Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariatsledere til 4 Ingeniørinstitutter på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
18-02-2021

Faculty of Tecnical Sciences søger institutsekretariatsledere til: Institut for Bio- og Kemiteknologi, Institut for Elektro- og Computerteknologi, Institut for Byggeri og Bygningsdesign og Institut for Mekanik og Produktion.

Som Institutsekretariatsleder udfylder du en central strategisk og administrativ funktion. Dine primære opgaver vil være strategisk sparringspartner for institutlederen og bidrage til at skabe en samlet retning på det nyoprettede institut. Du vil desuden lede og stå i spidsen for og bidrage fagligt til en professionel og effektiv sekretariatsbetjening i samarbejde med de øvrige medarbejdere.

Om institutterne

For at skabe en stærkere ingeniørprofil og stærke faglige enheder, har Faculty of Technical Sciences pr. 1. januar 2021 oprettet fire nye ingeniørinstitutter, der erstatter Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet og Institut for Ingeniørvidenskab. De fire nye institutter skal sikre styrket samarbejde omkring uddannelse, forskning og udvikling, samt styrke og samle de faglige miljøer.

De nye institutter er opbygget på baggrund af fire ingeniørfaglige områder.

Institut for Byggeri og Bygningsdesign

Institut for Byggeri og Bygningsdesign anvender klassiske tekniske- og naturvidenskabelige discipliner inden for bygningsværker, hvor både bæredygtighed og digitale muligheder er i fokus. Instituttet er kendetegnet ved et fokus på design, konstruktion og vedligeholdelse af det fysiske og naturligt opståede miljø og på at udvikle principper og teknologier til brug inden for bygningsdesign.

Instituttet uddanner både diplom- og civilingeniører. Instituttets forsknings- og udviklingsprojekter omfatter blandt andet områderne bygnings- og anlægskonstruktion, bygningsdesign, bygningsfysik, bygningsdesign, bygningskonstruktion, byggeproduktion, socio-teknologisk design, konstruktionsmaterialer, geoteknik, bygningsmekanik, energi og indeklima, infrastruktur samt miljø og klimatilpasning.

Institut for Bio- og Kemiteknologi

Institut for Bio- og Kemiteknologi har et veletableret samarbejde med branchens forskellige aktører og et voksende internationalt forskningsmiljø. Biologisk og kemisk ingeniørvirksomhed har fokus på udvikling og forskning inden for levende systemer og organismers biologi og på effektiv produktion og transformation af kemikalier, materialer og energi.

Instituttet uddanner både diplom- og civilingeniører. Instituttets forsknings- og udviklingsaktiviteter omfatter industriel bioteknologi, fødevareteknologi, miljøteknologi, materialer og polymerkemi, medicinsk bioteknologi, elektrokemisk teknologi og procesteknologi.

Institut for Elektro- og Computerteknologi

Institut for Elektro- og computerteknologi beskæftiger sig med forskning inden for de hardware- og softwareteknologier, der spiller en stor rolle i defineringen af det moderne samfund, dets digitalisering og menneskets ageren heri. Instituttet bygger på forsknings- og udviklingsmiljøer med høj international konkurrencedygtighed.

Instituttet uddanner både diplom- og civilingeniører. Instituttets forsknings- og udviklingsaktiviteter omfatter kommunikation og netværk, kontrol og automatisering, fotonik, signalbehandling, software- og IT-systemer, robotteknologi, medicinsk teknologi, sundhedsteknologi, elektrisk energiteknologi samt akustik og lydteknologi.

Institut for Mekanik og Produktion

Mekanisk ingeniørvidenskab er en disciplin, der ved hjælp af teknisk videnskab, fysik, ingeniørmatematik og materialevidenskab designer, analyserer, producerer og vedligeholder mekaniske systemer. Klassisk naturvidenskab og tekniske discipliner anvendes til at løse problemer og opfinde nyt, og den får til stadighed nye anvendelsesområder.

Instituttet uddanner både diplom- og civilingeniører. Instituttets forskning og udviklingsaktiviteter omfatter energisystemer, termodynamik, fluidmekanik og varmeoverførsel, materialeteknologi, robotteknologi og maskindynamik- og konstruktion, materialeteknologi, mechatronik og robotteknologi, samt integreret produkt- og produktionsudvikling.

Din rolle

Sammen med institutlederen og instituttets to viceinstitutledere vil du udgøre instituttets daglige ledelse. Du vil som sparringspartner for institutlederen få en central rolle i udviklingen af instituttets strategiske retning og skabelsen af et godt samarbejdsmiljø, en høj faglighed og trivsel i den nyoprettede organisation. Du vil altså bidrage til den store ledelsesmæssige opgave det er, at samle den nye organisation og skabe fælles målsætninger.

De nyoprettede sekretariater er af forskellig størrelse og består af 3 til 5 dygtige medarbejdere, som du vil være personaleansvarlig for. Som en imødekommende, synlig og proaktiv leder af administrationen, vil du have ansvaret for en professionel og effektiv betjening af instituttets medarbejdere. Du koordinerer, uddelegerer og leder administrative opgaver på institutniveau, herunder kommunikation, events, fundraising, modtagelse og administration af personale og gæster, kvalitetssikring og udvalgsbetjening.

Der vil på tværs af de fire nye institutter desuden være et stærkt samarbejde og du bidrager aktivt i tværgående projekter, der har til formål at sikre effektiv administration også på tværs af organisationen.

Som institutsekretariatsleder refererer du til institutlederen. Du får du en varierende arbejdsdag med en høj grad af selvstændighed, ansvar og ledelsesmæssigt handlerum. Du vil få en stor kontaktflade med mange kontakter i administrationen såvel som i et internationalt og kreativt forskningsmiljø. Du vil indgå i et professionelt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone og et godt kollegialt sammenhold.

Om dig

Du har en relevant uddannelsesbaggrund og gerne erfaring fra universitetsområdet og/eller erfaring med administrativ og strategisk ledelsesbetjening. Du har stærke analytiske evner, strategisk sans, gennemslagskraft og tager gerne initiativ. Du kan bevare ro og overblik i en travl og varierende hverdag. Du besidder en høj grad af selvstændighed, er løsningsorienteret og har sans for at planlægge og prioritere.

Som leder er du lyttende, motiverende, god til at samarbejde og tør tage ansvar. Du er desuden en stærk kommunikator på dansk såvel som engelsk i både skrift og tale og vil let kunne begå dig i et internationalt miljø.

Ansættelsesprocedure

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte viceadministrationschef Hanne Vester Rasmussen på 2326 6041 eller hanne.vester@au.dk.

Ansøgningsfrist den 15. marts 2021.

Forventet tiltrædelse: den 1. juni 2021.

Formalia

Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer pr. uge.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten eller Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere.

AU lægger vægt på diversitet, og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aarhus Universitet

Adresse 1
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C
Danmark
Web
Adresse 2
Danmark
Kontaktperson
.
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81733844
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kontor og administration, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aarhus Universitet

Adresse
Nordre Ringgade 1
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-02-2021
Ansøgningsfrist
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81733844
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Kontor og administration, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed