Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samarbejdsorienteret udbudsjurist til rådgivende rolle i store udbudsprojekter

Energinet

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
30-10-2019

Vær med til at sikre det udbudsjuridiske grundlag i Energinet. Som vores nye udbudsjurist kommer du til at arbejde med juridisk rådgivning på nogle af de største og mest interessante udbudsprojekter i Danmark, som spiller direkte ind i den grønne omstilling. Du bliver en del af et professionelt fagmiljø med dygtige og engagerede kolleger. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

 

Juridisk bistand på tværs af Energinet-koncernen

Du bliver en del af afdelingen Kontraktjura og Analyse, der indgår i Energinets indkøbsområde bestående af i alt fire afdelinger. Kontraktjura og Analyse har bl.a. til opgave at yde kompetent og serviceorienteret juridisk rådgivning til koncernens forretningsenheder. Fagligheden er høj, og vi prioriterer faglige diskussioner, samtidig med at humøret er i top.

 

Som udbudsjurist er dit primære ansvar at yde kompetent udbudsjuridisk rådgivning til såvel store anlægsprojekter som driftsanskaffelser i fællesskab med afdelingens to yderligere udbudsjurister. Du rådgiver hovedsageligt indkøbere og projektledere omkring EU-udbud og er med i udbudsprocessen fra start til slut. Da du både supporterer anlægsprojekter, it-projekter og større driftsanskaffelser, får du en bred intern berøringsflade på tværs af hele organisationen. Det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle, er opsøgende i samarbejdet med interne samarbejdspartnere og er god til at skabe og vedligeholde relationer. Sideløbende udarbejder og opdaterer du vores udbudsskabeloner og retningslinjer samt gennemfører intern undervisning. Endeligt assisterer du til tider afdelingens kontraktjurister med at udarbejde leverandørkontrakter.

 

Glæd dig til at blive en del af et stærkt fagligt team med gode kolleger i en organisation, som vægter din faglige og personlige udvikling højt. Energinet er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på medarbejdernes trivsel og mulighed for indflydelse.

 

Løsningsorienteret jurist med stærkt servicegen

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.jur. eller cand.merc.jur. og har mindst 5 års erfaring med gennemførelse/rådgivning på EU-udbud. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Forsyningsvirksomhedsdirektivet, men ikke et krav. Du evner at formidle dine skarpe juridiske pointer, så disse omsættes til konkrete løsningsforslag for samarbejdspartnerne. Ydermere forventer vi, at du behersker engelsk i skrift og tale.

 

Personligt besidder du overblik, ligesom du evner at strukturere din hverdag og trives med at tage ansvar for dine opgaver og yde professionel rådgivning. Derudover er det vigtigt, at du er serviceminded og løsningsorienteret, så afdelingens samarbejdspartnere får den rette rådgivning. Du trives med at samarbejde i et dynamisk miljø og tilgår de mangeartede arbejdsopgaver med en positiv indstilling og proaktiv tilgang.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket send ansøgning. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Morten Yde, på 30 51 57 98. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

 

Energinet Forretningsservice understøtter Energinet-koncernen med ydelser inden for IT, HR, Beredskab, Riskmanagement, QHSE, Indkøb samt Økonomi og Facility Service. Hos Forretningsservice arbejder vi på at opnå synergier på tværs af Energinet og bidrager til fælles værdiskabelse. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FNs verdensmål omkring klimaindsats, bæredygtig energi og udvikling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne tillid og mod, lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

 

Se film om Energinet.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Energinet

Adresse 1
Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia
Danmark
Tlf
70 10 22 44
Praktisk information
Oprettet
30-10-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-76919009
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Energinet

Adresse
Tonne Kjærsvej 65
7000
Fredericia
Danmark
Tlf: 70 10 22 44
Praktisk information
Indrykket
30-10-2019
Ansøgningsfrist
20-11-2019
Kviknummer
LJA-76919009
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed