Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samfundsvidenskabelige medarbejdere søges til større undersøgelser

Folketinget Rigsrevisionen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-09-2020

Har du lyst til at gå i dybden med komplekse problemstillinger? Vil du være med til at undersøge, om forvaltningen af skattekronerne er effektiv, produktiv og sparsommelig? Så er du måske vores nye kollega.

 

Vi søger nye kolleger, som har lyst til at gennemføre større undersøgelser. I Rigsrevisionen undersøger vi, om Folketingets beslutninger føres ud i livet, og om forvaltningen i ministerier, styrelser, statslige institutioner og regioner er effektiv. Undersøgelserne afrapporteres som beretninger til Statsrevisorerne. Beretningerne udarbejdes i teams af typisk 3 medarbejdere, og det tager som regel 9-12 måneder, fra en undersøgelse starter, til beretningen offentliggøres.

 

Som medarbejder i større undersøgelser, vil du blandt andet være med til at løse følgende opgaver:

  • Følge udviklingen på de enkelte ministerområder og i de mange store projekter i staten og regionerne

  • Udarbejde ideer til og designe undersøgelser

  • Planlægge og afholde møder med ministerier, styrelser, regioner m.v.

  • Analysere data fx om ministeriernes økonomi, fremdrift mv. på udvalgte områder og projekter

  • Formidle resultaterne af vores undersøgelser i notater og beretninger

 

Om dig

Vi søger 2 nye kolleger, der har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.scient.adm., cand.scient.pol., cand.scient.soc., cand.polit. mv.  Du er velkommen til at søge uanset om du er nyuddannet eller har et par års erfaring. Hvis du har erfaring, ser vi gerne, at det er fra centraladministrationen, en region, en kommune eller et konsulenthus.

 

Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau, gode analytiske evner og talforståelse. Du har stærke metodiske færdigheder, arbejder struktureret og løser opgaver på et højt fagligt niveau. Du brænder for at udføre analysearbejde, og sammen med os vil du gerne udvikle området. Du formidler resultaterne af dit arbejde i et klart sprog, både mundtligt og skriftligt, ligesom du er i stand til at møde vores interne og eksterne samarbejdspartnere og indgå i en konstruktiv dialog.

 

Du har lyst at arbejde i projektgrupper, hvor vi hjælper hinanden og du er med til at fastholde et godt samarbejdsklima. Du er indstillet på at deltage aktivt i både kontorets og Rigsrevisionens udvikling med det mål at gøre vores arbejde endnu bedre.

 

Vi er organiseret i teams, og vi er afhængige af hinandens kompetencer både de faglige og de samarbejdsmæssige. Vi har løbende mange faglige drøftelser, hvor alle byder ind med deres erfaring og viden, samtidig med at vi sørger for fremdrift i vores opgaver. Hos os bliver du en del af et fællesskab, hvor alle tager medansvar for et resultat af høj kvalitet. Derfor lægger vi vægt på, at du er god til at samarbejde, men også selvstændigt tager hånd om en opgave.

 

Om kontorerne

4. kontor

I 4. kontor er vi 10 medarbejdere, der har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde. Vi udarbejder større undersøgelser på områder inden for Finansministeriet, Forsvarsministeriet og Sundheds- og Ældreministeriet. På sundhedsområdet har vi blandt andet undersøgt: Adgangen til specialiseret palliation og Lægemiddelanbefalinger. På forsvarsområdet har vi blandt andet undersøgt Indkøb hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Inge Laustsen på tlf. 33928660 eller souschef Tina Fallesen på tlf. 33928589.

 

15. kontor

I 15. kontor er vi 10 medarbejdere, der har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund. Vi undersøger staten og regionernes store investeringsprojekter inden for byggeri, infrastruktur, it og større indkøb. Vi undersøger typisk, hvorfor projekter bliver forsinkede, fordyrede eller ikke bliver leveret i den forudsatte kvalitet. Kontoret har bl.a. undersøgt gevinstrealiseringen i statslige it-projekter, regionernes sygehusbyggerier, Skatteministeriets nye inddrivelsessystem og Forsvarsministeriets køb af F-35.

 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Mads Nyholm Jacobsenpå tlf. 23 35 40 61 eller souschef Mikala Thøger på tlf. 33 92 85 32. 

 

Rigsrevisionen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

 

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Du kommer bl.a. til at indgå i vores kompetenceudviklingsforløb, som strækker sig over de første 3 år af din ansættelse. Det giver dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen og udbygger løbende dine kompetencer.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest. 

 

Rigsrevisionen er opmærksom på, at det kan være en udfordring at starte nyt job i disse Covid19-tider. Vi lægger vægt på at skabe så gode rammer for nye medarbejderes opstart som muligt

 

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk

 

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest mandag den 5. oktober 2020. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25. 

 

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Tlf
33 92 84 00
Adresse 2
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-09-2020
Udløber
05-10-2020
Kviknummer
LJA-81168889
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Tlf: 33 92 84 00
Praktisk information
Indrykket
24-09-2020
Ansøgningsfrist
05-10-2020
Kviknummer
LJA-81168889
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik, kultur og samfund
Beliggenhed