Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samfundsvidenskabelige undervisere til Politiskolen

Rigspolitiet

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
16-01-2023

Vejle

Vær med til at forme fremtidens betjente

Som samfundsunderviser indgår du i tværfaglige underviserteams på Politiskolen, hvor I sammen har ansvaret for at danne og uddanne fremtidens politifolk på politiets grunduddannelser.

 

Din undervisning bliver på tværs af uddannelsens fagområder, hvor du aktivt inddrager din brede samfundsvidenskabelige teoriforståelse på en spændende og nytænkende måde eksempelvis med digitale undervisningsværktøjer og hvor du samtidig har overskuddet og ideerne til kontinuerligt at udvikle undervisningen.

 

Du underviser i samfunds forhold og institutioner og i en række emner, som magt og autoritet, forebyggelse, udsatte grupper og politikultur, samt eksempelvis demokratiforståelse, etik, legitimitet, skønnet og politiet som borgernes politi osv.

 

Herudover skal din undervisning brede sig ind over en vifte af samfundsvidenskabelig teori og empiri inden for sociologiske, politologiske, kriminologiske og antropologiske fagområder, hvor undervisningen ofte vil være i samspil med andre faggrupper.

 

Du kan finde mere information om fagene i studieordningen på Politiskolens hjemmeside.

 

Engageret underviser

Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse inden for samfundsvidenskab og er fx uddannet cand.scient.pol, cand.scient.soc. - eller en anden tilsvarende uddannelse.

 

Som person motiveres du af at undervise og formidle, og du brænder for at understøtte de studerendes faglige og personlige udvikling. De studerende har vidt forskellige baggrunde, og vi forventer, at du ansporer til kritisk tænkning og du evner at formidle komplekst teoretisk stof på en forståelig måde, så de studerende engageres og lader sig rive med.

Undervisningserfaring fra et tilsvarende uddannelsesniveau er en fordel, men ikke et krav.

 

Du er en teamplayer og kan samarbejde og er lydhør, men samtidig evner selvstændigheden i dine arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Du er engageret og kan hurtigt sætte dig ind i forståelsen for politiskolens rolle i organisationen.

 

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

 

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Soldalen 8, 7100 Vejle.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Lars Bo Hansen på 6197 5768. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vi forventer at afholde samtaler den 8. februar 2023

 

Ansøgningsfrist: 31. januar 2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Soldalen 8
7100 Vejle
Danmark
Adresse 2
Soldalen 8
7100 Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-01-2023
Udløber
31-01-2023
Kviknummer
LJA-84432213
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Soldalen 8
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-01-2023
Ansøgningsfrist
31-01-2023
Kviknummer
LJA-84432213
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed