Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samfundsfaglig studentermedhjælper til Sekretariatet for Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet

Frivilligrådet

Nordjylland

Indrykket
29-11-2019

Vil du være en del af en politisk organisation, der arbejder med to vigtige velfærdsområder? Har du kendskab til og interesse for handicap- og/eller frivillighedsområdet? Kan du bidrage med kvalitative og kvantitative analyser? Så er en stilling hos os måske noget for dig.

 

Om jobbet:

Som studentermedhjælper i Sekretariatet vil du indgå i den fælles sekretariatsbetjening af Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd, bl.a. gennem udvikling af politiske initiativer og indsatsområder. Du vil blive tilknyttet forskellige projekter og samarbejde med projektlederne samt få egne ansvarsområder. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 15 timer, alt afhængig af arbejdsmængden i den pågældende periode.

 

De primære opgaver er:

 • Desk research f.eks. afdækninger af kommunernes arbejde med handicap- og frivilligområdet.

 • Udarbejdelse af spørgeskemaundersøgelser og analyse heraf.

 • Gennemførelse af interviews og analyse heraf.

 • Udarbejde notater.

 • Planlægning af arrangementer og praktiske opgaver i relation hertil.

 • Ad hoc-opgaver.

 

Om dig:

Du er studerende på en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (f.eks. cand.scient.pol, cand.scient.adm, cand.scient.soc eller tilsvarende), og har mindst ét år tilbage af studiet. Du er interesseret i at arbejde i en politisk organisation, som arbejder for at forbedre vilkårene for mennesker med handicap og frivillige sociale organisationer.

 

Vi lægger vægt på, at du:

 • Kan arbejde både kvalitativt og kvantitativt, og har erfaring med gennemførelse og analyse af interviews og spørgeskemaundersøgelser. Det vil være en fordel, hvis du er hjemmevant i SurveyXact eller lignende.

 • Tænker analytisk og kan gennemskue komplekse problemstillinger samt identificere sammenhænge og forskelle i datamateriale.

 • Er god til at formidle både i skrift og tale.

 • Er god til at samarbejde, men kan også arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver.

 • Har et godt overblik og kan arbejde struktureret.

 

Om os:

Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd er uafhængige råd under Social- og Indenrigsministeriet, der rådgiver Social- og Indenrigsministeren, Folketinget og andre centrale aktører om henholdsvis forholdene for mennesker med handicap, og hvordan vi sikrer bedre rammer og vilkår for frivillige og frivillige sociale organisationer.

 

Sekretariaterne for Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd flyttede sammen i november 2016. Vi er organiseret som én arbejdsplads med to sekretariatsfunktioner. Vi er i alt 12 medarbejdere, der er organiseret i henholdsvis et handicappolitisk team, et frivilligpolitisk team, et kommunikationsteam og et administrationsteam alle under ledelse af en sekretariatschef. Vi har et uformelt arbejdsmiljø og dygtige og engagerede kolleger. Vi lægger vægt på en god og uformel omgangstone, faglig sparring og kvalitet i opgaveløsningen.

 

Som en del af regeringens plan for Bedre Balance II er Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd flyttet til Brovst den 1. september 2019. Ansættelsesstedet er Stationsvej 10, 9460 Brovst. Der kan være enkelte dage, hvor der er behov for din hjælp til opgaver andre steder i landet.

 

Sådan bliver du en del af holdet:

Send din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) senest fredag den 13. december 2019 kl. 12:00 via nedenstående link.

 

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag d. 17. december. Hvis du bliver kaldt til samtale, vil du inden samtalen modtage en mindre opgave, som du bedes løse forud for samtalen.

 

Der er tale om en studentermedhjælperstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Stillingen vil ophøre ved endt kandidatuddannelse eller afslutning af uddannelse.

 

Tiltrædelse forventes i starten af januar 2020.

 

Ansættelsesområdet er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner.

 

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst for studentermedhjælpere i staten.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rådskoordinator Trine Nørby Olesen på tlf. 33 36 73 22 eller udviklingskonsulent Ninna Henriksen på tlf. 40 11 54 92.

 

Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frivilligrådet

Adresse 1
Stationsvej 10
9460 Brovst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
13-12-2019
Kviknummer
LJA-77909418
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frivilligrådet

Adresse
Stationsvej 10
9460
Brovst
Praktisk information
Indrykket
29-11-2019
Ansøgningsfrist
13-12-2019
Kviknummer
LJA-77909418
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed