Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samfundsvidenskabelige medarbejdere søges til større undersøgelser

Folketinget Rigsrevisionen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-04-2021

Har du lyst til at gå i dybden med komplekse problemstillinger? Vil du være med til at undersøge, om forvaltningen af skattekronerne er effektiv, produktiv og sparsommelig? Så er du måske vores nye kollega.

 

Vi søger nye kolleger, som har lyst til at gennemføre større undersøgelser. I Rigsrevisionen undersøger vi, om Folketingets beslutninger føres ud i livet, og om forvaltningen i ministerier, styrelser, statslige institutioner og regioner er effektiv. Undersøgelserne afrapporteres som beretninger til Statsrevisorerne. Beretningerne udarbejdes i teams bestående af typisk 3 medarbejdere, og det tager som regel op til 9-12 måneder, fra en undersøgelse starter, til beretningen offentliggøres. 

 

Som medarbejder i større undersøgelser vil du bl.a. være med til at løse følgende opgaver:

 

  • følge udviklingen på de enkelte ministerområder og i de mange store projekter i staten og regionerne

  • udarbejde idéer til og designe undersøgelser

  • planlægge og afholde møder med ministerier, styrelser, regioner mv.

  • analysere data, fx om ministeriernes økonomi, fremdrift mv. på udvalgte områder og projekter

  • formidle resultaterne af vores undersøgelser i notater og beretninger til Statsrevisorerne.

 

 

Om dig

 

Vi søger nye kolleger, der har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.scient.adm., cand.scient.pol., cand.scient.soc., cand.polit. eller cand.jur. Du er velkommen til at søge, uanset om du er nyuddannet eller har et par års erfaring. Hvis du har erfaring, ser vi gerne, at det er fra centraladministrationen, en region, en kommune eller et konsulenthus.

 

Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau, gode analytiske evner og talforståelse. Du har stærke metodiske færdigheder, arbejder struktureret og løser opgaver på et højt fagligt niveau. Du brænder for at udføre analysearbejde og kan formidle resultaterne af dit arbejde i et klart sprog, både mundtligt og skriftligt, ligesom du er i stand til at møde vores interne og eksterne samarbejdspartnere og indgå i en konstruktiv dialog. 

 

Du har lyst til at arbejde i projektgrupper, hvor vi hjælper hinanden, og du er med til at fastholde et godt samarbejdsklima. Du er indstillet på at deltage aktivt i dit kontors og Rigsrevisionens udvikling med det mål at gøre vores arbejde endnu bedre. 

 

Vi anvender mange forskellige metoder og er organiseret i teams, hvor vi er afhængige af hinandens kompetencer både de faglige og de samarbejdsmæssige. Vi har løbende mange faglige drøftelser, hvor alle byder ind med deres erfaring og viden, samtidig med at vi sørger for fremdrift i vores opgaver. Hos os bliver du en del af et fællesskab, hvor alle tager medansvar for et resultat af høj kvalitet. Derfor lægger vi vægt på, at du er god til at samarbejde, men også selvstændigt kan tage hånd om en opgave. 

 

Om kontorerne

 

7. kontor

I Rigsrevisionens 7. kontor er vi 10 medarbejdere med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde. Vi udfører undersøgelser på følgende områder: Indenrigs- og Boligministeriet, Klima, Energi- og Forsyningsministeriet, Miljøministeriet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og Transportministeriet. Vi har bl.a. undersøgt kontrol med dyretransporter og sikring af grundvandet mod pesticider.

I denne stilling starter du i 7. kontor og skal inden for det første år muligvis rokere til et andet kontor. I rokeringen vil vi tage udgangspunkt i, hvor der er ledige stillinger, og matche det bedst muligt med din faglige profil og interesser.  

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Claus Vejlø Thomsen på tlf. 33 92 86 74 eller souschef Tine Giøe Petersen på tlf. 33 92 86 90.

14. kontor

I 14. kontor er vi 11 medarbejdere med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde. Vi udfører hovedsageligt undersøgelser på følgende områder: Børne- og Undervisningsministeriet, Kirkeministeriet, Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet. Kontoret har tidligere bl.a. undersøgt implementeringen af folkeskolereformen, Forsvarsministeriets styring af bemanding, finansiering af uddannelsesinstitutioners bygninger og grunde, udviklingsbistand til Myanmar, beskyttelse af forskningsdata og indsatsen for at undgå statsansattes besvigelser.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Peder Juhl Madsen på tlf. 33 36 18 66 eller souschef Zuzanna Thiel på tlf. 33 92 85 51. 

 

15. kontor

I 15. kontor er vi 12 medarbejdere, der har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund. Vi undersøger staten og regionernes store investeringsprojekter inden for byggeri, infrastruktur, it og større indkøb. Vi undersøger typisk, hvorfor projekter bliver forsinkede, fordyrede eller ikke bliver leveret i den forudsatte kvalitet. Kontoret har bl.a. undersøgt gevinstrealiseringen i statslige it-projekter, byggeriet af Niels Bohr Bygningen, Skatteministeriets nye inddrivelsessystem og Forsvarsministeriets køb af F-35.

 

I denne stilling starter du i 15. kontor og skal inden for det første år muligvis rokere til et andet kontor. I rokeringen vil vi tage udgangspunkt i, hvor der er ledige stillinger, og matche det bedst muligt med din faglige profil og interesser.

 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Mads Nyholm Jacobsen på tlf. 23 35 40 61 eller souschef Mikala Thøger på tlf. 33 92 85 32. 

 

Om Rigsrevisionen 

 

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid. 

 

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Du kommer bl.a. til at indgå i vores kompetenceudviklingsforløb, som strækker sig over de første 3 år af din ansættelse. Det giver dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen og udbygger løbende dine kompetencer. 

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en ren straffeattest.  

 

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk

 

Ansøgning 

 

Send din ansøgning, så vi har den senest torsdag den 6. maj 2021. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.   

 

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse 1
Landegreven 4
1301 København K
Danmark
Adresse 2
Landegreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-04-2021
Udløber
06-05-2021
Kviknummer
LJA-82002665
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse
Landegreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-04-2021
Ansøgningsfrist
06-05-2021
Kviknummer
LJA-82002665
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed