Gem annonce

Sektionsleder til Rigspolitiets Koncernregnskab

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2022

København, Rigspolitiet, Koncernøkonomi

Koncernøkonomi i Rigspolitiet har ansvaret for politiets overordnede økonomiske styring og den overordnede regnskabsmæssige tilrettelæggelse for politiet og anklagemyndigheden. Det er vores mål at skabe en gennemsigtig og sammenhængende styring af politiets økonomi på tværs af politikredsene og forretningsområderne i Rigspolitiet. Stillingen er organisatorisk forankret i Rigspolitiets Koncernregnskab, som har ansvaret for bl.a. Rigspolitiets regnskab samt for den samlede tilrettelæggelse af koncernregnskabet for politiet og anklagemyndigheden.

 

Kan du sætte retning for Rigspolitiets økonomistyring?

Som en af de to sektionsledere i Koncernregnskab er du medansvarlig for den tværgående tilrettelæggelse af koncernregnskabet for politiet og anklagemyndigheden. Din vigtigste opgave er at skabe klare rammer for regnskabsaflæggelsen via effektive arbejdsprocesser med fokus på kvalitet og rettidighed i opgaveløsningen. Du stiller skarpt på ledelse af sektionen og på den fortsatte udvikling af effektive processer ved regnskabsaflæggelsen i politiet. Det gælder både i din enhed og i dialogen med politikredsenes regnskabsafdelinger og med forretningsområderne i Rigspolitiet.

 

Det er væsentligt, at du kan balancere mellem drifts- og udviklingsopgaver. Du evner at udfylde rollen som leder og sparringspartner for dine medarbejdere samtidig med, at du aktivt går ind i den faglige opgaveløsning og er garant for kvaliteten af sektionens service og leverancer. Derudover formår du at sætte rammerne for, hvordan sektionen metodisk og effektivt løser opgaverne. Samtidig forventes du at deltage i Rigsrevisionens revision på det finansielle område. Derudover skal du sikre, at din sektion leverer høj kvalitet bl.a. i bogføring og for det regnskabsmæssige kontrolmiljø. Du forventes derudover at deltage som projektleder i en række udviklingsprojekter bl.a. ved en større ensretning af de regnskabsmæssige processer på tværs af koncernen, opgradering eller udskiftning af økonomiadministrative systemer og fortsat udvikling af interne kontroller.

 

I Koncernøkonomi har vi et konstruktivt samarbejde i ledergruppen, hvor vi sparrer med hinanden og koordinerer opgaveløsningen på tværs af vores enheder. Vi har en fælles ambition om at udvikle kulturen i hele Koncernøkonomi med fokus på en stærk eksekveringsevne, samarbejde og helhedssyn.

 

Vores forventninger til dine kompetencer

Du har en relevant akademisk uddannelse, som f.eks. cand. merc. aud., cand. oecon, cand. polit. eller HD regnskab (2. del). Det er endvidere en fordel, hvis du har erfaring fra en statslig regnskabs- eller økonomifunktion, hvor du har arbejdet med de grundlæggende discipliner på og udvikling af regnskabsområdet. Du har dokumenteret erfaring og stærke kompetencer inden for regnskabsaflæggelse, ledelsesrapportering samt erfaring med revisionsområdet.

 

Du har endvidere stærke kompetencer for tilrettelæggelse af effektive arbejdsgange og med dine gode kommunikative evner gennemfører du effektive forretningsgange og interne kontroller på en enkel og forståelig måde både mundtligt og skriftligt. Din organisatoriske indsigt og forretningsforståelse gør, at du agerer ubesværet i en kompleks og politisk styret organisation. Du formår at skære igennem, når det gælder, og har desuden evnen til hurtigt at danne dig et overblik uden at miste fokus på detaljerne.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med personaleledelse. Alternativt har du ambitioner om at gå ledervejen og har et tydeligt talent for ledelse. Vigtigst er det, at du er i stand til at sætte en klar retning, sætte handling bag dine ord og levere resultater sammen med dit team. Du har blik for relationer og evner at skabe følgeskab gennem dialog og feedback.

 

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som special- eller chefkonsulent afhængigt af kompetencer og erfaring.

 

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Koncernregnskab Birgit Bach Nielsen tlf. 25 46 23 61. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 3. februar 2022 og 2. samtaler den 9. februar 2022.

 

Ansøgningsfrist: 31. januar 2022


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2022
Udløber
31-01-2022
Kviknummer
LJA-83211165
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Polititorvet 14
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-01-2022
Ansøgningsfrist
31-01-2022
Kviknummer
LJA-83211165
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce