Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Securitas søger studentermedhjælpere til vores Kundecenter

SECURITAS A/S

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
26-02-2024

Har du service på hjerte? Og leder du efter et studiejob, hvor dit servicegen bliver foldet helt ud og positivt udfordret? Et job, hvor du skaber den gode og trygge kundeoplevelse og gør en forskel for andre? Så er du måske den nye studentermedhjælper til Securitas Kundecenter! 

Vær, hvor det sker  

Når kunden har brug for hjælp, eller hvis der er problemer eller blot opklarende spørgsmål, er du den første kunden møder. Som en del af kundecenteret modtager du hver dag en masse opkald fra vores kunder. Du er den rolige og empatiske stemme, som tager imod dem. Du er problemknuseren, som håndterer små og store hændelser med sikre hænder og rolig stemme. 

Er du klar til at gribe udfordringen? 

Som studentermedhjælper bliver du en aktiv part af first-level support for vores kunder. Vi administrerer alt fra vagttelefoner med akutte opgaver, til receptionstelefon og ikke mindst parkeringsopkald fra shopping centre. Du får alsidige opgaver, hvor du både besvarer telefoner og mails. Du skal derfor kunne have mange bolde i luften og ikke blive stresset i en situation med mange opkald eller en frustreret parkeringskunde. 

Dine ansvarsområder som studentermedhjælper i Kundecenteret er bl.a., at: 

  • besvare og håndtere telefonopkald, henvendelser og mails 

  • viderestille opkald til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere 

  • deltage i projektopgaver 

  • håndtere forskelligartede og løbende ad-hoc opgaver 

Som studentermedhjælper bliver du en uundværlig del af vores team, du får frihed og opbakning til at løse dine opgaver selvstændigt. Du kommer primært til at arbejde på vores hovedkontor i Glostrup. Der er mulighed for at planlægge ens vagter sammen med Kundecenter chefen og her tage højde for eksamener dog skal man kunne ligge mellem min 2 vagter i ugen (hverdage/weekend). Vi kan tilbyde 12-24 timer om ugen, men vi kan være fleksible ift. din uddannelse. 

Hvad forventer vi af dig?  

Som person hjælper du gladeligt andre, er positiv af sind og har humoristisk sans. Derudover er du nysgerrig på at lære og udviser et gåpåmod for at løse opgaver grundigt og til tiden. Du samarbejder gerne, men kan også arbejde selvstændigt og målrettet. Frem for alt, er du samvittighedsfuld, ærlig og optaget af at levere høj kvalitet. Med en bred vifte af opgaver, er det vigtigt, at du er løsningsorienteret, beslutningsdygtig og kunne arbejde selvstændigt også i hektiske perioder. 

Vi vil gerne at du trives og lykkes, derfor ser vi gerne at:      

  • er selvkørende, initiativrig og omstillingsparat 

  • er resultatorienteret 

  • har høj motivation for service og udøver god service for andre 

  • har gode it-kundskaber 

  • du taler, skriver og læser dansk på højt niveau samt taler, skriver og forstår engelsk på rimeligt niveau 

Du bliver en del af et stærkt sammenhold 

Du bliver en del af en sikker, sjov og sund virksomhed, hvor det kollegiale sammenhold er værdsat, og hvor du kan glæde dig til at møde en masse dygtige og energifyldte kolleger. Mulighederne er mange, og her er plads til dine ambitioner, hvor du får al den sparring, du behøver. Vi er et dynamisk og smilende team, der går meget op i samarbejde og sammenhold. Det er vigtigt, at du er fleksibel og kan hjælpe kollegerne ved sygdom eller ferie. 

Vi ser gerne, at det allerede kribler i dine fingre for at komme i gang snarest muligt og sammen kan vi aftale arbejdstiden nærmere. Vi er fleksible og har fuld forståelse for undervisnings- og eksamensaktiviteter. Vi kan tilbyde en god timeløn samt et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer og mulighed for sparring, kompetenceudvikling mm. 

Er du klar til at mærke sammenholdet? 

Vi holder samtaler løbende, så det gælder om at være hurtig på aftrækkeren, og senest d. 8. april 2024. Så grib dit tastatur, skriv en motiveret ansøgning og upload den sammen med dit CV igennem vores rekrutteringsportal ved at trykke på ansøg i stillingsopslaget. Du må også meget gerne vedlægge et karakterudskrift, relevante udtalelser og anbefalinger.  

Har du nogle spørgsmål, kan vores områdechef, Claes Gundersen kontaktes på mail: claes.gundersen@securitas.dk

Vi glæder os til at møde dig! 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

SECURITAS A/S

Adresse 1
Sydvestvej 98
2600 Glostrup
Danmark
Tlf
22687815
Adresse 2
2600 Glostrup
Danmark
Kontaktperson
Claes Gundersen
Praktisk information
Oprettet
26-02-2024
Udløber
08-04-2024
Kviknummer
LJA-85352051
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

SECURITAS A/S

Adresse
Sydvestvej 98
2600
Glostrup
Tlf: 22687815
Praktisk information
Indrykket
26-02-2024
Ansøgningsfrist
08-04-2024
Kviknummer
LJA-85352051
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed