Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sektionsleder Økonomi

Stevns Kommune

Stevns, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
08-02-2018

Om jobbet
Stevns Kommunes fremragende budgetsektion søger en leder, som både fagligt og ledelsesmæssigt kan og vil sætte sit aftryk på økonomiarbejdet i Stevns Kommune.

Budgetsektionen og centret i det hele taget, er en god arbejdsplads med et meget attraktivt arbejdsmiljø, hvor den høje faglighed matcher lofthøjden, men hvor omgangstonen til gengæld er uhøjtidelig. Det skal være sjovt at gå på arbejde, både fagligt og personligt her hos os.

Sammen med lederen af finanssektionen og Centerchefen for Økonomi, HR & IT, udgør du den daglige ledelse af økonomifunktionen i Stevns Kommune.

Dine primære ansvars- og arbejdsområder:
Budgetsektionen i Stevns Kommune er omdrejningspunktet for den overordnede økonomistyring ikke mindst i form af budget- og regnskabsarbejdet og betjening af de politiske udvalg gennem udvalgskonsulenterne i budgetsektionen.

Medarbejderne i budgetsektionen har et tæt samarbejde med fagcentre, chefgruppen og direktionen. Du understøtter dette samarbejde, og du bruger din økonomifaglige kompetence, dine lederegenskaber og dine gode samarbejdsevner til at videreudvikle den sikre styring, som vi har i Stevns Kommune.

Du bliver sektionsleder for 6 kompetente og engagerede medarbejdere, som nyder godt af din synlige og formentlig coachende lederstil. For den rigtige kandidat vil ansvarsområdet på sigt kunnet blive udvidet.

Du vil selv skulle varetage en række driftsopgaver. I første omgang ikke mindst koordinationsopgaver, men du varetager også forskellige, selvstændige opgaver. I dialog med sektionens medarbejdere kan du løbende tage stilling til fordeling af opgaverne. En af dine første opgaver bliver at evaluere vores betjening af de nye politiske udvalg, hvoraf flere nu betjenes af to udvalgskonsulenter. Men der er også andre opgavemæssige spørgsmål og en stadig strøm af driftsmæssige tiltag, der skal følges op på - med dig for bordenden.

Forventninger til dig:
Du har et indgående kendskab til kommunal eller anden offentlig økonomistyring og har sans for detaljerne. Du er struktureret og sikrer høj kvalitet i leverancerne i tæt samspil med kolleger og medarbejdere.

Du er tillidsskabende og uddelegerende personaleleder, der med afsæt i din faglighed og uhøjtidelige personlighed skaber et nærværende ledelsesrum for dine medarbejdere. Du kan motivere og anvise retning og er en troværdig samarbejdspartner for den øvrige organisation.

Vi forestiller os, at du har en relevant økonomifaglig uddannelse enten akademisk eller med kommunal baggrund kombineret med solid efteruddannelse. Formel lederuddannelse er ikke et krav, men de grundlæggende lederegenskaber, må der ikke være tvivl om.

Vi tilbyder attraktive løn- og arbejdsvilkår med en del fleksibilitet. Løn efter kvalifikationer og erfaring i niveauet 550-580.000 kr. årligt plus pension. Vil du høre mere om stillingen, før du søger, så kontakt Centerchef Anton Svendsen på 30 16 90 90 eller antsve@stevns.dk

Ansøgningsfrist søndag den 4. marts 2018. Stillingen søges elektronisk nedenfor.

Første samtalerunde finder sted tirsdag den 6. marts 2018.


Del dette job

Kontakt
Stevns Kommune
Rådhuset Store Heddinge, Rådhuspladsen 4
4660 Store Heddinge
Praktisk information
Oprettet
08-02-2018
Udløber
04-03-2018
Kviknummer
LJA-56006117
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Stevns Kommune

Adresse
Rådhuset Store Heddinge, Rådhuspladsen 4
4660
Store Heddinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2018
Udløber
04-03-2018
Kviknummer
LJA-56006117
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed