Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariatschef til Ministersekretariatet i Social- og Ældreministeriet

Social- og Ældreministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021

Kunne du tænke dig at få en nøglerolle tæt på ministeren, have en stor kontaktflade både internt og eksternt, og elsker du at have fingeren på pulsen, så læs her og få mulighed for at blive leder af sekretariatet, som betjener vores minister og departementschef.

Stillingen

Som sekretariatschef skal du i et tæt samspil med de øvrige medarbejdere omkring ministeren og departementschefen stå for en sikker og professionel betjening, så topledelsen har de bedst mulige vilkår for at udføre deres funktioner.

Du vil samtidig have en stor forpligtelse over for resten af departementet ved at sikre et godt og effektivt flow af information og meldinger fra minister og departementschef til huset og lige så vigtigt: fra huset til minister og departementschef. Du vil i samarbejde med Politisk Sekretariat også skulle hjælpe med at skabe yderligere overblik over forhandlingsforløb, bestillinger m.v., så der er optimale rammer for en prioriteret planlægning.

Som sekretariatschef kommer du til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver, der ofte kan være af stor politisk bevågenhed. Du skal i samarbejde med engagerede og dygtige medarbejdere kunne mestre både det politiske aspekt samtidig med, at du skal kunne sikre kvalitet og effektivt opgave flow i forhold til servicering af minister og departementschef og i et godt samarbejde med ministeriet.

Dine opgaver vil bl.a. være, at du skal:

 • Være bindeled mellem minister, departementschef og ministeriet.

 • Have ansvar for håndtering af optimalt sags flow i forhold til departementschef og minister.

 • Rådgive minister og departementschef.

 • Have kontakt til andre ministerier, ordførere mv.


I Ministersekretariatet er der en høj kvalitet i opgaveløsningen, som går hånd i hånd med en uformel omgangstone, et godt socialt sammenhold og stor vilje til samarbejde. Der vil være god oplæring i stillingen.  Du vil ledelsesmæssigt få ansvar for 5-6 medarbejdere i ministerens og departementschefens forkontorer. Et team der hjælper hinanden og løfter i flok.

Om dig

Du har en akademisk kandidatuddannelse (eksempelvis, cand.scient.pol. eller lignende). Herudover skal du gerne have et par års erfaring fra en politisk styret organisation og lignende stilling, og helst fra et departement. Det vil være en fordel, hvis du har et kendskab til social- og ældrepolitik, men det er ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har flair for at strukturere, prioritere og skabe overblik.

 • Har en høj arbejdskapacitet, personlig gennemslagskraft og er initiativrig.

 • Har en rigtig god fornemmelse af den politiske dagsorden.

 • Trives med og kan bevare roen og samtidig er beslutningsdygtig også når tempoet er højt.

 • Er god til at samarbejde med kollegaer og eksterne parter.

 • Vil sætte en ære i at forfine og forbedre sags- og informations flowet til og fra ministeren.

 • Har mod på og talent for ledelse.

 

Departementet

I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som chefkonsulent med personaleansvar iht. AC overenskomsten. Stillingen er på fuld tid. Stillingen stiller krav om fleksibilitet og til dels skiftende arbejdstider og du må forvente nogen rejseaktivitet. Der mulighed for at forhandle tillæg afhængig af kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Stillingen ønskes besat den 1. maj 2021 eller hurtigst muligt.

Vil du vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til fung. sekretariatschef, Julie Grunnet Wang. Mobil 6093 9057. Mail: juwa@sim.dk

Sådan søger du

Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 14. marts 2021 kl. 12.00.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Social- og Ældreministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 22
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81749534
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Social- og Ældreministeriet

Adresse
Holmens Kanal 22
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-02-2021
Ansøgningsfrist
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81749534
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed