Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicemindede studentermedhjælpere til DMI

DMI - København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2020
Er du udadvendt, serviceorienteret og kan yde god kundeservice? Har du lyst til at være ansigtet udadtil i DMIs reception med mange gæster? Så søger vi dig til at varetage receptionen på Danmarks Meteorologiske Institut.

Vi har brug for flere studentermedhjælpere til at varetage den daglige drift af receptionen, hvor du også kommer til at besvare henvendelser om vejr, hav og klima fra vores mange brugere.

Du bliver en del af DMIs Kundecenter, der består af en reception, kundeservice samt salg og rådgivning med både faste medarbejdere og studentermedhjælpere. Du vil her indgå i et team af i alt fire studentermedhjælpere, som alle er tilknyttet receptionen. Som en del af receptionen vil du være DMIs ansigt udadtil for de mange gæster, der hver dag besøger DMI. Du får desuden ansvaret for DMIs hovednummer og en række driftsopgaver i receptionen.

I receptionen er der en vagtplan med faste mødetider, og du skal derfor have mulighed for at kunne planlægge dine arbejdstider på forhånd og lyst til at give en ekstra hånd med, hvis der fx er sygdom.

Vi har brug for hjælp i det daglige arbejde, og vi søger derfor en studentermedhjælper med alsidige kompetencer og lyst til at tage ansvar og lære nyt. Du kan samtidig forvente, at du får lov til at bruge dine faglige kompetencer, som ligger i tråd med dit uddannelsesområde.

Dine kompetencer Du interesserer dig for eller har bred faglig viden inden for DMIs område, samt gode kommunikationsevner. Vi forestiller os at du:

  • er under uddannelse inden for relevante naturvidenskabelige fagområder
  • har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner (både på dansk og engelsk)
  • er udadvendt, har gode samarbejdsevner og kan kommunikere med mange forskellige fagligheder
  • kan arbejde selvstændigt og fleksibelt
  • tager ansvar og tænker aktivt med i opgaveløsningen
  • er serviceminded - med sans for detaljen.
Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) samt overenskomst mellem Finansministeriet og HK STAT. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdstiden ligger inden for receptionens åbningstider mellem klokken 08:00 og 15:15 på hverdage. Der vil blive lagt en vagtplan med faste mødetider, hvor din konkrete arbejdstid vil blive tilpasset efter arbejdsbelastning og din studietid, med et gennemsnit på 10 timer pr. uge. Arbejdstiden tilrettelægges endvidere, så vi tager hensyn til dine eksamensperioder.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til koordinator Lene K. Voulund på tlf. 39157230 eller e-mail lv@dmi.dk

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning Send din motiverede ansøgning, CV og eksamensbeviser, så vi har det senest søndag d. 12. juli 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 29. Invitation til samtale vil ske via mail.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen", og følge instruktionerne. Stillingen er til besættelse den 3. august 2020.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DMI - København

Adresse 1
Lyngbyvej 100
2100 København Ø
Danmark
Tlf
39157229
Adresse 2
2100 København Ø
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
39157229
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80562535
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

DMI - København

Adresse
Lyngbyvej 100
2100
København Ø
Tlf: 39157229
Praktisk information
Indrykket
30-06-2020
Ansøgningsfrist
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80562535
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed