Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp analysekonsulent søges til data- og analyse-opgaver på uddannelsesområdet

SEVU - Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-03-2023

Har du interesse for uddannelsespolitik og vil du være med til at videreudvikle det datagrundlag, som bruges i udviklingen af uddannelserne på velfærdsområdet? Og kan du lave skarpe analyser og formidle dem på en letforståelig måde? Så er du måske den kollega vi søger til at være med til at løse nogle af de helt store udfordringer i forhold til at fremtidssikre velfærdssamfundet.

I de kommende år er det afgørende, at der kommer endnu flere dygtige medarbejdere på ældre- og sundhedsområdet, blandt andet fordi der vil komme flere ældre. Den udfordring sætter rammen om vores arbejde med at udvikle erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser af høj kvalitet på velfærdsområdet og arbejde for, at flere gennemfører en uddannelse til fx social- og sundhedsassistent.

Vi har i Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser (SEVU) gennem de seneste år styrket vores data- og analysearbejde og søger nu en analysekonsulent til at drive dette arbejde videre frem. Du får mulighed for at udvikle det data- og analysegrundlag, som udviklingen af uddannelserne står på, og du vil derfor få en central rolle i sekretariatet samt en bred kontaktflade med samarbejdspartnere i kommuner, regioner, ministerier og på uddannelsesinstitutioner.

Dit arbejde vil primært være at:

 • Drive udviklingen af et solidt data- og analysegrundlag som grundlag for politiske initiativer og uddannelsesudvikling
 • Formidle viden og analyser fx via hjemmeside, nyhedsbreve og faglige arrangementer
 • Bidrage til serviceringen af faglige udvalg bestående af arbejdsmarkedets parter, herunder forberedelse og opfølgning på politiske drøftelser
 • Indgå i og evt. stå for projektledelsen af analyser eller evalueringer om uddannelses- og kompetencebehov på det pædagogiske område og social-og sundhedsområdet.

Vi løfter i flok og du vil derfor også opleve at blive involveret i andre typer opgaver i sekretariatet, herunder fx planlægning af faglige arrangementer samt opgaver af mere administrativ karakter.


Vi lægger vægt på, at du:

 • er fagligt og analytisk skarp og med erfaring inden for dataanalyse og -visning.
 • har politisk forståelse, kan se sammenhænge og formidle analyser i klare budskaber og med visuelle virkemidler
 • kan formidle analyseresultater og komplekse problemstillinger i et klart sprog både mundtligt og skriftligt
 • er nysgerrig og ser muligheder i forskellige platforme og teknologier til formidling af data, som fx Infographic, Power BI mv.
 • har en relevant videregående uddannelse fx scient. pol, scient.adm. eller sociologi
 • har interesse for uddannelse og arbejdsmarkedsforhold
 • er god til at samarbejde og sætter pris på godt kollegaskab, hvor det er naturligt at give en ekstra hånd med, når situationen kræver det

Tidligere erfaring fra en politisk styret organisation er en fordel, men ikke en forudsætning.

Om Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser

I Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser arbejder vi med at udvikle uddannelser på velfærdsområdet i takt med behovene på arbejdsmarkedet. Vi klæder beslutningstagere på til at træffe velunderbyggede og holdbare beslutninger via tæt kontakt til skoler og praksis samt via data og analyser. Sekretariatet består pt. af 11 medarbejdere, to studenter og en sekretariatschef, hvis primære opgaver er at arbejde for arbejdsmarkedets parters interesser i forhold til uddannelserne på velfærdsområdet.

Sekretariatet ejes af parterne bag de erhvervsrettede velfærdsuddannelser og er en del af det partsstyrede erhvervs- og efteruddannelsessystem. Følgende organisationer er repræsenteret i SEVU: FOA, 3F, BUPL, Kost og Ernæringsforbundet, TL, SL, Danske Regioner og KL.

Vi bor i et stort driftsfællesskab sammen med en række andre uddannelsessekretariater centralt i København. Se mere om sekretariatet på www.sevu.dk.

Ansættelsesforhold

Vi ønsker, at du tiltræder den 1. maj 2023 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for akademikere ansat i kommuner og fastlægges på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 21. marts 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 24. marts. Der vil være to samtalerunder og en caseopgave forud for 2. samtale som afholdes tirsdag den 28. marts.

Kontakt

Sekretariatschef Sixten Wie Bang
Telefon: 61420181
Mail:
swb@sevu.dk 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

SEVU - Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser

Adresse 1
Vesterbrogade 6D, 4.,
1620 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-03-2023
Udløber
21-03-2023
Kviknummer
LJA-84594679
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

SEVU - Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser

Adresse
Vesterbrogade 6D, 4.,
1620
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-03-2023
Ansøgningsfrist
21-03-2023
Kviknummer
LJA-84594679
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed