Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Energy Efficiency Specialist til Verdensbanken

Verdensbanken

Indrykket
16-05-2019

Seniorrådgiver (N1) til Verdensbankens energisektorprogram, Energy Management Assistance program (ESMAP), i Washington D.C.

 

Stillingen

Vil du medvirke til at mindske fattigdom og skabe økonomisk fremgang i de lavest stillede lande i verden gennem vedvarende løsninger på energiområdet, og har du de nødvendige kvalifikationer og den rette erfaring fra arbejde med energiprojekter, vil vi, i ESMAP, meget gerne høre fra dig. Som seniorrådgiver bliver du en del af the Energy Efficient Cities Program, der arbejder målrettet for at gøre byer i lav- og mellemindkomstlande bæredygtige gennem energieffektivisering og vedvarende energiløsninger bl.a. inden for byggeri. For den rette vil det være en unik chance for at yde en betragtelig international indsats i en spændende og selvstændig stilling, hvor du vil komme til at arbejde med andre enheder i Verdensbanken, eksterne samarbejdspartnere og andre nøglespillere på det globale marked på energiområdet. Du har gennemført en relevant kandidatuddannelse, f.eks. ingeniør, økonom eller lignende, og du har erfaring fra arbejde med energisektorprogrammer, gerne international erfaring. Arbejdet kræver desuden stærke skriftlige og mundtlige engelskkundskaber samt gode formidlingsevner. Du kan læse meget mere i jobprofilen her.

 

Programmet er et samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Verdensbanken, og du ansættes under Udenrigsministeriets ansættelsesvilkår for rådgivere udsendt til internationale organisationer under Bankens Global Secondment Program.

 

Ansøgning bedes udformes på ENGELSK bestående af 1) en motivationsskrivelse (en A4-side, 2) CV samt 3) kopi af kandidatbevis. Motivationsskrivelsen skal påføres mailadresse i højre hjørne.

 

Referencenummer: DK-06331

Ansøgningsfrist: 17. juni 2019, kl. 12.00 (dansk tid).

Del dette job

Kontakt

Verdensbanken

Washington DC
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2019
Udløber
17-06-2019
Kviknummer
LJA-73434746
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Verdensbanken

Praktisk information
Indrykket
16-05-2019
Ansøgningsfrist
17-06-2019
Kviknummer
LJA-73434746
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed