Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samarbejdsvant og fleksibel servicemedarbejder/studentermedhjælper

Dansk Erhverv

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-01-2019

Er du serviceorienteret og arbejdsom? Så er det måske dig, vi leder efter til vores interne serviceafdeling.

Vi søger snarest muligt en frisk, imødekommende og serviceminded studentermedhjælper 15 timer ugentligt, der kan være os behjælpelig med en masse forskellige opgaver. Stillingen er tidsbegrænset til 30. juni 2020.

Jobbet              

Du skal kunne have mange bolde i luften og ikke være bange for at tage fat - også på de tunge ting. Jobbet omfatter bl.a. fordeling/afhentning af post, pakning af kursusmaterialer, opfyldning af kopipapir på etagerne, pakning af breve og pakker, flytning af møbler, byærinder samt en række praktiske opgaver.

Du får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde i forhold til studie og arbejdsmængde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø. Vi er netværksorienterede og lægger stor vægt på faglige fællesskaber, ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Med i bagagen har du

Som person er du åben, serviceminded, har humoristisk sans og kan arbejde under pres.

Du har et stort engagement, arbejder selvstændigt og er udadvendt.

Godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.

Løn efter aftale.

Ansøgningen

Du kan få yderligere oplysninger hos servicetekniker Tony Andreasen på tlf. 3374 6071 eller servicetekniker Stephen Tomie på tlf. 3374 6271.

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket ansøg på vores hjemmeside www.danskerhverv.dk/omdanskerhverv/ledigestillinger hurtigst muligt og senest den 22. januar 2019.

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv tilbyder et unikt fællesskab med fokus på politisk gennemslagskraft og dybdegående virksomhedsrådgivning. Dansk Erhverv har mere end 200 ansatte, der tæller jurister, økonomer, konsulenter og andre medarbejdere.

Del dette job

Kontakt

Dansk Erhverv

Adresse 1
Børsen
1217 København K
Danmark
Tlf
33746000
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
22-01-2019
Kviknummer
LJA-69466772
Jobtype
Deltid
Kontrakt/Projekt
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Erhverv

Adresse
Børsen
1217
København K
Danmark
Tlf 33746000
Praktisk information
Indrykket
09-01-2019
Ansøgningsfrist
22-01-2019
Kviknummer
LJA-69466772
Jobtype
Deltid
Kontrakt/Projekt
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed