Gem annonce

Samfundsvidenskabelig student til Team for Global Handel og Sikkerhed i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-07-2022

Erhvervsstyrelsens Internationale Afdeling søger studentermedhjælper til opgaver inden for et spændende krydsfelt mellem handels- sikkerheds- og udenrigspolitik skal det være dig?

Studentermedhjælper til Team Global Handel og Sikkerhed

I Team Global Handel og Sikkerhed arbejder vi for global frihandel. Det gør vi ved at administrere EUs defensive handelsinstrumenter som f.eks. anti-dumpingtold og ved at sikre danske aftryk på EUs frihandelsaftaler med 3. lande i forhold til tjenesteydelser. 

 

Desuden arbejder vi med udenrigs- og sikkerhedspolitiske spørgsmål i implementeringen af en række af EUs økonomiske sanktioner mod tredjelande som f.eks. Rusland og Iran samt i administrationen af EUs dual-use regler der vedrører produkter, som potentielt kan misbruges til udvikling af masseødelæggelsesvåben eller til krænkelse af menneskerettigheder. 

 

Som studentermedhjælper hos os kommer du således til at beskæftige dig med opgaver inden for et spændende krydsfelt mellem handels- sikkerheds- og udenrigspolitik. Du vil komme til at bistå teamets medarbejdere med forskelligartede opgaver inden for det handels- og sikkerhedspolitiske område. Dette vil blandt andet omfatte at indgå som en integreret del af sagsbehandlingen, at bistå med udarbejdelse af statistik og opdatering af databaser, besvarelse af henvendelser fra interessenter, research og informationssøgning, opdatering af hjemmesider samt diverse ad-hoc opgaver. 

 

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs. 

 

Om dig 

Til stillingen lægger vi vægt på, at du:

  • Er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. jura, IBP, statskundskab/forvaltning eller lignende

  • Har et godt kendskab til Microsoft Office

  • Besidder gode engelskkundskaber

  • Arbejder struktureret, systematisk og selvstændigt 

  • Løser opgaver grundigt og detaljeorienteret

  • Er initiativrig, ansvarsbevidst og servicemindet

 

Vi forventer, at du har en god forståelse for samspillet mellem erhvervsøkonomi og politik og har et godt kendskab til Excel. Derudover er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 1100 medarbejdere som arbejder på 5 forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk

 

Om ansættelsen 

Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet. Stillingen er på 15 timer om ugen. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og senest 1. oktober 2022.  

 

Ansøgere skal kunne opnå den nødvendige sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen i Team Global Handel og Sikkerhed, er du velkommen til at kontakte Sarah Simmelkjær Poulsen på 35 29 11 79, sarpou@erst.dk (indtil d. 22. juli) eller Sofie Hansen på 35 29 18 94, sofsen@erst.dk (fra d. 4. august). Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på 91 33 71 39.

 

Ansøgning 

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og dokumentation for studieaktivitet skal være modtaget senest søndag den 14. august 2022.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 34 eller derefter.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vision

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 14-08-2022

Arbejdssted: København

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83815857
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Handel, indkøb og transport, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-07-2022
Ansøgningsfrist
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83815857
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Handel, indkøb og transport, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce