Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skal din karriere et skridt videre?

BioMedical Design

Indrykket
27-12-2018

Så er du måske blandt de 16 kreative talenter, der skal deltage i BioMedical Design Novo Nordisk Foundation Fellowship Programme. I daglig tale kalder vi det BioMedical Design, og det er et 10-måneders talentprogram, hvor du kommer gennem en veldokumenteret proces med at afdække vigtige behov på en hospitalsafdeling, udvikle løsninger og implementere dem i patientbehandlingen ved at etablere en start-up eller ved at bidrage med stærke innovationsleder- egenskaber i den virksomhed, hvor du arbejder.

 

Du kan have en baggrund som faglig specialist indenfor sundhedssektoren, IT, business, som forsker eller ingeniør. I fellowship-forløbet arbejder du både teoretisk og praktisk med at finde konkrete, behovsdrevne løsninger og udvikle bæredygtige produkter og forretningsmodeller.

Uddannelsen er fuld tid og finder sted i København eller i Aarhus, og du modtager et stipendium på postdoc niveau, hvilket svarer til 400.000 kr. Der optages årligt 16 fellows fra både Danmark og udlandet. Sidste ansøgningsfrist er 31. marts 2019, og første årgang begynder på uddannelsen i august 2019.

 

Læs mere om BioMedical Design Novo Nordisk Foundation Fellowship Programme

 

Om os

På BioMedical Design uddanner vi fagspecialister til at blive entreprenante innovationsledere på tværs af brancher og fagligheder. Vores mål er at skabe exceptionelle innovationsledere i krydsfeltet mellem det offentlige sundhedssystem, universiteterne og industri. BioMedical Design er inspireret af BioDesign på Standford University, der var det første af sin slags, og det danske program er på niveau med de etablerede internationale BioDesign uddannelser.

 

Direktør Sys Zoffmann Glud kan kontaktes på: sys@innox.au.dk m: 2459 2667

 

Parterne bag initiativet:

INNO X Healthcare, Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet arbejder for at fremme en stærkere kultur for sundhedsinnovation gennem kompetenceudvikling hos studerende, forskere og ansatte i sundhedssektoren. Dertil kommer forskning i behovet for innovative kompetencer i sundhedssektoren og hvordan entreprenørmetoder kan understøtte forskeres og sundhedsansattes evner til at omsætte udfordringer og forskningsresultater til nye initiativer.

SUND, Københavns Universitet, har de seneste år etableret en række initiativer til innovation- og entreprenørskabstræning af studerende, via partnerskaber med aktørerne i København i Copenhagen Health Innovation og internationalt i det europæiske EIT Health netværk. SUND vil med BioMedical Design Novo Nordisk Foundation Fellowship tilføje tilbud på det postgraduate niveau.

Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fonden er en dansk erhvervsdrivende fond med to hovedformål: 1) at udgøre et stabilt fundament for den erhvervsmæssige og forskningsmæssige virksomhed, som drives af selskaberne i Novo Gruppen; og 2) at yde støtte til videnskabelige, humanitære og sociale formål. Fondens vision er at yde et betydende bidrag til forskning og udvikling, der forbedrer menneskers liv og samfundets bæredygtighed.

Del dette job

Kontakt

BioMedical Design

Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-12-2018
Udløber
31-03-2019
Kviknummer
LJA-69141251
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

BioMedical Design

Praktisk information
Indrykket
27-12-2018
Ansøgningsfrist
31-03-2019
Kviknummer
LJA-69141251
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Kategori
Forskning og undervisning
Beliggenhed