Gem annonce

Samfundsøkonom med passion og gennemslagskraft

Energinet

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
30-06-2020

Vil du have et udadvendt job med selvstændige økonomiske og analytiske opgaver, hvor du kan sætte dit præg på økonomistyringen og rammerne i Energinet Elsystemansvar A/S, som spiller en meget central rolle i den grønne omstilling? Og evner du i kraft af din faglighed og personlighed at opbygge den tillid og de relationer, der kræves som betroet økonomisk sparringspartner for strategiske udviklingsprojekter? Som økonom for Elsystemansvar bliver du en drivende kraft i at sikre økonomiske beregninger som rationale for strategiske initiativer. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Fokus på økonomiske rationaler og værdiskabelse

Du bliver en del af afdelingen Økonomi og Regulering, der varetager Elsystemansvars opgaver i relation til økonomi, strategiopfølgning, økonomisk regulering, samfundsøkonomiske analyser og detailmarked. Afdelingen består af elleve dygtige vidensmedarbejdere.

Som økonom hjælper du organisationen med at opstille business cases og økonomiske rationaler til prioritering af strategiske initiativer og investeringer i milliardklassen. Derudover hjælper du med at udvikle metoder til at opgøre den samfundsøkonomiske værdiskabelse, som drives af Elsystemansvar. I tæt samarbejde med dine kolleger formår du på en letforståelig måde at formidle rationaler og værdiskabelse i selskabets kommende forretningsplan, som har en bred målgruppe såvel internt som eksternt.

For at lykkes i rollen som økonom er det vigtigt, at du har en solid teoretisk ballast inden for økonomisk modellering, men samtidig skal du som person  være opsøgende og evne at sælge varen  i forretningen og ikke mindst stå på mål for dine anbefalinger, fortæller afdelingsleder Marie Budtz Pedersen.

Glæd dig til et job, hvor du som proaktiv økonom og økonomisk sparringspartner for Elsystemansvars udviklingsprojekter får en bred kontaktflade med store dele af koncernen. Energinet er en koncern, der i høj grad er præget af den rivende energipolitiske udvikling med den grønne omstilling som omdrejningspunkt, så der opstår løbende nye opgaver, hvilket bidrager til at holde fokus på effektiv opgaveløsning og supplerer med spændende udviklingsopgaver.

Analytisk økonom med gode kommunikative evner og flair for samarbejde

Du har en relevant videregående økonomisk uddannelse, fx cand.oecon., cand.scient.oecon., cand.polit. eller cand.merc. i finansiering. Derudover har du minimum 2-3 års erfaring fra et lignende job med fokus på business cases med samfundsøkonomiske problemstillinger.

Som person kan du arbejde selvstændigt, samtidig med at du kan kommunikere og samarbejde på tværs af teamet og med forretningen som helhed. Din tilgang til opgaveløsningen er analytisk og målrettet, og du formår med din faglige ballast og personlige gennemslagskraft at udfordre på en konstruktiv måde. Derfor er det også vigtigt, at du har en solid forretningsforståelse, så du nemt kan sætte dig ind i de vilkår, som Elsystemansvar opererer under. Endeligt trives du godt i et fagligt stærkt miljø, hvor der er mange udfordrende opgaver og til tider stramme deadlines.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv, eksamensbevis og andre relevante bilag via linket send ansøgning, så vi har den senest 10. august 2020. Vi forventer at holde samtaler 18. august. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marie Budtz Pedersen på telefon 21 78 55 71. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Energinet

Adresse 1
Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia
Danmark
Tlf
70 10 22 44
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80562518
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Energinet

Adresse
Tonne Kjærsvej 65
7000
Fredericia
Danmark
Tlf: 70 10 22 44
Praktisk information
Indrykket
30-06-2020
Ansøgningsfrist
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80562518
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce