindel. Vi bruger bl.a. machine-learning teknologi og graf neurale netværk og udveksler, behandler og formidler store mængder af data. Du vil bl.a. blive involveret i compliance ift. den kommende forordning om regulering af kunstig intelligens og opbygge stærke kompetencer.

Vi har brug for en jurist til bl.a. at hjælpe med at sikre juridisk compliance i styrelsens arbejde med avanceret it. Stillingen er placeret i Jura, som fungerer som styrelsens interne advokatkontor og er en stabsfunktion, der betjener direktionen, chefgruppen samt resten af huset med kvalificeret juridisk rådgivning inden for hele styrelsens omfattende ressort.

I Jura beskæftiger vi os bl.a. med forvaltningsret, statsforfatningsret, selskabsret og erhvervsret, udveksling af data mellem myndigheder, digitalisering af lovgivningen, kontrol og tilsyn, lovproces, lovfortolkning, lovteknik og hjemmelsspørgsmål. Vi koordinerer og kvalitetssikrer endvidere styrelsens kontrakter og udbudsprocesser og står for undervisning af vore kolleger i relevante juridiske emner. For tiden beskæftiger vi os endvidere intensivt med juridiske spørgsmål vedrørende de erhvervsrettede Covid-19-kompensationsordninger.

Om dig

Du er cand.jur. med en stærk, faglig profil. Du er nysgerrig og interesseret i it og digitalisering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til GDPR. Derudover håber vi, du har erfaring med at arbejde i centraladministrationen eller en privat virksomhed, og at du har lyst til at bruge din stærke juridiske metode og til at dygtiggøre dig inden for de mange juridiske discipliner, som vi i øvrigt beskæftiger os med.

Som ansat i Jura er du en del af en vellidt serviceenhed, der er i kontakt med mange mennesker om forskellige problemstillinger hver dag. Vi forventer derfor, at du trives i rådgiverrollen og er imødekommende, servicemindet og god til at sætte dig ind i nye problemstillinger og reguleringsområder. Vi forventer også, at du har en skarp analytisk sans og er god til at formidle viden med henblik på rådgivning af ledelsen og medarbejderne.

Du vil få en dagligdag, der er præget af at være tæt på der, hvor beslutningerne træffes. Der er ikke to dage, der er ens, og det er derfor vigtigt, at du kan være fleksibel, og at du trives med en hverdag, hvor du har mange bolde i luften. Vi forventer, at du er god til at tage initiativ og kan planlægge og gennemføre dine opgaver selvstændigt, såvel som i samarbejde med andre.

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1000 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet Langelinie, Dampfærgevej og Amagerfælledvej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret i København på Langelinie.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse forventeligt pr. 1. januar 2022 eller efter nærmere aftale.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefjurist Claus Ulrich Schousboe telefon +45 35 29 10 23.

Interesseret?

Lyder stillingen som noget for dig? Så send din ansøgning via "Søg stilling"-knappen og send os din ansøgning med CV og eksamenspapirer senest søndag den 7. november 2021.

Vi forventer at holde samtaler i november.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi alle uanset baggrund til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-10-2021
Udløber
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82855456
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-10-2021
Ansøgningsfrist
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82855456
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed