Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariats- og kommunikationschef til syddansk psykiatri

Psykiatrien i Region Syddanmark

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
30-10-2018

Strategisk kommunikation og det gode bureaukrati psykiatrisygehusets administration søger en funktionschef, der vil elske at stå i spidsen for vores ledelsessekretariat.  

Er du fagligt stærk udi strategisk kommunikation og har du en solid rygrad garneret med præcision, struktur og samarbejdsånd? 

Vi vil være et åbent og kommunikerende sygehus. Og vi vil have eminente rutiner, der stadigt forbedres, så vi sikrer flow, overblik og udvikling i hverdagens opgaveløsning. Kald det det gode bureaukrati.

Kan du se dig selv som en dygtig kommunikationschef med en kompetent sekretariatschefs skarpe blik for at styre slagets administrative gang med mødestruktur, deadlines med mere, så send os en ansøgning.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du skal samarbejde tæt med de tre andre funktionschefer i Administrationen (HR, Økonomi og Planlægning samt Klinisk IT) og selvfølgelig med administrationschefen, der bliver din nærmeste leder.

Du kommer til at stå i spidsen for Ledelsessekretariatet, som rummer 16 medarbejdere - ligeligt fordelt med kommunikationskonsulenter og sekretariatsbetjening. Her er opgaver inden for områderne kommunikation (inkl. presse, so-me og web) og generel sekretariatsfunktion. Sekretariatet er desuden tovholder for klagesagsbehandling, høringer med videre og rummer to chefsekretærer med særlige opgaver for sygehusledelsen samt sekretæren for sygehusets Klinisk Etisk Komité.

Dit daglige arbejdssted vil være i Vejle på Lille Grundet Hulvej 25. Her holder Administrationen til sammen med sygehusledelsen. Vi er cirka 90 medarbejdere fordelt i Økonomi og Planlægning, Klinisk IT, HR og Ledelsessekretariatet. I øvrigt er vores afdelinger og funktioner fordelt over hele Region Syddanmark fra Esbjerg til Svendborg.

Psykiatrisygehuset er ét af fem sygehuse i Region Syddanmark. Sygehuset varetager udredning og behandling af borgere i alle aldre med psykisk sygdom. Sygehuset har desuden fokus på forskning, kompetenceudvikling samt på at udvikle digitale og internetbaserede løsninger, der kan understøtte kvaliteten af behandlingen.

De vigtigste strategiske indsatsområder for sygehuset er beskrevet i Udviklingsplan 2018 2021. De er Patientens psykiatrisygehus, Sammenhæng og partnerskab, Bedre behandling mere sundhed samt Den gode arbejdsplads. 

På linje med regionens øvrige sygehuse er sygehuset i gang med at implementere Den Syddanske Forbedringsmodel. Det medfører blandt andet, at alle sygehusets ledere uddannes i at arbejde med afsæt i modellen. Formålet er at etablere et forbedringssystem i psykiatrisygehuset, der gør medarbejdere og ledere i stand til kontinuerligt at gennemføre og lede forbedringer af kvaliteten.

Du 

  • har dokumenteret erfaring med ledelse
  • har relevant faglig uddannelse på kandidat- eller masterniveau
  • kan omsætte viden til strategi, overblik og struktur
  • har viden om og erfaring med strategisk kommunikation
  • har viden om og erfaring med processerne i en politisk styret organisation
  • kan være med til at sikre fokus på kerneopgave og strategiske mål
  • inddrager, motiverer og har øje for medarbejdernes udviklingspotentiale
  • er god til at kommunikere, samarbejde og inddrage lederkolleger på alle niveauer
  • har en præcis fornemmelse for, hvornår og hvor det kræves, at du selv går med bolden.

 

Vi tilbyder

En arbejdsplads med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Det er vigtigt for os, at vi hele tiden udvikler os. Samtidig er det vigtigt, at vi har kollegaer, der er i balance, så arbejdsliv og privatliv kan forenes. Som leder og medarbejder vil du blive inddraget og have medindflydelse både i det daglige, og når nye tiltag skal udvikles.

Yderligere information

Du kan læse om psykiatrisygehuset generelt på www.psykiatrienisyddanmark.dk og særligt om vores strategiske og ledelsesmæssige afsæt på http://www.psykiatrienisyddanmark.dk/wm367001, hvor du blandt andet finder sygehusets udviklingsplan.

Vi sender dig gerne en udvidet jobbeskrivelse, og du er også velkommen til at kontakte administrationschef Anita Lykke på mobil 24796894, hvis du vil vide mere om jobbet.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er 12. november 2018. Vi forventer at holde første samtalerunde 21. november 2017 og anden samtalerunde 26. november. Mellem samtalerne vil du blive bedt om at gennemføre en Person Profil Analyse.

Forventet tiltrædelsesdato snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Del dette job

Kontakt
Psykiatrien i Region Syddanmark
Lille Grundet Hulvej 25
7100 Vejle
Kontakt
Lille Grundet Hulvej 25
7100 Vejle
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
30-10-2018
Udløber
12-11-2018
Kviknummer
LJA-67223870
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Kommunikation og medier, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Psykiatrien i Region Syddanmark

Adresse
Lille Grundet Hulvej 25
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-10-2018
Udløber
12-11-2018
Kviknummer
LJA-67223870
Jobtype
Fuldtid
Fag
Administration, Kommunikation og medier, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed