Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skal dit studiejob være et talentforløb i Københavns Kommune? Studentermedhjælper søges til Strategisk Indkøb 2

Københavns Ejendomme og Indkøb

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-08-2022

Har du talent for udbud og kontrakter. og er du netop gået i gang med at tage din kandidatgrad? Københavns Kommune lancerer et talenthold for få udvalgte, hvor alle kræfter er sat ind for at udvikle dig i en af Danmarks største indkøbsorganisationer. Strategisk Indkøb 2 søger en studerende til det første talenthold, som går i luften i september 2022. 

Om os

Københavns Kommune køber hvert år ind for cirka 12,7 milliarder kroner.

I Center for Indkøb og forsikring (CFI) er missionen at sikre, at institutioner og enheder i Københavns Kommune har adgang til de rigtige varer og ydelser til den rette pris. CFI består af 90 medarbejdere fordelt på kontorerne Strategisk Indkøb 1 og 2, Indkøbsanalyse og -support, CSR og Indkøbsjura samt Forsikring og Risikostyring.

I Strategisk Indkøb 2 er vi 8 udbudskonsulenter, 6 contract managers, 1 studentermedhjælper og 1 chef. Vores arbejde består primært i at arbejde med indkøbsprocessen fra udarbejdelse af behovsanalyser til konkurrenceudsættelse, forhandling, indgåelse og implementering af aftaler. Enheden bistår hele Københavns Kommune med indkøb og drift af aftalerne på tværs af forvaltningerne i samarbejde med Strategisk Indkøb 1.

Om stillingen

Vores nye studentermedhjælper vil deltage i talentprogrammet sammen med vores anden student samt tre studenter fra Strategisk Indkøb 1.

Som led i talentprogrammet er der lagt en fast plan for, hvilke arbejdsopgaver du skal igennem i løbet af din tid som studentermedhjælper. Du vil bistå enhedens udbudskonsulenter og -jurister med løsning af udbudsopgaver, herunder udarbejdelse af notater, udbudsrapporter, udkast til udbudsmateriale samt gennemførelse af miniudbud på vegne af Kommunens forvaltninger.

Derudover skal du hjælpe kontorets contract managers med aftaleretlige spørgsmål mv. Herudover vil der være andre opgaver, der vil give dig indblik i arbejdet i en politisk organisation. Det vil navnlig være planlægning af og deltagelse i markedsdialogmøder og møder med interne interessenter fra kommunen.                          

Vi har stor fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdstider. Som udgangspunkt vil din arbejdsuge være ca. 15 timer, men omfanget af arbejdet kan variere hen over året i forhold til vores arbejdsbelastning. Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til dine eksamensperioder mv.

Om dig

For ansættelse er det en forudsætning, at du har eller skal have faget udbudsret. Herudover forudsætter vi, at du er påbegyndt eller er lige ved at påbegynde din kandidatgrad. Du er fagligt ambitiøs, tager ansvar for dine opgaver og har gode skriftlige formuleringsevner. Du er serviceminded, fleksibel og kan hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og bevare overblikket. Samtidig er du god til at samarbejde og er en god kollega både fagligt og socialt.

Vi tilbyder

Som deltager i Københavns Kommunes talentprogram får du:

  • En fast mentor gennem hele forløbet
  • Introduktion til kommunen som politisk arbejdsplads
  • Besøg på rådhuset og i de forskellige forvaltninger
  • Introduktion til primære samarbejdspartner bl.a. besøg hos Statens og Kommunernes Indkøbsservice og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
  • Mulighed for at blive udstationeret i andre afdelinger i Københavns Kommune
  • Færdigheder til at gennemføre et udbud fra start til slut
  • Gode muligheder for fastansættelse, når du er færdig med dit studie

Løn- og ansættelsesvilkår

Som student i Strategisk Indkøb 2 vil du referere til chef for Strategisk Indkøb 2. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse efter aftale, dog hurtigst muligt. Arbejdspladsen er på Borups Alle, 2400 København NV. Centralt ved siden af Fuglebakken Station.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte chef for Strategisk Indkøb 2, Pia Ziegler med spørgsmål på mobil 2917 7427 eller send evt. en sms.

Vil du søge stillingen?

Vedhæft motiveret ansøgning, CV, relevante eksamensbeviser eller karakterudskrifter og referencer.

Søg via linket senest torsdag den 25. august 2022

Vi forventer at holde samtaler i uge 34/35.

 

Københavns Ejendomme og Indkøb

Københavns Ejendomme og Indkøb har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomsportefølje og for, at vi køber effektivt ind i kommunen. Vores ca. 2.000 medarbejdere arbejder hver dag for en serviceorienteret ejendomsadministration og vedligeholdelse af kommunens mere end 2,6 mio. m2. Ligesom vi understøtter kommunens samlede indkøb på ca. 6,5 mia. kr. årligt.

Gennem effektiv ejendomsservice, drift og vedligehold samt en professionel indkøbsorganisering frigør vi ressourcer til, at vores 58.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne. Alt det gør vi ud fra bedste aktuel viden og i tæt samspil med kunder, leverandører og samarbejdspartnere ud fra devisen: Det skal være nemt, effektivt og bæredygtigt. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-08-2022
Udløber
25-08-2022
Kviknummer
LJA-83921321
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-08-2022
Ansøgningsfrist
25-08-2022
Kviknummer
LJA-83921321
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed