Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior projektleder til vores beskæftigelses- indsats, NExTWORK, søges

Rockwool Fonden

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2020

Vi søger en visionær og engageret projektleder til vores beskæftigelses- indsats, NExTWORK.

Vi leder efter en ny kollega, som med lige dele entreprenant forretningssans, iværksættertrang og radikal nytænkning kan være en central kollega og sparringspartner for program- og skaleringschefen.

I ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed udvikler vi bæredygtige og innovative løsninger pa centrale, systemiske udfordringer i velfærdssamfundet, og vi har et særligt fokus pa børn og unges læring, uddannelse og beskæftigelse.

Din rolle bliver at bidrage til, at vores største indsats, NExTWORK, kan ga fra pilotafprøvning til skala. NExTWORK er rettet mod unge mellem 18-29 ar, som grundet forskellige udfordringer ikke har fundet fodfæste i hverken job eller uddannelse. Du kan læse mere her eller pa indsatsens hjemmeside.

Om rollen som projektleder

Som projektleder skal du i tæt samspil med programchef, skaleringschef og vores tværfaglige team sikre en god proces i overgangen fra pilotafprøvning til skalering af NExTWORK.

Vi er aben overfor din uddannelsesmæssige baggrund, men vi forestiller os, at:

  • Du har 5-8 ars erhvervserfaring. Din baggrund kan være fra en NGO, fra den offentlige eller den private sektor, og du har i tidligere ansættelser været en kulturbærer, som har været medvirkende til at drive entreprenante indsatser fra ide til drift.

  • Du kan bevare det dobbelte blik; at udvikle en radikalt nyskabende indsats uden at miste sansen for implementering, sund forretningsmodel og drift.

  • Du har forandringsvilje og har hele tiden fokus pa nye muligheder.

  • Du vil indga i et tværfagligt team og i tætte partnerskaber med eksterne parter. Derfor er det afgørende, at du er god til at dyrke og vedligeholde mange kontaktflader.

  • Du er en smittende engageret og udpræget samarbejdsorienteret kollega.

 

Om det gode match mellem dig og ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed

Vi følger tæt med i indsatsen i de fem kommuner, og du vil fa et stort medansvar for at sikre, at indsatsen lever op til principperne og tankerne bag NExTWORK. Du vil fa tæt kontakt med chefer, projektledere og teammedlemmer i de fem kommuner, og du vil fa selvstændigt ansvar for planlægning og afvikling af en række tværkommunale aktiviteter. Derudover vil du have et tæt samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere og vores interne udviklingsteam.

Stillingen indeholder gode udviklingsmuligheder, da vi har høje ambitioner med NExTWORK. Du vil fa et stort selvstændigt ansvar i forbindelse med den daglige projektledelse, og du skal arbejde systematisk med planlægning, dokumentation og budgetstyring. Du skal være dygtig til at formidle pa bade dansk og engelsk og kunne bruge disse kompetencer til at udvikle informations-og kommunikationsmateriale. Sideløbende med afprøvningen af NExTWORK, evalueres indsatsen af to eksterne parter savel pa den kvantitative som den kvalitative side. NExTWORK køres som et randomiseret kontrolleret forsøg, og det er en fordel (men ikke et krav), hvis du tidligere har stiftet bekendtskab med eller har en forstaelse for evalueringer.

Vi har en engageret, uformel og nysgerrig omgangstone og ditto arbejdskultur. Vi er ambitiøse og passionerede, og vi bakker hinanden op i at finde de bedste opgaveløsninger og se nye muligheder til gavn for vores samarbejdspartnere og dem, som det hele handler om: unge i udsatte positioner.

Programchef Annemette Krabbe star gerne til radighed for spørgsmal. Send en mail (amk@rfintervention.dk) eller en sms (mobil 31729437), sa vi kan aftale et tidspunkt.

Send gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 8. juni 2020.

Løn fastsættes efter kvalifikationer. Start 1. august 2020. 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rockwool Fonden

Adresse 1
Ny Kongensgade 6
1472 København K
Danmark
Adresse 2
Ny Kongensgade 6
1472 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
08-06-2020
Kviknummer
LJA-80279194
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rockwool Fonden

Adresse
Ny Kongensgade 6
1472
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-05-2020
Ansøgningsfrist
08-06-2020
Kviknummer
LJA-80279194
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed