Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sektionsleder til Rigspolitiets økonomifunktion

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2020

København, Rigspolitiet, Koncernstyring

Koncernøkonomi i Rigspolitiet har ansvaret for politiets overordnede økonomiske styring. Det er vores mål at skabe en gennemsigtig og sammenhængende styring af politiets økonomi på tværs af politikredsene og forretningsområderne i Rigspolitiet. Det kræver et stærkt og vedholdende fokus på at skabe forandringer, som kommer ud og leve i hele organisationen. Stillingen er organisatorisk forankret i Økonomicentret, som har ansvaret for økonomien i Rigspolitiets forretningsområder og politiets udviklingsprojekter.

 

Kan du sætte retning for Rigspolitiets økonomistyring?

Som sektionsleder er du ansvarlig for den tværgående økonomistyring i Rigspolitiet. Din vigtigste opgave er at skabe klare rammer for økonomiarbejdet via gennemsigtige budgetprocesser, veldefinerede leverancer og fokus på kvalitet og rettidighed i opgaveløsningen. Du stiller skarpt på ledelse af sektionen og på den fortsatte udvikling af økonomistyringen i politiet. Det gælder både i din enhed og i dialogen med Rigspolitiets økonomipartnere og forretningsområderne i Rigspolitiet.

 

Det er væsentligt, at du kan balancere mellem drifts- og udviklingsopgaver. Du evner at udfylde rollen som leder og sparringspartner for dine ca. 10 primært AC-medarbejdere samtidig med, at du går ind i den faglige opgaveløsning og er garant for kvaliteten af sektionens service og leverancer. Derudover formår du at sætte rammerne for, hvordan sektionen metodisk og analytisk skal gå til opgaverne. Konkret skal du lede implementering af Statens budgetsystem og en ensartet budgetpraksis i Rigspolitiet, styrke økonomistyringskulturen og sikre, at din sektion leverer kvalitet bl.a. i budgettering, prognoser, ledelsesinformation og understøtte bevillingssager.

 

I Koncernøkonomi har vi et konstruktivt samarbejde i ledergruppen, hvor vi sparrer med hinanden og koordinerer opgaveløsningen på tværs af vores enheder. Vi har en fælles ambition om at udvikle kulturen i hele Koncernøkonomi med fokus på en stærk eksekveringsevne, samarbejde og helhedssyn.

 

Vores forventninger til dine kompetencer

Du har en relevant akademisk uddannelse og flere års erfaring fra en økonomifunktion, hvor du har arbejdet med de grundlæggende discipliner i økonomistyring. Du har dokumenteret erfaring og stærke kompetencer inden for økonomistyring, budgettering og rapportering, og har eventuelt prøvet kræfter med forandringsprocesser i en større organisation.

 

Med dine stærke analytiske kompetencer og kommunikative evner formidler du økonomiske problemstillinger på en enkel og forståelig måde, både mundtligt og skriftligt. Din organisatoriske indsigt og forretningsforståelse gør, at du agerer ubesværet i en kompleks og politisk styret organisation. Du formår at skære igennem, når det gælder, og har desuden evnen til hurtigt at danne dig et overblik uden at miste fokus på detaljerne.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med personaleledelse. Alternativt har du ambitioner om at gå ledervejen og har et tydeligt talent for ledelse. Vigtigst er det, at du er i stand til at sætte en klar retning, sætte handling bag dine ord og holde fokus på effekten af det, du gør. Du har blik for relationer og evner at skabe følgeskab gennem dialog og feedback.

 

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som chefkonsulent med ledelsesansvar.

 

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Centerchef for Økonomicentret Jeppe Brinck, tlf. 25 43 34 62. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vi forventer at afholde samtaler den 10. juni 2020.

 

Ansøgningsfrist: 7. juni 2020

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Polititorvet 14
1780 København
Danmark
Tlf
33148888
Adresse 2
Polititorvet 14
1780 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2020
Udløber
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80303876
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Polititorvet 14
1780
København
Danmark
Tlf: 33148888
Praktisk information
Indrykket
20-05-2020
Ansøgningsfrist
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80303876
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed