Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sektionsleder til Koncernjura

Politi

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-06-2019

København, Rigspolitiet, Koncernstyring

Har du lyst til at lede en flok dygtige jurister og har du lyst til at arbejde med politiret, forvaltningsret og andre klassiske juridiske områder? Så er du måske den kommende sektionsleder i Koncernjura, hvor du som fagligt fyrtårn og inspirerende leder skal begå dig i en politisk, juridisk og politifaglig kontekst på tværs af hele politiet.

Koncernjura består af ca. 20 medarbejdere, primært jurister. I centeret varetager vi konkrete og generelle opgaver inden for bl.a. offentligret, formueret, statsret og politiret og understøtter Rigspolitiets behov for juridisk bistand. Koncernjura består af to sektioner, hvor du sammen med den anden sektionsleder refererer til centerchefen.

Din sektion understøtter bl.a. Rigspolitiets og politikredsenes behov for juridisk rådgivning og bistand inden for mange forskellige og tværgående fagområder. Ligeledes er sektionen involveret i mange centrale sager i Rigspolitiet og yder juridisk rådgivning til den øverste ledelse i Rigspolitiet. Din sektion behandler endvidere konkrete sager om bl.a. aktindsigt og erstatning og klagesager over f.eks. politiets dispositioner og administrative frihedsberøvelser.

Din rolle og arbejdsopgaver

Din vigtigste rolle er at være personaleleder for ca. 8 jurister og jurastuderende, hvor du er ansvarlig for, at opgaverne i sektionen løses effektivt og professionelt. Du sikrer den nødvendige prioritering og visitation af opgaverne gennem faglig sparring og kvalitetssikring af sektionens arbejde og leverancer.

Du er fagligt ansvarlig for en række fagområder og understøtter den samlede opgavevaretagelse i hele sektionen; du underskriver afgørelser, deltager i arbejdsgrupper og projekter, besvarer høringer og folketingsspørgsmål, udarbejder vejledninger, underviser og understøtter af Rigspolitiets behov for juridisk bistand gennem et tæt tværgående samarbejde. Du sikrer i det daglige et tæt og konstruktivt samarbejde med Rigspolitiets øvrige fagcentre, politikredsene, Justitsministeriet og andre myndigheder.

Vores kultur og struktur understøtter et stærkt fagligt miljø og lægger op til faglig sparring og tæt samarbejde. Heri er det vigtigt, at du bidrager til et frugtbart og konstruktivt samarbejde i centerledelsen, så vi sammen opfylder ambitionerne omkring udviklingen af hele centeret.

Vores forventninger

Du er uddannet cand.jur. og har solid erfaring med lignende fagområder, gerne fra centraladministrationen. Din faglighed er i top, og du har interesse og stærke kompetencer inden for forvaltningsretten og offentlighedsloven. Du evner derfor at fortolke og anvende juraen, så problemstillingerne håndteres både korrekt og pragmatisk.

Det er en fordel, at du har arbejdet med personaleledelse; alternativt har du ambitioner om at gå ledervejen. Vigtigst er det, at du har personlig integritet og faglig gennemslagskraft samt lyst til at lære fra dig og er god til at motivere dine medarbejdere.

Du har lyst til at arbejde med både konkrete sager og større generelle opgaver og tager ansvar for, at vi løser vores opgaver effektivt og til aftalte deadlines. Du er hurtig til at gennemskue problemstillinger og har en struktureret tilgang til opgaveløsning.

Som person fungerer du godt i vekselvirkningen mellem selvstændigt at dykke ned i fagstof og samarbejde tværfagligt med andre kolleger. Du trives i en stor politisk styret organisation, og du forstår at tænke og handle ud fra et helhedssyn med politisk forståelse. Du er imødekommende og positiv og har lyst til at blive en del af et engageret fagligt miljø med en uformel omgangstone.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som chefkonsulent.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til centerchef Anne Fode på 25 37 24 44 eller sektionsleder Michael Storm Larsen på 29 41 16 37. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis, herunder dine bachelorkarakterer. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 27.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 26. juni 2019

Koncernstyring

Koncernstyrings cirka 300 medarbejdere løser centrale opgaver inden for økonomi, jura, strategi, analyse og service for tilsammen at sikre sammenhængende økonomi- og virksomhedsstyring i hele politiet.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Del dette job

Kontakt

Politi

Adresse 1
Polititorvet 14
1780 København
Danmark
Tlf
33148888
Praktisk information
Oprettet
13-06-2019
Udløber
26-06-2019
Kviknummer
LJA-74068331
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR og personale, Jura, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Politi

Adresse
Polititorvet 14
1780
København
Tlf 33148888
Praktisk information
Indrykket
13-06-2019
Ansøgningsfrist
26-06-2019
Kviknummer
LJA-74068331
Jobtype
Fuldtid
Kategori
HR og personale, Jura, Ledelse
Beliggenhed