Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp juridisk teamleder med blik for strategi og øje for detaljen

Danske Regioner

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-09-2022

Vil du bruge din juridiske ekspertise til at skabe et mere sammenhængende sundhedsvæsen for borgerne? Er du en dygtig jurist med talent for interessevaretagelse, forhandling og politik på sundhedsområdet? Så kom og bliv vores nye teamleder i Danske Regioners Center for Sundhedsinnovation.

 

Dit nye team

Du bliver teamleder for tre dygtige, erfarne jurister i Team Jura, som hører til i Center for Sundhedsinnovation. Teamet er forholdsvist nyt, og du skal være med til at sætte retningen. Dit team arbejder for at skabe de bedst mulige lovgivningsmæssige rammer for regionernes arbejde på sundhedsområdet samt regional udvikling og miljø. Det handler fx om at bane vej for en ensartet fortolkning af reglerne på forskningsområdet på tværs af regionerne. Teamet står også for at udvikle det nødvendige grundlag for samdrift mellem kommuner og andre sundhedsaktører, ligesom teamet bidrager til at udarbejde tværregionale aftaler på sundhedsområdet. Endelig rådgiver dit team om foreningsretlige spørgsmål og koordinerer husets anmodninger om aktindsigt.

 

Dine opgave

Som vores nye teamleder får du mulighed for at dyrke dine stærke juridiske kompetencer og din lyst til faglig ledelse. Du kan lide både at nørde i detaljen og arbejde med det brede strategiske sigte. Du bidrager til at interessevaretage for regionerne ved at udforme oplæg til politiske strategier om bl.a. sundhedsdata, du forhandler og samarbejder med eksterne interessenter og servicerer vores politikere. 

 

Som teamleder går du i dialog med kollegerne om mål, prioritering og kvalitet af opgaverne. Du koordinerer opgaver i teamet, på tværs af centret og resten af huset. Du trives med at give sparring, kvalitetssikre leverancer og bidrage til faglig udvikling af teamets opgaver og medarbejdere. Du indgår i ledelsen af centret i et tæt samarbejde med de to centerchefer og de øvrige fire teamledere.

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har en analytisk og grundig tilgang til juridisk problemløsning, og at du evner at løfte komplekse, juridiske opgaver samtidig med, at du bevæger dig på det politiske og strategiske niveau.

 

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • har erfaring med persondataret og gerne indsigt i sundhedsdataområdet

  • har erfaring med ledelse eller et stærkt talent herfor

  • kan arbejde som interessevaretager og har et godt blik for strategi, forhandling og politik

  • kan repræsentere regionerne og er god til at bruge og opbygge netværk

  • kan kommunikere klart i skrift og tale.

 

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sundhedssektoren, sundhedsret og offentlighedsloven.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et spændende job med høj juridisk faglighed, arbejdsopgaver med politisk bevågenhed og mulighed for at påvirke dagsordenen på de regionale velfærdsområder. Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau. Læs om Danske Regioner som arbejdsplads her.

 

Ansøgning

Send din ansøgning senest 16. oktober. Første samtalerunde er 24. oktober og anden runde afholdes 28. oktober. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og senest den 1. december. Vi bruger test mellem første og anden samtale.

 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte centerchef Nanna Skau Fischer, tlf. 2222 2153.

 

Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads, og vi opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

 

Frist:

16-10-2022

 

Afdeling:

Center for Sundhedsinnovation

 

Kontaktperson:

Centerchef Nanna Skau Fischer, tlf. 2222 2153

 

Arbejdssted:

Danske Regioner

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Ansættelse:

Fastansættelse

 

Ansættelse efter overenskomst:

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til relevant regional overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danske Regioner

Adresse 1
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-09-2022
Udløber
16-10-2022
Kviknummer
LJA-84045852
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Regioner

Adresse
Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-09-2022
Ansøgningsfrist
16-10-2022
Kviknummer
LJA-84045852
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed