Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariats - og kommunikationschef

Rigshospitalet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-01-2018

Rigshospitalet søger sekretariats- og kommunikationschef

 

Rigshospitalet er hele Danmarks højt specialiserede hospital med behandling, forskning og uddannelse i international klasse. Vi behandler årligt en kvart million patienter og er landets største hospital med 12.000 ansatte, 130 professorer og 250 ph.d.-studerende. Rigshospitalet fungerer også som uddannelsesinstitution for 5.000 studerende, der hvert år uddanner sig inden for sundhedssektoren. 

 

Til at lede vores nyligt fusionerede sekretariats- og kommunikationsafdeling søger vi en stabschef med betydelig ledelsesmæssig erfaring og indsigt i sundhedsvæsenet samt veldokumenterede evner til at skabe resultater i en strategisk kontekst. 

 

Om opgaven

Som stabschef refererer du   til hospitalsdirektøren og bliver som sådan direktionens nærmeste samarbejdspartner i arbejdet med at sikre fremdrift og opfølgning på de mange sager, projekter og strategiske satsninger, som direktionen er involveret i. Stabschefens rolle vil afhænge af konteksten, så vores kommende kollega skal kunne trives med både at sidde for bordenden og have en tilbagetrukket og understøttende funktion. 

 

Rigshospitalet er en stor og kompleks organisation med mange samarbejdsflader både internt/eksternt, politisk / administrativt, behandlings- / forskningsmæssigt samt nationalt / internationalt. Som sekretariats- og kommunikationschef vil du ofte fungere som samarbejdspartnernes indgang til Rigshospitalet og afdelingens ansigt udadtil. Det er derfor helt afgørende, at den kommende stabschef har politisk tæft og stærke relationelle kompetencer, som sikrer, at disse samarbejder fortsat opleves værdifulde og værdiskabende. 

 

Som stabschef kommer du til at stå i spidsen for knap 50 medarbejdere fordelt i fire enheder med egne ledere. Vi forventer, at du har erfaring med ledelse gennem ledere og mestrer kunsten at stille krav og sætte strategisk retning for ansatte, som er særdeles erfarne, dygtige og selvledende.

 

Om afdelingen

Sekretariats- og kommunikationsafdelingen består af fire enheder:

 

Kommunikation & Presse

Enheden varetager en bred vifte af kommunikationsopgaver i relation til direktionen, øvrige ledere, patienter samt personalet på hospitalet: Pressehåndtering, forskningskommunikation, branding, intranet og hjemmeside, patientkommunikation, sociale medier mv. 

 

Strategi, Organisation & Sekretariat

Enheden varetager en lang række sagsbehandlings- og udredningsopgaver for direktion og ledelsessystem. Enheden ledelsesbetjener direktionen og sekretariatsbetjener mange af hospitalets centrale mødefora. Enheden varetager også opgaver i relation til journalisering, præ- og postgraduateuddannelse, møder og eksterne besøg.

 

Jura

Varetager sundhedsretlig rådgivning, håndtering af serviceklager, patienterstatnings- og styrelsessager, rådgivning om indgåelse af kontrakter, aktindsigt efter offentlighedsloven og har per 1. december 2017 desuden ansvaret for et fællesregionalt videncenter for dataanmeldelser, hvor vi rådgiver forskere, der skal anmelde anvendelse af patientdata i forskningsprojekter. 

 

Personale

Enheden varetager personalejuridisk sagsbehandling, forhandlingsarbejde, ledelsesrådgivning samt administration og koordinering på det personalepolitiske område. Enheden varetager og koordinerer endvidere en række opgaver i relation til forskning og hospitalets interne vikarservice, etniske ressourceteam og præster. 

 

Om dig

Vi forventer, at du har bred administrativ ballast, og at du evner at sikre, at alle afdelingens funktioner understøtter Rigshospitalets drift og udvikling, herunder at arbejdsprocesserne løbende optimeres og forbedres, så de skaber størst mulig værdi for Rigshospitalets patienter, personale og samarbejdspartnere. 

 

Du har relevant uddannelse og videreuddannelse samt erfaring med ledelse og strategisk rådgivning i en stor og kompleks organisation. Du skal endvidere være vant til at arbejde i et tæt og fortroligt samarbejde med topledelsen i en offentlig institution og kunne skabe resultater sammen med andre. 

 

Du skal være en skarp kommunikator og forstå både at lede opad, nedad og til siden. Som menneske skal du være relationelt stærk, fleksibel have en naturlig autoritet. Som leder skal du være en udpræget delegerende og kunne bidrage aktivt til et fortsat stærkt samspil mellem hospitalets stabe og centre. Du skal endvidere have stor arbejdskapacitet og kunne håndtere et til tider stort arbejdspres. 

 

Vi forventer, at du fra tidligere arbejdspladser kan dokumentere trivsel blandt medarbejderne og strategiske resultater. 

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i henhold til Aftale for chefer indgået mellem RLTN og Djøf mfl. Lønniveauet er ca. 780.000 kr. årligt eksklusiv pension.  

 

Stillingen søges ved at anvende linket her på siden.

 

Ansøgningsfrist: mandag den 19. februar 2018 kl. 12.00. 

 

Yderligere oplysninger fås hos hospitalsdirektør Per Christiansen, tlf. 35455566

Del dette job

Kontakt
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100 København Ø
Praktisk information
Oprettet
24-01-2018
Udløber
19-02-2018
Kviknummer
LJA-55169262
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Eames Consulting Group Holdings Limited

Lucy Walker Recruitment Ltd

B.E.S.T. Fluidsysteme

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigshospitalet

Adresse
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-01-2018
Udløber
19-02-2018
Kviknummer
LJA-55169262
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kommunikation og medier, Ledelse
Beliggenhed