Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samfundsvidenskabelig medarbejder søges

Folketinget Rigsrevisionen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-12-2018

Har du lyst til at undersøge, om forvaltningen af skattekronerne er effektiv, produktiv og sparsommelig? Er samarbejde, faglig fordybelse og et godt arbejdsmiljø vigtigt for dig? Så læs her om vores ledige stillinger.

 

Hvem er vi?

En af hjørnestenene i Rigsrevisionens arbejde er årsrevision, som består af finansiel revision, juridisk-kritisk revision og forvaltningsrevision. I praksis betyder det, at vi reviderer virksomhedernes regnskaber, forretningsgange og årlige rapportering af mål og resultater. Som en del af revisionen efterprøver vi desuden, om dispositionerne, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, er i overensstemmelse med bevillinger, love mv. Derudover undersøger vi, om der er taget skyldige økonomiske hensyn ved forvaltningen af de midler og driften af de virksomheder, der er omfattet af regnskabet.

 

6. kontor

I Rigsrevisionens 6. kontor er vi 21 medarbejdere med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde. Vi reviderer Transport-, Bygnings- og Boligministeriet og Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Derudover reviderer vi selvstændige offentlige virksomheder (SOVer) som fx DSB, Energinet, By & Havn og Metroselskabet I/S, der aflægger regnskaber efter årsregnskabsloven.

 

I kontoret er vi organiseret i teams af 2-4 medarbejdere. Vi har et tæt samarbejde og daglig sparring, så vi er afhængige af, at alle byder til med deres erfaringer og viden. Derfor prioriterer vi et fællesskab, hvor alle tager medansvar og sikrer et fælles resultat i en høj kvalitet.

 

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Malene Leung på tlf. 33 92 83 41 eller souschef Jannek Jørgensen på tlf. 33 92 85 30.

 

Hvem er du?

Vi søger dig, som har en samfundsvidenskabelig uddannelse og brænder for at gøre en forskel i den offentlige sektor. Du er velkommen til at søge, uanset om du har erfaring eller er nyuddannet. Har du erfaring, er det en fordel (men ikke et krav), hvis du har arbejdet i centraladministrationen. Måske har du kendskab til statens regler og it-systemer inden for løn, regnskab eller budget, fx fra en controllerfunktion.

 

Vi lægger vægt på, at du:

 

  • har en veludviklet analytisk sans

  • har godt styr på din metodemæssige værktøjskasse

  • er god til at samarbejde og søger løsninger i samarbejde med andre

  • tager hånd om en opgave selvstændigt

  • formidler komplicerede problemstillinger i et klart sprog både mundtligt og skriftligt

  • er kompetent og troværdig i samspillet med kolleger og eksterne samarbejdspartnere

  • er indstillet på at deltage aktivt i både kontorets og Rigsrevisionens udvikling

  • bidrager til det sociale liv og har et godt humør.

 

 

Rigsrevisionen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

 

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Du kommer bl.a. til at indgå i vores kompetenceudviklingsforløb, som strækker sig over de første 4 år af din ansættelse. Det giver dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen og udbygger løbende dine kompetencer.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

 

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest onsdag den 19. december 2018. Samtalerne afholdes i januar. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

 

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

 

Rigsrevisionen er en uafhængig institution under Folketinget. Vi reviderer regnskaber for statslige og statsfinansierede virksomheder og gennemgår regnskaber for virksomheder, hvortil staten yder tilskud o.l.

Vi udfører årsrevision og større undersøgelser. Resultaterne af revisionen offentliggøres i form af notater og beretninger til Folketingets statsrevisorer. Organisatorisk består Rigsrevisionen af 18 kontorer fordelt på 4 afdelinger med i alt ca. 315 ansatte.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Tlf
33 92 84 00
Adresse 2
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
19-12-2018
Kviknummer
LJA-68626117
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Tlf: 33 92 84 00
Praktisk information
Indrykket
06-12-2018
Ansøgningsfrist
19-12-2018
Kviknummer
LJA-68626117
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Økonomi og regnskab
Beliggenhed