Gem annonce

Selvstændig fuldmægtig eller specialkonsulent med viden om personlig medicin til Nationalt Genom Center (NGC)

Nationalt Genom Center

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-07-2022

Vil du være med til at udvikle rammerne for forskning inden for personlig medicin? Kan du rådgive forskere og har du lyst til arbejde i krydsfeltet mellem sundhedspolitik og forskning? Så er det måske dig vi leder efter.

Om Nationalt Genom Center

Vi er en styrelse under Sundhedsministeriet, som har ansvar for at drive og udvikle en sikker national infrastruktur i sundhedsvæsenet, som understøtter, at læger og forskere ved hjælp af viden om patienters gener, ny teknologi og anden viden kan udvikle målrettet behandling.

Du kan finde mere information om Nationalt Genom Center her: www.ngc.dk

Din hverdag hos os

Stillingen er forankret i en nyoprettet sektion for forskning og internationale relationer med reference til Sektionsleder Lene Cividanes.

Som vores nye kollega i sektionen for forskning og internationale relationer bliver en af dine væsentligste opgaver at rådgive forskere og strategiske samarbejdspartnere, som ønsker at anvende Nationalt Genom Centers forskningsinfrastruktur for personlig medicin. Vi er en ny sektion under udvikling, og du vil derfor få ansvar for at designe solide interne arbejdsprocesser samt drive dem sikkert frem.  Herudover vil du være i dialog med mange forskelligartede eksterne interessenter.

Nationale løsninger bygges ikke af én aktør alene, derfor skal du også have lyst til at samarbejde og koordinere på tværs af en lang række fagligheder (sundhed, it-teknik, jura, økonomi, bioinformatik) og aktører såvel internt som ekstern samt omsætte input til konkrete løsninger, der kan sikre optimal anvendelse af den nationale infrastruktur for personlig medicin.

Herudover vil du spille en vigtig rolle i den løbende evaluering og udvikling af Nationalt Genom Centers tilbud til forskere og strategiske samarbejdspartnere. Der vil ligeledes være en lang række opgaver i forbindelse med Nationalt Genom Centers internationale engagement inden for personlig medicin såvel bilateralt som i EU-regi.

Som en del af stillingen vil du også varetage en række klassiske sekretariatsbetjeningsopgaver i relation til betjening af Nationalt Genom Centers advisory boards, bestillinger fra departementet, bidrag til lovarbejde mm. Desuden vil der løbende være drifts- og udviklingsopgaver af forskellig karakter og omfang, som du skal bistå med at løfte.

Der er således tale om en stilling, hvor opgaverne er mange og forskelligartede, hvor tempoet til tider er højt og arbejdsopgaverne komplekse. Til gengæld er der plads til at sætte sit præg på opgaverne og faglig sparring prioriteres højt.

Dine primære arbejdsopgaver:                                                               

  • Dialog med forskere og strategiske samarbejdspartnere, der ønsker at anvende Nationalt Genom Centers forskningsinfrastruktur
  • Evaluering og udvikling af Nationalt Genom Centers forskerservice
  • Koordinering af forskningsrelaterede opgaver internt i Nationalt Genom Center og med øvrige styrelser samt departement
  • Varetage danske interesser i en række internationale arbejdsgrupper og samarbejder
  • Bidrage til sekretariatsbetjening af advisory boards i regi af Nationalt Genom Center, herunder forberedelse, deltagelse og opfølgning på møder
  • Besvarelse af bestillinger fra departementet samt andre klassiske sekretariatsopgaver.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har en relevant akademisk uddannelse, gerne natur- eller sundhedsvidenskabelig, men du kan også være generalist med erfaring inden for personlig medicin.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring eller gerne en frisk ph.d. og så må du gerne brænde for personlig medicin. Den ideelle kandidat har erfaring med at arbejde med genetik, gerne kendskab til forskningsmiljøet, life science sektoren, forskerservice og/eller sundhedsvæsnet helst inden for personlig medicin. Altafgørende for din succes i stillingen er dog selvstændighed, gode analytiske evner og et højt fagligt niveau samt evnen til at forstå og ikke mindst formidle kompleks viden både mundtligt og skriftligt.

Da vi er en ny sektion i udvikling og med mange kontaktflader, vil det være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde struktureret og drive processer sikkert til dørs samt er god til at fokusere på muligheder og løsninger frem for udfordringer. Desuden skal du være i stand til at være i dialog med forskelligartede aktører, samt oversætte deres behov til konkrete løsninger, der virker i praksis.

Sidst men ikke mindst vil en portion godt humør og god energi blive vægtet højt, da vi er en sektion med såvel højt humør som tempo. Samarbejdsevner, imødekommenhed og diplomatisk sans vil ligeledes være en styrke, når du skal navigere mellem meget forskelligartede interessenter.

Vi tilbyder

Et inspirerende, afvekslende og motiverende job i en ny organisation under opbygning med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af en sektion, der er centralt placeret i direktionssekretariatet med en bred kontaktflade til både direktør, chefer og kolleger i styrelsen, det øvrige ministerområde og eksterne samarbejdspartnere.

Du kommer til at arbejde med et fagligt område, der har stor bevågenhed, og du vil - i tæt samarbejde med dine kolleger og mange eksterne samarbejdspartnere - bidrage til implementeringen af en af de fremmeste teknologier på sundhedsområdet samt ny viden i sundhedsvæsenet, der har potentiale til at gøre en afgørende forskel for patienterne.

Om ansættelsen

Du bliver ansat, afhængig af kvalifikationer, som enten fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Der er tale om en varig stilling, der i udgangspunktet er på fuld tid.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Sektionsleder Lene Cividanes på tlf. 2182 9219.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.

Ansøgningsfrist: 27-08-2022

Startdato: 01-11-2022

Første samtale forventes afholdt 2. september og anden samtale 8. september.

 

Om Nationalt Genom Center

Nationalt Genom Center har røgfri arbejdstid. Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
29-07-2022
Udløber
27-08-2022
Kviknummer
LJA-83876990
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nationalt Genom Center

Adresse
Ørestads Boulevard 5
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-07-2022
Ansøgningsfrist
27-08-2022
Kviknummer
LJA-83876990
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce