Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvstændig og serviceminded studentermedhjælper til Servicedesken i Center for Digitalisering og Innovation

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-07-2021

Brænder du for digitaliseringsprojekter og it-support? Ønsker du at prøve dine studiekompetencer af på en arbejdsplads og få erfaringer fra det rigtige arbejdsliv?

Som studiemedhjælper i Center for Digitalisering og Innovation vil du få en central rolle i tværgående opgaveløsning, support, vejledning af de ansatte i Københavns Kommune inden for kommunens web-, fag- og telefonisystemer.

Hvem er vi?

Center for Digitalisering og Innovation (CDI) er en dynamisk stabsfunktion i Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF), som sikrer god digital service til Københavns Kommunes borgere og ansatte. Vi er ca. 80 medarbejdere fordelt på fire kontorer, der arbejder med digitaliseringsprojekter og drift af digitale løsninger, både inden for KFFs område og på tværs af resten af kommunens forvaltninger. I CDI er der højt til loftet, frie rammer og en uformel omgangstone.

Dine arbejdsområder

Som student i vores tværgående servicedesk bliver du en del af CDIs kontor Tech og Data. Her har vi ansvaret for håndtering af henvendelser på centerets forskellige fagområder. Sammen med resten af teamet vil du have vagter, hvor du er i dialog med vores brugere og visiterer sager. Resten af tiden vil du løse diverse opgaver inden for et eller flere af de nævnte fagområder.

Din primære arbejdsopgaver vil derfor være at supportere og vejlede Københavns Kommunes ansatte, når de oplever problemer med diverse it-systemer, web og telefoni.

Københavns Kommune er i 2021 i en proces med at udrulle nye web- og telefoniløsninger, og du vil derfor ikke blot få et unikt indblik i de forskellige systemer, der bruges i kommunen, men også få en essentiel rolle i ibrugtagningen, driften og videreudviklingen af disse. Der vil Tech-delen af kontoret være Kultur- og Fritidsforvaltningens automatiseringsteam, hvor vi udvikler og drifter RPA/RDA-robotter, der understøtter og løser administrative processer. Hvis du har kompetencer inden for kodning og robotudvikling, vil der også kunne være supplerende opgaver i den del af kontoret.

Nogle af dine arbejdsområder vil være inden for følgende

  • 1st level support på web, fagsystemer og kommunens telefoniplatform (f.eks. Drupal, DitmerFlex, Telia ACE, MiCC, mfl.)

  • Oprettelse af websites og lettere fejlfinding

  • Udtrækning af statistik (Siteimprove)

  • Smoke testing på vores CMS (Drupal9)

  • Udformning af vejledninger til brug i support

  • Og generelt være med til at sikre, at vores brugere får god support

 

Dine kvalifikationer

Vi har brug for dig, som er interesseret i digitale løsninger, god kundeservice, og som har lyst til at arbejde i en stor politisk styret organisation som Københavns Kommune. Vi har ikke bestemte studieretninger i tankerne, men vi foretrækker, at du er i gang med en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse. Vigtigst er dog interessen for arbejdet og viljen til at lære nyt i samarbejde med resten af dine kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Arbejdsstedet er i Nyropsgade i hjertet af København.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Mere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller øvrige arbejdsforhold, kan du henvende dig til kontorchef Eske Kock Pedersen på 2992 6366 / p62p@kk.dk eller specialist Jesper Simonsen på 3045 3496 / zl3y@kk.dk.

Søg via nedenstående link senest søndag den 15. august 2021

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 34.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Web
Adresse 2
Nyropsgade 1
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-07-2021
Udløber
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82437921
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Nyropsgade 1
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-07-2021
Ansøgningsfrist
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82437921
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed