Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariatschef

Lærernes A-kasse - dlf/a

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2019

Der søges en strategisk stærk og udviklingsorienteret sekretariatschef til en spændende opgave med at bringe lærere og underviseres foretrukne a-kasse ind i fremtiden. Fundamentet er solidt

a-kassen er blandt de bedste i Danmark.

 

Opgaven

Lærernes a-kasse er en fagligt afgrænset a-kasse med et stærkt værdisæt, og som med stolthed står bag lærere og undervisere.

 

A-kassen er veldrevet og lægger stor vægt på høj servicering og rådgivning af medlemmerne. Der arbejdes efter ambitiøse mål for medlemstilfredshed og medlemsloyalitet.

 

Sekretariatschefen skal være garant for en attraktiv og økonomisk robust a-kasse, der er på forkant med udviklingen på arbejdsmarkedsområdet.

 

Sammen med hovedbestyrelse, ledere og medarbejdere skal sekretariatschefen sikre, at Lærernes a-kasse fortsat er kendetegnet ved velfungerende drift og styring samt høj kvalitet i ydelserne til medlemmerne.

 

Sekretariatschefen er a-kassens øverste administrative chef.

 

Personen

Sekretariatschefen skal have indsigt i udviklingstendenser på arbejdsmarkedet, politisk tæft og være i stand til at udvikle og implementere strategier i spændet mellem politik, økonomi samt juridiske, samfunds- og markedsmæssige forhold.

 

Det er en forudsætning, at sekretariatschefen har kompetencer inden for administration og økonomistyring, forretningsudvikling, forhandling og formidling.

 

Sekretariatschefen skal være en samlende figur internt i a-kassen og praktisere synlighed, åbenhed og ordentlighed. Eksternt skal sekretariatschefen sikre et dynamisk og tillidsfuldt samspil med mange samarbejdspartnere, herunder de faglige organisationer og andre a-kasser.

 

Det forventes, at sekretariatschefen har ledelseserfaring fra en politisk styret organisation og kendskab til arbejdsmarkedsforhold.

 

Ansøgning

Kontakt gerne bestyrelsesformand Gordon Ørskov Madsen, tlf. 2048 3297 eller adm. direktør Lars Muusmann, tlf. 4076 7227.

 

Læs mere i stillings- og personprofilen: www.muusmann.com/stillinger

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger senest søndag den 19. maj 2019.

Reference: M431

 

 

 

Lærernes a-kasse er for undervisere. A-kassen har eksisteret siden 1985 og har ca. 76.000 medlemmer. De godt 100 medarbejdere er fordelt på kontorer i Aalborg, Aarhus, Odense, Esbjerg og København. Læs mere på www.laka.dk


Del dette job

Kontakt

Lærernes A-kasse - dlf/a

Adresse 1
Kompagnistræde 32, Postboks 2225
1018 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
19-05-2019
Kviknummer
LJA-72566505
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Ledelse, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lærernes A-kasse - dlf/a

Adresse
Kompagnistræde 32, Postboks 2225
1018
København K
Praktisk information
Indrykket
15-04-2019
Ansøgningsfrist
19-05-2019
Kviknummer
LJA-72566505
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Ledelse, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Beliggenhed