Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen,

København
13-09-2017

Serviceminded studentermedhjælper til IT Servicedesk i Erhvervsstyrelsen

Kontakt

Erhvervsstyrelsen

Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-09-2017
Udløber:
26-09-2017
Kviknummer:
LJA-49342647
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
IT og web
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du i gang med en videregående uddannelse inden for det IT-faglige område, og har du lyst til at bidrage til håndteringen af servicedesk og opgaver af administrative karakter? Er du serviceminded, og trives du med at tage ansvar for dit arbejde? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i IT Servicedesk i Erhvervsstyrelsen.  
 
Om stillingen  
Som studentermedhjælper i IT Servicedesk vil du få en meget afvekslende arbejdsdag i et område med mange berøringsflader. Dine overordnede arbejdsopgaver vil være at bidrage til håndteringen af Servicedesk og opgaver af administrativ karakter, hvor din primære opgave vil være at betjene Servicedesk.  
 
Du vil derudover skulle hjælpe til med at modtage, registrere og fordele opgaver i Servicedesk-systemet, prioritere og kommunikere Incidents mundtlig og skriftlig til interessenter, opsætte PCere, ordne mindre supportopgaver og udføre brugeradministration.  
 
IT Service har 17 medarbejdere og håndterer IT Drift for Erhvervsstyrelsen.  
 
Om dig  
Vi søger en studentermedhjælper, der er i gang med en videregående uddannelse inden for det IT-faglige område, f.eks. IT og Business på CBS, ITU eller RUC.  
 
Det forventes derudover, at du:  

  • kan arbejde struktureret  
  • er udadvendt  
  • udviser engagement og initiativ


Om os  
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 500 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet.  
 
Virksomhederne skaber vækst og de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark. Vi bidrager til at skabe Europas bedste vækstvilkår gennem effektiv regulering, gode digitale løsninger, god adgang til erhvervsdata, moderne kommunikationsteknologier og internationalt samarbejde. Målet er højere vækst - gennem mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service.  
 
Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.  
 
Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på http://www.erhvervsstyrelsen.dk
 
Om ansættelse  
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Den ugentlige arbejdstid er på 15 timer fordelt på 3-4 dage om ugen med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksaminer.  
 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Drift Teamleder Jesper Jørgensen på tlf. +45 35 29 11 56. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Camilla Lyngvig på telefon +45 91 33 70 30.  
 
Interesseret?  
Lyder det som noget for dig? Så klik på Søg stillingen-knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs
 
Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest tirsdag den 26. september 2017.  
 
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen.  
 

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Centerleder til ældreområdet

Tårnby kommune
Frist: 
22-06-2018

Jurist til arbejde med finansiel lovgivning

Finans Danmark
Frist: 
28-06-2018

Udviklingsorienteret medarbejder med flair for moms- og afgiftsområderne samt regnskab.

Region Hovedstaden - Center for Økonomi
Frist: 
05-08-2018

AC-fuldmægtig/ specialkonsulent

Region Midtjylland
Frist: 
24-06-2018
Lignende job
Aasted
Farum, Nordsjælland
Frist:
30-06-2018