Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariatschef

Samsø Kommune

Samsø, Østjylland

Indrykket
09-10-2020

Samsø har været grøn længe før, det blev moderne og har arbejdet med en ambitiøs bæredygtighedsstrategi, der gør øen fossilfri i 2030. Samsø er markant på det nationale og internationale klima- og energilandkort. Samsø er et levende og handlekraftigt samfund, som tør tro på og investere i fremtiden. Eget kommunalt rederi, ny færge på Jyllandsrute, en ny havn til Sjællandstrafikken og beslutning om at åbne en færgerute til og fra Aarhus C i foråret 2021 er de seneste års eksempler på det. Imponerende 125 foreninger på Samsø skaber og udvikler et rigt og varieret kultur- og foreningsliv samt et stærkt og levende civilsamfund med stor styrke og sammenhængskraft.

 

Samsø Kommune har justeret den administrative struktur og i den forbindelse oprettet denne nye stilling som leder af Sekretariatet. Sekretariatet er fællessekretariat for hele den kommunale organisation, og sekretariatschefen refererer direkte til kommunaldirektøren og indgår i kommunens strategiske chefgruppe. Sekretariatet er en af to centrale stabe, den anden varetager Økonomi, Løn og It. Sekretariatet skal i særlig grad understøtte og supportere opad i forhold til kommunaldirektøren og forvaltningscheferne og - via dem - den politiske ledelse. Det er et centralt mål og en pointe, at oprettelsen af et tværgående sekretariat som ny stabsenhed, skal bidrage til en større sammenhængskraft og synergi på tværs af hele den kommunale organisation.

 

Det nye Sekretariat samler disse opgaver:

 • Sekretariat for Kommunalbestyrelsen, borgmesteren, kommunaldirektøren og diverse råd/nævn

 • Politiske dagsordener og referater

 • Jura

 • GDPR/datasikkerhed og arkiver

 • Kommunikation

 • Samsø Kommunes hjemmeside

 • Erhverv og bosætning

 • HR/personaleområdet

 • Reception

 • Telefonomstilling

 • Post, mødelokaler, kalender, etc.

 

Samsø er en af landets mindste kommuner, og chefstillingen her tilbyder sjældne muligheder for at arbejde med og i hele den kommunale organisation - hele vejen op og ned og hele vejen ud og ind. Beslutningsgangene er korte, hurtige og meget overskuelige. Samsø Kommune er præget af et højt fagligt og servicemæssigt ambitionsniveau og en uhøjtidelig og uformel kultur. Alle er tæt på den kommunale organisation, og sekretariatschefens berøringsflade og arbejdsradius bliver meget stor.

 

Der er således tale om en meget udfordrende og spændende chefstilling med masser af muligheder for at øve indflydelse på og tage (med-) ansvar for, at den nye stab udvikles til et fagligt kompetent og en værdifuld enhed, der gør en positiv forskel i det kommunale maskinrum. Der vil således være rigtig gode muligheder for at udvikle din egen faglighed og dine ledelsesmæssige kompetencer i stillingen i direkte reference til kommunaldirektøren og tæt på de organisatoriske og politiske processer.

 

Motiveres og inspireres du af en sådan ledelsesudfordring, kan denne stilling være det næste skridt i dit arbejdsliv.

 

Det er nødvendigt, at du - som alle andre ledere i organisationen - råder over et meget stort ledelsesmæssigt, fagligt og personligt repertoire. Du skal kunne agere kompetent i - og motiveres af - mange og meget forskellige opgavetyper og relationer. Du arbejder tæt sammen med dine medarbejdere og de øvrige chefer, og i den flade struktur er der ikke langt fra top til bund. Der er gode kompetencer i organisationen, både fagligt og ledelsesmæssigt, men ikke mange hoveder. Derfor skal du selv smøge ærmerne op og bidrage operativt i den daglige drift.

 

Vi forventer, at du allerede har solid erfaring med de klassiske sekretariatsopgaver, og at du er en energifyldt person, der kan skabe gejst og sætte en tydelig retning for medarbejderne i den nye stab.

 

Du kan blive yderligere oplyst om og måske mere interesseret i Samsø og stillingen ved at læse det uddybende notat om stillingen her

 

Du kan uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-07778). Ansøgningsfristen udløber den 3. november 2020, kl. 10.00.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Samsø Kommune

Adresse 1
Søtofte 10
8305 Samsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-10-2020
Udløber
03-11-2020
Kviknummer
LJA-81252466
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Samsø Kommune

Adresse
Søtofte 10
8305
Samsø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-10-2020
Ansøgningsfrist
03-11-2020
Kviknummer
LJA-81252466
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed