Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceminded og frisk studentermedhjælper søges til behandling af sager vedr. flykompensation

Travelrefund ApS

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-04-2024

Vil du være med til at gøre en forskel for en masse passagerer? Kan du sætte dig ind i vores kunders rejseudfordringer, samt rådgive dem professionelt over telefonen, pr. mail og chat?

Så kom og bliv en del af vores fantastiske team.

 

Som vores nye kollega får du ansvar for at rådgive vores kunder, der oplever forsinkelser, aflysninger m.m. på deres rejser. Du vil ligeledes sidde med en masse administrative opgaver.

Vi tilbyder et spændende arbejde, som udfordrer dig hver dag, hvor ingen opkald er ens, da passagerernes oplevelser er individuelle. Du bliver en del af et stærkt team bestående af unge engagerede medarbejdere, der brænder for at levere den bedste kundeservice. Du får således rig mulighed for, at udvikle og udfordre dine evner inden for kundeservice i en stilling, hvor du også spiller en vigtig rolle, i den fortsatte udvikling og styrkelse af Travelrefunds kundeservice koncept.

Så hvis du trives på en arbejdsplads, hvor du selv har indflydelse på din hverdag og hvor du bliver udfordret på dine juridiske kompetencer, så er dette jobbet for dig.

Hvad forventer vi af dig?

At du har erfaring med kundeservice eller håndtering af kompensationsager er en fordel, men bestemt ikke et krav. Vi forventer blot, at du er åben for nye udfordringer, er imødekommende og kan tale med alle slags mennesker, men mest af alt, at du elsker at hjælpe og rådgive folk og at du kan indgå i teamarbejde på forskellige niveauer, men også arbejde selvstændigt.

Dine personlige kvalifikationer:

  • Du har en positiv attitude og har energi, samt lyst til at gå forrest også med de daglige opgaver
  • Du har Forståelse for god kundeservice og evner til at opbygge gode kunderelationer
  • Du kan tage initiativ, har god dømmekraft og til tider kan arbejde selvstændigt
  • Du er ansvarsbevidst, fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • Du taler og forstår dansk og engelsk.

 

Kort om os.

Vi hedder Travelrefund ApS og vi arbejder med, at hjælpe passagerer i hele i Europa og få anerkendt deres ret til kompensation. Vi er her for at hjælpe og rådgive forbrugere omkring deres rettigheder når det kommer til flyrejser. Igennem tiden har vi hjulpet flere tusind passagerer både før, under og efter deres rejse.

I Danmark er vi mest kendt, som Flypenge.dk og det er her, på vores danske kontor, vi netop står og mangler en dygtigt kollega til vores team, som sammen med os, vil være med til at gøre en forskel.

Vi vægter samarbejde og socialt sammenhold højt og vi har et nært samarbejde med de andre selskaber på adressen. Blandt andet har vi tit sociale arrangementer, hvor vi mødes efter fyraften.

 

Om stillingen: 

Vi søger en håndfuld studentermedhjælpere, som er indstillet på at kunne arbejde næsten fuldtids omkring juli, august og har lyst til at fortsætte med at arbejde, når sommerferien er slut. Vi ser gerne at du kan starte op på omkring 8 timer ugentligt allerede nu, da oplæring kan tage noget tid. Der vil også være mulighed for at arbejde deltid efter sommerferien er slut. 

Vi har højsæson i sommerferien, da det er dér de fleste rejser på sommerferie.

Dine vagter vil ligge i nedenstående tidsrum og vil naturligvis blive tilpasset dit skoleskema, når du ikke har skolefri. Der vil i skoleperioder være mulighed for aften og weekendarbejde. 

  • Mandag-onsdag 8.00-16:00
  • Torsdag 8.00-17:00
  • Fredag 8.00-15:00
  • Lørdag - søndag: Efter aftale. 

Hvis ovenstående har din interesse, så fremsend dit motiverede CV og ansøgning til afdelingschef Alma Johansen på mail: job@flypenge.dk. 

Vi indkalder til jobsamtaler løbende og hører du ikke fra os, er stillingen desværre besat til anden side. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Travelrefund ApS

Adresse 1
Vestergade 18
1456 København K
Danmark
Tlf
44224080
Praktisk information
Oprettet
17-04-2024
Udløber
12-06-2024
Kviknummer
LJA-85439402
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Travelrefund ApS

Adresse
Vestergade 18
1456
København K
Tlf: 44224080
Praktisk information
Indrykket
17-04-2024
Ansøgningsfrist
12-06-2024
Kviknummer
LJA-85439402
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed