Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sektionschef med personaleansvar til enheden for Politik, Jura og Internationale Projekter

Patent- og Varemærkestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
22-11-2018

Patent- og Varemærkestyrelsens vision er at skabe Europas bedste IP miljø for erhvervslivet. Vil du være med til at skabe rammerne for det? Kan du skabe engagement blandt dygtige og engagerede kolleger? Så er du måske vores nye sektionschef til enheden Politik, Jura og Internationale Projekter. 

 

Om enheden

Enheden Politik, Jura og Internationale Projekter består af 20 medarbejdere, herunder 4 sektionschefer og en enhedschef, som refererer direkte til direktøren. Enheden arbejder med national og international politikudvikling, herunder forhandlinger og lovforberedende arbejde, ligesom enheden betjener erhvervsministeren og styrelsens kunder.

 

De internationale projekter bygger på enhedens udbredte internationale arbejde og relationer, og vi bidrager til at skabe værdi for danske virksomheder, når de opererer internationalt. Der er tale om en professionel enhed, der sætter samarbejde og team-ånd højt.

 

Om jobbet

Du vil som sektionschef få det direkte ledelsesansvar for et team på ca. 5 akademiske medarbejdere og vil indgå i styrelsens ledelsesforum. Sektionschefen vil samtidig indtage rollen som souschef for enhedschefen, og du vil i samarbejde med enhedschefen få det overordnede ansvar for planlægningen af enhedens arbejde, ligesom du er stedfortræder for enhedschefen i dennes fravær.

 

Du vil få det overordnede ansvar for en række politiske sager, såsom Brexit og IPR, de igangværende forhandlinger om supplerende beskyttelsescertifikater og geografiske indikationer. Du er styrelsens EU-koordinator og er ansvarlig for koordinering af styrelsens ministerbetjening.

 

Du vil indgå i de løbende internationale forhandlinger på området i globalt, europæisk og nordisk regi, hvor du p.t. vil være styrelsens repræsentant i bl.a. Budget- og Finanskomiteen i den europæiske patentorganisation og i forskellige EU-arbejdsgrupper. Du vil ligeledes indgå i styrelsens indsats på vækstmarkederne i bl.a. Kina og Indien.

 

Om dig

Du har en relevant uddannelse som f.eks. cand. jur., cand.merc.jur. eller tilsvarende og derudover forventer vi, at du

 

  • har solid erfaring fra det private erhvervsliv (f.eks. advokatbranchen), interesseorganisationer eller centraladministrationen. 

  • har gode samarbejdsevner

  • har interesse for ledelse og andre mennesker

  • udviser selvstændighed i opgaveløsningen og har en stor arbejdskapacitet

  • er fleksibel

  • har lyst og evne til at tage ansvar og gå foran i forhold til enhedens ansvar og opgaver

  • har brede juridiske kompetencer med et sikkert judgement og kan med det udgangspunkt løse juridiske problemstillinger kreativt i et kundefokuseret miljø

  • har interesse i og eventuelt erfaring med håndtering af politiske sager

  • har lyst til at arbejde tæt på direktionen og at være stedfortræder for enhedschefen

 

 

 

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen er en fast fuldtidsstilling og du ansættes som chefkonsulent med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg iht. kvalifikationer. Tjenestestedet vil være på vores kontor i Taastrup. Du skal være indstillet på, at der vil være en del rejseaktivitet til udlandet.

 

Yderligere information om jobbet kan fås ved henvendelse til enhedschef Anne Rejnhold Jørgensen på telefon 43 50 83 85.

 

Lyder stillingen som noget for dig? Så Klik på "Søg stillingen"- knappen nederst i annoncen eller via vores hjemmeside www.dkpto.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 21. januar 2019 kl. 12.00. 

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Del dette job

Kontakt

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse 1
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Adresse 2
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-11-2018
Udløber
21-01-2019
Kviknummer
LJA-68122214
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR og personale, Jura, Ledelse, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse
Helgeshøj Allé 81
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-11-2018
Ansøgningsfrist
21-01-2019
Kviknummer
LJA-68122214
Jobtype
Fuldtid
Kategori
HR og personale, Jura, Ledelse, Politik og samfund
Beliggenhed