Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samfundsvidenskabelig studentermedhjælper til Bygge- og Metrokontoret i Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-12-2017

Vil du arbejde med forskelligartede opgaver i et spændende og stærkt fagligt miljø tæt på den politiske beslutningsproces? Så er et studierelevant job i et departement måske noget for dig.

I Bygge- og Metrokontoret er vores arbejdsmiljø uformelt og præget af hjælpsomhed og godt humør. Kontoret består af 3 engagerede sagsbehandlere, der bl.a. arbejder med regulering af byggeri, metrobyggeriet i København, betjening af transport-, bygnings- og boligministeren, kommunikation og samarbejde med byggebranchen mv.

Arbejdsopgaverne på byggeriområdet består af alt fra den mere tekniske regulering af byggerier til det politiske arbejde vedrørende større byggepolitiske sager. Som vores nye student vil du derfor opleve at få stor indsigt i både de politiske processer samt byggebranchen og dennes organisationer.

Som en del af kontorets opgaveportefølje har vi ligeledes metrobyggeriet samt generel opfølgning vedrørende Metroselskabet i samarbejde med husets selskabskontor. Bygge- og Metrokontoret beskæftiger sig bl.a. med etablering af Cityringen, Nordhavnsafgreningen og Sydhavnsafgreningen, herunder særligt med regeludstedelse angående støj og nabokompensationer, men også med de politiske beslutningsprocesser vedrørende den nuværende og kommende metro. Vi har i den forbindelse et tæt samarbejde med Metroselskabet samt med Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune.

I departementet lægger vi vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs. Du vil derfor komme til at møde studenter fra flere forskellige studieretninger, som fx jura, statskundskab og økonomi.

Opgaverne Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar. Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder.

Du kommer til at beskæftige dig med flere forskelligartede opgaver inden for ministeriets område. Opgaverne vil især vedrøre kontorets større projekter og forskellige løbende opgaver, herunder:

  • Koordinering af bl.a. måneds- og kvartalsmøder med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen samt Virksomhedsforum
  • Ministerbetjening
  • Høringer
  • Informationssøgning
  • Besvarelse og bidrag til besvarelse af borgerhenvendelser, TRU-spørgsmål mv.
  • Ad hoc opgaver

 

Om dig

Du har en samfundsfaglig baggrund - eksempelvis stud.polit., stud.jur. eller lignende. Vi forestiller os, at du er i gang med 3. år på bacheloruddannelsen eller lige er startet på overbygningen.

Som person er du ansvarsbevidst, du har en positiv tilgang, og du er i stand til at holde overblikket over mange forskelligartede opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at ringe til fuldmægtig Lin Gønge Hansen eller fuldmægtig Sofia Anker Nielsen, hvis du vil høre nærmere om jobbet. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

Din ansøgning

Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest tirsdag den 2. januar 2018. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Vi afholder samtaler løbende.

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.

Del dette job

Kontakt
Transport-, Bygnings- og Boligministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K
Kontakt
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-12-2017
Udløber
02-01-2018
Kviknummer
LJA-52555187
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Lignende job

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27 F
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-12-2017
Udløber
02-01-2018
Kviknummer
LJA-52555187
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Fag
Administration
Beliggenhed