Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp akademisk medarbejder til PA-funktion for Koncern IT's direktion

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-11-2019

Synes du, at it og digitalisering er spændende og er du samtidig en samarbejdsorienteret generalist, der kan skrive den gode indstilling og være fremsynet ift. at møde direktionens behov allerede inden de efterspørger noget? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen 

Københavns Kommune vokser med omkring 10.000 nye borgere hvert år. Det er fantastisk for byen, men det lægger også et stort pres på os for at arbejde smartere og mere effektivt, så vi kan fastholde og udbygge serviceniveauet til flere københavnere for færre penge. I Koncern IT tror vi på, at øget digitalisering skal være med til at sikre en moderne og omkostningseffektiv service til københavnerne. Hvis du, som os, finder det motiverende, så har vi måske stillingen for dig.

Du bliver en del af direktionsbetjeningsteamet for Koncern IT og søsterorganisationen Koncernservice. Teamet arbejder tværgående og betjener begge direktioner i de to organisationer, men denne stilling har hovedvægt på service ift. direktøren i Koncern IT. Blandt kerneopgaverne i teamet er understøttelse af direktionerne med kvalitetssikring af sager og sagsstyring, udarbejdelse af oplæg og en række faste tilbagevendende opgaver, som fx koordinering af chefmøder, lønforhandlinger og rapportering på KPIer. Vi indgår også ad hoc i strategiske indsatser og forbedringstiltag.

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse indenfor fx it eller samfundsvidenskab. Du kan både have erfaring fra en tilsvarende stilling eller være nyuddannet med relevant erfaring fra studiejobbet. Det vigtigste er, at du kan planlægge, drive og færdiggøre opgaver sikkert og selvstændigt, og at du trives med at samarbejde på kryds og tværs i en til tider hektisk hverdag, hvor du både har faste opgaver og håndtere presserende bestillinger fra direktionen eller fra rådhuset. 

Vi lægger især vægt på, at du

  • er god til (og har erfaring med) at skrive klart og let forståeligt

  • evner at sætte dig ind i tekniske problemstillinger uden at være eksperten

  • har erfaring med at koordinere beslutningsprocesser og kvalitetssikre sager

  • er serviceminded og gerne hjælper dine kolleger, hvis der opstår akutte opgaver

  • forstår at skabe gode relationer på tværs af ledelseslag

 

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab eller erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

Hvad tilbyder vi? 

Du vil indgå i et team på seks medarbejdere, hvor opgaverne er varierede og til tider uforudsigelige. Vi har det til fælles, at vi har et højt fagligt ambitionsniveau, og at vi samtidig har det sjovt og rigtig godt med hinanden, når vi går på arbejde. Du vil få gode udviklingsmuligheder, ansvar for opgaver og sparring med dygtige kollegaer i hele organisationen.

Hos os får du et job med stor betydning for landets største arbejdsplads og dens udvikling. Vi befinder os i et krydsfelt mellem kommunens kerneforretning og it, og du kommer både til at stifte bekendtskab med it, økonomi, politik og interessenthåndtering. Koncern IT er en levende arbejdsplads med en uformel omgangstone, kollegaer med forskellige faglige kompetencer, sociale aktiviteter og fleksible arbejdsforhold.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med flekstidsordning. Tiltrædelse den 1. februar 2019.

Mere information 

Hvis du er interesseret og gerne vil høre nærmere, er du velkommen til at kontakte teamleder Therese Arent Overgaard på 2156 2228 eller kontorchef Ulrik Bundgaard på 2939 8405. 

Søg via nedenstående link senest onsdag den 11. december 2019. 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50 og 51.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Adresse 2
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77882157
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-11-2019
Ansøgningsfrist
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77882157
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Projektledelse og styring
Beliggenhed