Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariatschef til Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-09-2021

Vi søger en stærk profil til en spændende og udfordrende stilling som sekretariatschef i Sundhedsstyrelsen.

Om os

Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed med en central og unik position pa sundheds- og ældreområdet i Danmark. De seneste år har vi skærpet vores profil samtidig med, at vi har styrket vores opgavevaretagelse ift. udviklingen og udfordringerne pa sundheds- og ældreområdet både fagligt og organisatorisk. I de kommende år forventer vi nye store spændende opgaver med at sætte ramme og retning på sundheds- og ældreområdet.

Vores strategiske ledelseskraft skal matche vores stigende ambitionsniveau, og derfor har vi senest gennemført en organisationsændring med etablering af flere og mindre enheder med et større fagligt fokus samt en styrkelse af ledelseslaget.

Sundhedsstyrelsen har et dynamisk tværfagligt samarbejdsmiljø, og du vil få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer fagligt og ledelsesmæssigt. Arbejdsklimaet er energisk, uformelt og præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt.

Dit arbejde

Som sekretariatschef vil du få ledelsesansvar for økonomistyring og stabsfunktioner i Sundhedsstyrelsen. Du vil bl.a. få det overordnede ledelsesansvar for sekretariatsbetjening af direktion og chefgruppe, herunder også internationale opgaver, overordnet projektstyring, generelle forvaltningsmæssige forhold, juridisk rådgivning m.v. Desuden vil du få ansvaret for styrelsens økonomi- og regnskabsfunktioner samt koordination med koncernfunktioner vedrørende HR, datasikkerhed, IT, facility management m.v.

Sundhedsstyrelsen varetager koncernfunktionen på regnskabsområdet for Sundhedsministeriets departement samt en række søsterstyrelser, som du er ansvarlig for.

Du får en væsentlig opgave i sammen med direktionen at understøtte styrelsens strategiudvikling, at sikre den tværgående opgaveløsning i styrelsen og at skabe gode relationer til andre myndigheder og samarbejdspartnere. Du skal desuden kunne repræsentere enheden og styrelsen i en række sammenhænge på tværs af koncernen.

Du vil referere til direktøren og indgå i chefgruppen sammen med de øvrige ni enhedschefer. I Sekretariatet vil du udgøre ledelsesgruppen sammen med to sektionsledere, der vil referere til dig. Enheden beskæftiger ca. 25 medarbejdere med forskellig faglig baggrund.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse, relevant erfaring fra en politisk styret organisation, solid indsigt i ledelsesbetjening og offentlig administration samt dokumenteret ledelseserfaring i økonomistyring.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • har relevant ledelseserfaring og gerne med ledelse gennem ledere

  • udøver synlig og troværdig ledelse, hvor du står i spidsen for en række dedikerede medarbejdere, der ofte er specialister inden for deres område

  • har gode og stærke kommunikationsevner

  • kan skabe tillidsbaserede samarbejdsrelationer

  • er handlekraftig og robust

  • trives i et tværfagligt dynamisk miljø præget af højt tempo, stor faglighed og udfordrende opgaver

  • har en god forståelse for politiske processer

  • er interesseret i sundheds- og ældreområdet og har forståelse for områdets udfordringer.

 

Om ansættelsen

Afhængig af din baggrund vil du blive indplaceret efter følgende overenskomster:

Er du akademiker, bliver du ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation som chefkonsulent med personaleledelse.

Er du kontoruddannet, bliver du ansat som kontorfunktionær efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer, (OAO-S-fællesoverenskomsten) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende kontorfunktionærer.

Kontakt os gerne

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm på sbro@sst.dk med angivelse af mobilnummer, hvorefter du vil blive kontaktet.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 44 (første samtale) samt i uge 45 (anden samtale). 

Ansøgere, der går videre til anden samtale, vil gennemgå et testforløb med fokus på færdigheder og ledelseskompetencer. Test af ansøgere vil ske i uge 44.

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsstyrelsen

Adresse 1
Islands Brygge 67
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 67
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-09-2021
Udløber
17-10-2021
Kviknummer
LJA-82704732
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsstyrelsen

Adresse
Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-09-2021
Ansøgningsfrist
17-10-2021
Kviknummer
LJA-82704732
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed