Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorprojektleder til Danmarks nye 112-system

Rigspolitiet

Frederiksberg, Storkøbenhavn

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-03-2023

Danmark skal have et helt nyt 112-system med videokommunikation fra borgere i nød. Projektet har allerede tre delprojektledere ansat, og vi søger nu en overordnet projektleder, der kan binde trådene sammen.

 

Som seniorprojektleder bliver du ansvarlig for at etablere Danmarks nye 112-løsning, der kan efterleve EU-krav og effektivt håndtere den rette hjælp ud til borgere i nød. Kompleksiteten af opgaven består i høj grad af varetagelse af de mange eksterne interessenter, behovet for sikkerhed samt den store økonomi forbundet med projektet.

 

Dine opgaver

I projektorganisationen er der allerede ressourcer til udbud, interessenthåndtering og it, så din opgave er at lede projektet, herunder faglig ledelse af de tre delprojektledere, og være garant for, at projektet lykkes samlet set. Dine konkrete opgaver er:

 • Forandringsledelse (herunder sikre en hensigtsmæssig interessenthåndtering)

 • Udforme beslutningsoplæg (herunder til styregruppen, statens IT-råd og finansudvalget)

 • Være garant for EU-udbud (herunder evaluering af tilbud samt forhandling med tilbudsgiverne)

 • Ledelse af systemets implementering

 

Din faglige profil

Du kan både være en akademisk generalist med styr på dine processer samt en erfaren specialist udi it-projektledelse. Vi ser gerne, at du føler dig hjemme i:

 • Offentlige it-projekter (herunder statens It-projektmodel)

 • Projektledelse (gerne med certificering i fx Prince2 eller IPMA niveau B)

 • EU-udbud

 • Risikostyring og -opfølgning

 

Dine personlige egenskaber

Manges øjne vil være rettet mod dig, da projektet vil få stor bevågenhed i beredskabet, pressen og fra politisk hold. Du skal derfor kunne agere i omskiftelighed samt være

 • Rolig med stort overblik - evner at styre processer uden at være fagligt stærk i alle aspekter

 • Udadvendt og stærk i de eksterne relationer

 • Analytisk, kan overskue og reducere teknisk og juridisk kompleksitet

 

Løn og vilkår

Du bliver en del af Rigspolitiet med arbejdssted hos Center for Beredskabskommunikation på Frederiksberg. Her sidder du og din projektgruppe sammen med centerets øvrige 33 medarbejdere.

 

Har du en akademisk baggrund bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du indplaceres på baggrund af kvalifikationer.

 

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale. Der er mulighed for at forhandle tillæg. Hertil kommer arbejdsgiverbetalt pension.

 

Det er en forudsætning, at du bliver sikkerhedsgodkendt, ligesom godkendelsen skal kunne opretholdes gennem hele ansættelsen.

 

Kontakt og ansøgning

Alle med interesse i stillingen opfordres til fortroligt at kontakte Snorre Andersen fra Mercuri Urval, der varetager rekrutteringsprocessen, på 6037 8063. Læs forinden den uddybende jobprofil.

 

Jobbet søges via linket HER senest torsdag den 20. april 2023.

 

Sted

Frederiksberg/Danmark

 

Virksomhed

Center for Beredskabskommunikation

 

Referencenr.

DK-09749

 

Læs mere

www.sikkerhedsnet.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2023
Udløber
20-04-2023
Kviknummer
LJA-84640565
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Praktisk information
Indrykket
24-03-2023
Ansøgningsfrist
20-04-2023
Kviknummer
LJA-84640565
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed