Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvstændige fuldmægtige eller specialkonsulenter til prøvekontoret i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-03-2023

Synes du også, at eksaminer i de danske folkeskoler er vigtige? Interesserer du dig for undervisningspolitik og at gøre en forskel for Danmarks folkeskoleelever?  Så er vores stilling i kontoret for Prøver, Eksamen og Test i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet noget for dig.

 

Da vi har brug for flere gode kræfter, og har en kollega der går på barsel, søger vi lige nu tre ambitiøse og analytiske kollegaer, der har lyst til at arbejde med at udvikle folkeskolens prøver og test og implementere politiske aftaler på prøve- og testområdet.

 

Dine arbejdsopgaver

Vi oplever stor bevågenhed omkring prøve- og testområdet både fra politisk side og fra sektoren, og det præger en stor del af vores arbejde.

 

Som vores nye kollega kommer dine opgaver blandt andet til at være, at:

 • Udføre ministerbetjening, herunder udarbejde og bidrage til ministersager, besvare folketingsspørgsmål og udarbejde presseberedskaber

 • Deltage i udviklingsprojekter knyttet til folkeskolens prøver

 • Projektstyring og koordinering af processer

 • Have ansvar for specifikke områder som fx udvikling af praktiske prøver i folkeskolen, større lokal handlerum i afvikling af prøver, eksamensbekendtgørelser og lign.

 • Betjening af ministerielle styrergrupper og opgavekommissioner

 • Indgå i dialog med fx eksamensansvarlige, interessenter og borgere

 

Den nærmere sammensætning af dine konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af din erfaring og kvalifikationer og hensynet til enhedens samlede opgavevaretagelse.

 

Om di

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, fx cand.scient.pol. eller cand.scient.adm. Det er en fordel, at du har erfaring fra statsadministrationen, men du kan også være nyuddannet.

 

Som vores nye kollega vil det være en fordel, men ikke et krav, hvis du har flere af nedenstående kompetencer:

 • Du er stærk i skriftlig formidling og har et skarpt blik for kommunikation

 • Du har erfaring med projektledelse eller med at koordinere processer evt. i en styrelse eller et departement

 • Du har sans for detaljen og er god til at tænke logisk og løsningbaseret

 • Du er pragmatisk, har gå-på-mod og kan tænke i nye og bedre løsninger inden for de politiske, økonomiske og lovgivningsmæssige rammer

 • Du har mod på at give dig i kast med nye ting og bliver ikke slået ud af ukendte opgaver eller korte frister

 • Du har gode samarbejdsevner og formår at samarbejde på tværs af styrelsens fagkontorer og med eksterne samarbejdspartnere

 

Om Kontor for Prøver, Eksamen og Test

Du bliver ansat i Kontor for Prøver, Eksamen og Test. Kontoret har det samlede ansvar for prøver, eksamen og test på alle uddannelsesområder under Børne- og Undervisningsministeriet.

 

Du vil blive en del af team folkeskolens prøver, som består af 16 engagerede og fagligt stærke medarbejdere.

 

Vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen, hvor vi også har et tæt samarbejde med andre kontorer i ministeriet, fagkonsulenter og ikke mindst skolerne. Du vil opleve, at din indsats har en direkte og konkret betydning for skoler, lærer og elever.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængigt af dine faglige kvalifikationer efter gældende overenskomst for akademikere i staten.

 

Du bliver enten ansat i en fast stilling eller barselsvikariat. Barselsvikariatet er tidsbegrænset løber til og med 30. april 2024.

 

Du må meget gerne angive i din ansøgning, om du kun er interesseret i en fast stilling, eller også har interesse i barselsvikariatet.

 

Stillingerne ønskes besat enten per 01.06.23 eller efter aftale, og dit ansættelsessted vil være Teglholmsgade 1, 2450 København SV

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Julie Bangsbo Myrup på telefon 2497 8233 eller per mail julie.bangsbo.myrup@stukuvm.dk.

 

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk og om STUK på www.stukuvm.dk.

 

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside på uvm.dk/job senest mandag den 10. april 2023.

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler løbende, hvor du også vil blive bedt om at besvare en case, som vil indgå som en del af den samlede vurdering. 2. samtaler forventes afholdt i uge 16.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund - vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

                                                       

Ansøgningsfrist

10-04-2023

 

Tiltrædelsesdato

01-06-2023

 

Kategori

AC-fuldmægtig eller specialkonsulent

 

Arbejdssted

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

Hjemmeside

http://uvm.dk/

 

Kontakt

Julie Bangsbo Myrup

Teamleder

E-mail

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Teglholmsgade 1
2450 København SV
Danmark
Adresse 2
Teglholmsgade 1
2450 København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-03-2023
Udløber
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84649192
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Teglholmsgade 1
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-03-2023
Ansøgningsfrist
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84649192
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed