Gem annonce

Sikkerhedsstyrelsen søger teamleder med juridisk baggrund til Sundhed

Sikkerhedsstyrelsen

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
05-07-2024

Motiveres du af et job, hvor du gør en forskel for samfundet?

 

Er du en dygtig leder, der tænker i helheder, dyrker udviklingspotentialer og bidrager til samarbejdet i en ledelsesgruppe? Motiveres du af at lede dygtige medarbejdere på tværs af fagligheder? Kunne du tænke dig at være leder for et team af dygtige jurister på sundhedsområdet?

 

Så kan denne stilling være dit drømmejob.

 

Regeringen har sammen med en række af Folketingets øvrige partier indgået en politisk aftale om en forebyggelsesplan, der skal nedsætte børn og unges forbrug af alkohol, tobak og nikotin. En del af aftalen indebærer at føre flere kræfter til Sikkerhedsstyrelsens kontrol på området. Det er flere kræfter både i form af hænder og værktøjer, der skal bruges til at udføre en effektiv kontrol.

 

Vi er netop nu i gang med at opbygge en ny afdeling - Sundhed - der skal arbejde sammen om vores sundhedsopgaver.

 

Nu søger vi en teamleder til afdelingens juridiske team.

 

Lidt om afdelingen Sundhed

Du bliver en del af ledergruppen i Sundhed, der lige nu består 2 teamledere og 1 kontorchef. Vi vil gerne have dig med på holdet, så du kan være med til at sætte retningen og skabe grobund for, at vi sammen lykkes med såvel eksisterende som nye opgaver på sundhedsområdet.

 

Afdelingen er under opbygning, så du får mulighed for at være med til selv at præge området. Derfor lægger vi også vægt på, at du trives med at være lidt i det uafklarede, at du er initiativrig og har vilje og mod til at indgå i et bredt samarbejde på tværs af fagligheder.

 

I afdelingen er vi 41 kollegaer sammensat på tværs af uddannelsesområder og kompetencer. Vi forventer at vokse til at være op til 50 medarbejdere i løbet af 2024. Medarbejderne har en stor bredde af tekniske, juridiske og administrative kompetencer. Du skal være leder for det juridiske team. Samtidig lægger vi stor vægt på at være én afdeling, der arbejder sammen på tværs af fagligheder.

 

Vores fagområder dækker bl.a.:

 • Tilsyn med salg af nikotinprodukter, alkohol, tobak, lattergas og håndkøbsmedicin

 • Tilsyn med tatovører

 • Tilsyn med solarier

 • Kontrol af nikotin og tobaksprodukter

 • Alderskontrol

Vores jurister beskæftiger sig bredt med områderne med fokus på at samarbejde med og yde support til vores sagsbehandlere, bidrage til lovarbejde og efterfølgende implementering, deltage i retssager, lave politianmeldelser og meget andet.

 

En af de opgaver, der kommer med Forebyggelsesplanen er, at Sikkerhedsstyrelsen kan beslaglægge ulovlige e-cigaret produkter. Her er juristerne en vigtig brik, hvis sagen skal indbringes for retten indenfor 24 timer. Det betyder, at du får opgaver i forhold til at være med til at planlægge og fordele vagter og være til rådighed, hvis der opstår særlige situationer i forbindelse med vagtordningen.

 

I samarbejde med hele ledergruppen i Sikkerhedsstyrelsen skal du sikre opgavevaretagelsen, med styrelsens fælles mål for øje.

 

Vores forventninger til dig

Som leder i en ny afdeling skal du finde det motiverende at arbejde i en organisation i forandring og at være med til at forme opgaver, processer og løsninger. Det er vigtigt, at vi får medarbejderne godt med i forandringsprocessen, og at vi får opbygget et stærkt lederhold.

 

Du er et godt match, hvis du kan genkende dig selv i dette signalement:

 • Du har en engagerende, motiverende og anerkendende ledelsesstil. Samtidig er du en synlig, og tydelig leder, der med klar kommunikation sætter retning og rammer og tør at træffe beslutninger, når det er nødvendigt.

 • Du har fokus på at skabe et team og en afdeling, hvor man hjælper hinanden og lykkes sammen, og hvor du understøtter, at medarbejderne selv finder løsninger, hvor det giver mening.

 • Du arbejder struktureret og skaber overblik med fokus på at vi får udført det nødvendige for at afdelingen fungerer. Du navigerer sikkert rundt mellem dine mange arbejdsopgaver, og du har overskud til at ændre kurs, når direktion eller ledelse har akut behov for et oplæg, en status eller hjælp til fremdrift på strategiske mål.

 • Samarbejde er en af dine absolutte styrker. Du tror på, at resultater skabes i samspil og er ikke uvant med at inddrage og involvere både internt og eksternt.

 • Du har nysgerrigheden, begejstringen og modet til at finde de bedste løsninger. Du er fuld af initiativ, har et positivt mindset og et smittende humør. Du er ikke typen, der sidder og venter på handlingsanvisninger. Tværtimod har du stort drive og tager gerne ansvar for en opgave.

 • Du har en faglig baggrund som jurist eller lignende, så du også kan være stærk faglig sparring for vores meget dygtige jurister.

Det er absolut et plus, hvis du har kendskab til at arbejde i en offentlig og politisk styret organisation.

 

Har du erfaring som teamleder og en form for lederuddannelse, er det en fordel men ikke et krav.

 

Vi vil gerne have dig som ny kollega fra d. 1. oktober 2024.

 

Er du interesseret?

Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte kontorchef Stine Pedersen på tlf.: 25103966.

 

Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår, kan du kontakte rekrutteringspartner Mie-Pil Simmelsgaard-Madsen på tlf.: 91 33 70 45

 

Søg via knappen søg stilling til højre i opslaget eller via vores hjemmeside www.sik.dk. Din ansøgning med CV og relevante dokumenter skal være modtaget senest den 10. august 2024.

 

Første samtale forventes at finde sted den 15. august 2024, og anden samtale forventes afholdt i uge 34. Du vil skulle gennemføre en personlighedsanalyse og en logisk test.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Lidt om os

Vi er en styrelse under Erhvervsministeriet med ca. 200 ansatte. Vi bor i verdens måske fedeste kontormiljø med projektzoner, super moderne indretning og den skønneste havudsigt på havneområdet i Esbjerg.

 

Vi skaber resultater. Vi arbejder på tværs af fag og afdelinger og samarbejder med andre myndigheder, forbrugere og virksomheder for at få skabt de bedste og mest effektive løsninger.

 

Vi tænker digitalt. Vi arbejder datadrevet på alle arbejdsområder. Vi er ikke til store mastodont it-løsninger - men arbejder agilt og digitalt i alt, hvad vi gør - og høster hurtige resultater af vores arbejde.

 

Vi skaber værdi for vores kunder. Vi tager altid udgangspunkt i kunderne både ved udviklings- og driftsopgaver. Vi kender vores kunders behov og designer vores services efter dem.

 

Vi uddanner os løbende. Alle medarbejdere skal have kompetencer til at løse styrelsens nuværende og fremtidige opgaver, og derfor har vi blandt andet oprettet vores eget medarbejder akademi.

 

Vi er gode kolleger. Vi har et sjovt og fagligt udfordrende arbejdsfællesskab, og vi møder hinanden med godt humør i en meningsfyldt og spændende hverdag. Kollegerne hejser flaget, hver gang du har fødselsdag og vi har en aktiv personaleforening, der arrangerer fester, løbeevents og andre arrangementer.

 

Vi tager godt imod dig. Som ny ansat får du en god introduktion til vores kerneopgaver og arbejdsområder, og vi klæder dig på til at forstå vores strategiske mål. Du bliver tilbudt flekstid og gode personaleforhold.

 

Læs mere om Sikkerhedsstyrelsen som arbejdsplads her: https://www.sik.dk/om-os/om-sik/job-og-karriere

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 10-08-2024

 

Mere om os

Hjemmeside: www.sik.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sikkerhedsstyrelsen

Adresse
Nørregade 63
6700 Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-07-2024
Udløber
10-08-2024
Kviknummer
LJA-85579439
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sikkerhedsstyrelsen

Adresse
Nørregade 63
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-07-2024
Ansøgningsfrist
10-08-2024
Kviknummer
LJA-85579439
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce