Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse,

København
20-04-2017

Sekretariatschef til Forebyggelse & Oplysning i Kræftens Bekæmpelse

Kontakt

Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-04-2017
Udløber:
09-05-2017
Kviknummer:
LJA-45485279
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
HR og personale,
Kommunikation og medier,
Ledelse,
Politik og samfund,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at udvikle rammerne for Kræftens Bekæmpelses forebyggelsesarbejde såvel administrativt som strategisk? Kan du både sætte i gang og følge op? Er du tydelig, inddragende og serviceminded og har du flair for både mennesker og tal, så er stillingen som sekretariatschef i Forebyggelse & Oplysning måske noget for dig.

 

Om os

Forebyggelse & Oplysning i Kræftens Bekæmpelse arbejder for at færre danskere får kræft. En opgave som omfatter indsamling og formidling af viden om forebyggelse, praktisk og politisk handling og et bredt samarbejde med bl.a. myndigheder og fonde. Afdelingen er organiseret med fire faglige grupper og et sekretariat, og vi arbejder projektorienteret med bl.a. undervisning, kampagner, netværksstrategi og medier. I afdelingen arbejder ca. 60 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde.

Om stillingen

Som sekretariatschef refererer du til afdelingschefen og indgår sammen med de fire faglige projektchefer i afdelingens ledelsesgruppe.
Du vil have det ledelsesmæssige ansvar for et velfungerende tværfagligt sekretariat med fem ansatte. Sekretariatets aktiviteter omfatter primært:

  • Økonomistyring

  • Pressekoordination,

  • Kommunikationsopgaver

  • Strategisk planlægning

  • Politisk betjening

 

En væsentlig opgave for sekretariatschefen er at varetage økonomistyringen i afdelingen, der er præget af mange eksternt finansierede projekter. Økonomistyringsopgaverne omfatter bl.a. udarbejdelse af afdelingens budget, budgetanalyser, budgetopfølgning og afrapportering.
Sekretariatschefen skal være en engageret servicepartner for afdelingschefen og de faglige projektchefer og sikre den nødvendige support og overblik over såvel afdelingens samlede økonomi som økonomien indenfor de enkelte faglige områder i afdelingen.
Sekretariatschefen skal være proaktiv og tage ansvar for at løse de udfordringer, der opstår bl.a. i forbindelse med afrapportering og aflæggelse af regnskab. Som sekretariatschef tager du initiativer til at udvikle og forbedre de administrative procedurer og rammer i afdelingen. Desuden bidrager du til at udvikle, optimere og implementere Kræftens Bekæmpelses fælles administrative procedurer.
Du skal endvidere ledelsesmæssigt støtte en kvalificeret løsning af sekretariatets øvrige opgaver indenfor politisk betjening, presse, kommunikation, strategiudvikling og den tværgående dialog med de øvrige afdelinger i Kræftens Bekæmpelse.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. som cand.polit., cand.scient.adm., cand.merc., cand.scient.pol. e.lign. Du har solid erfaring med økonomistyring og løsning af administrative såvel som mere strategiske sekretariatsopgaver fra f.eks. en interesseorganisation eller en anden politisk styret organisation. Kendskab til sundhedsområdet er en fordel, men ikke et krav. Det er vigtigt, at du har lyst til og gerne erfaring med personaleledelse og projektstyring og er i besiddelse af stærke analytiske kompetencer og har næse for politik.

Som person er du initiativtagende, vedholdende og udadvendt. Du har et skarpt overblik og er god til at kommunikere og samarbejde på tværs af mange fagligheder.

 

Vi tilbyder

En spændende lederstilling i et uhøjtideligt og ambitiøst forebyggelsesmiljø drevet af engagement og høj faglighed.
Kræftens Bekæmpelse har en god kantine- og frugtordning, en velfungerende idræts- og kunstforening og så er arbejdstiden naturligvis røgfri.

 

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingschef Mette Lolk Hanak på tlf. 35257688

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er tirsdag den 9. maj 2017, og vi forventer at afholde samtaler i uge 20. Forventet tiltrædelse 1. august.

 

Vi modtager KUN ansøgninger via vores elektroniske rekrutteringssystem på www.cancer.dk/job.

Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 København Ø

 

Hvert år får mere end 35.000 danskere konstateret kræft, og hver tredje rammes af sygdommen i løbet af deres levetid. Kræftens Bekæmpelse kæmper for et liv uden kræft, men det er et langt sejt træk at nå dertil. Arbejdet foregår på 3 vigtige fronter: Forebyggelse, forskning samt støtte til patienter og pårørende. Hvis vi trækker i flok, kan og skal vi vinde kampen, men vi har brug for al den hjælp, vi kan få. Som medarbejder kan du være med til at gøre en forskel.

 

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Regnskabschef

FOF København
Frist: 
01-02-2018

Vil du være Danske Advokaters nye retschef?

Danske Advokater
Frist: 
26-01-2018

Projektleder til bæredygtighedsindsats

Wonderful Copenhagen
Frist: 
26-01-2018
Lignende job
PLUS AGENCY ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
22-01-2018
Memox & Øresund Psykoterapi ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-02-2018