Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samarbejdsorienteret analytiker med flair for tal og projektkoordinering

Energinet

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
23-09-2019

Vær med i anden halvleg af omstillingen af vores danske energisystem. Det går stærkt, og opgaven sammenlignes nogle gang med et nyt månelandingsprojekt. På bare 11 år skal vi udvikle elsystemet og løfte det til et nyt niveau, hvor elproduktionen alene baseres på vedvarende energi. Som vores nye kollega i afdelingen Analyser og Modeller får du en central rolle i at tilvejebringe de nødvendige forudsætninger og analyser for at drive og udvikle det danske elsystem. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

 

ROBUSTE OG RETVISENDE FORUDSÆTNINGER ER ALTAFGØRENDE FOR AT KUNNE AGERE I EN OMVERDEN I HURTIG FORANDRING

I vores afdeling har vi ansvar for at sikre det rette fundament for at træffe investerings- og markedsbeslutninger for Energinet. Vi arbejder tæt sammen med Energistyrelsen om at definere et "bedste bud" på udvikling af relevante parametre frem til 2030 og 2040 i form af analyseforudsætninger, som opdateres årligt. Energistyrelsen og Energinet sikrer også i fællesskab et opdateret teknologikatalog, som internt og eksternt bruges som vigtigt input til analyser og investeringsbeslutninger. Din opgave er at sikre den rette interne og eksterne koordinering både på fagligt og administrativt niveau, i forbindelse med opdatering af analyseforudsætninger og teknologikataloget, hvilket kræver excellente samarbejdsevner med eksperter på forskelligt teknisk og økonomisk niveau.

 

Det faglige output er hele tiden i fokus, men en succesfuld opgaveløsning kræver også, at du har lyst og evne til at drive samarbejdsprocesser enten som projekt- eller delprojektansvarlig for et specifikt emne - med alt hvad det indebærer af strukturering af arbejde, overblik over deadlines og overblik over store komplekse problemstillinger. Det er vigtigt, at du kan sammenfatte og formulere komplekse og tekniske problemstillinger og løsninger simpelt og målrettet til relevante modtagere, om det er en intern styregrup-pe eller eksterne samarbejdspartner.

 

Vi bruger vores forudsætninger som input til vores modeller og analyser. Da du har behov for at forstå de bagvedliggende begrænsninger og muligheder for at sikre en god opgaveløsning, er det vigtigt, at du har flair og interesse for også selv at arbejde med vores modeller og analyser.

 

Du kan se frem til at blive en del af et fagligt stærkt team i et job, som stiller krav til din lyst og evne til at lære nyt - samtidig med at du får gode karrieremuligheder med rum til at udvikle dig fagligt og personligt. Indholdet i jobbet kan tilpasses både en erfaren og en mindre erfaren kandidat i forhold til ansvar og selv-stændigt arbejde.

 

OMSTILLINGSPARAT PERSONLIGHED MED GODE KOMMUNIKATIONSEVNER

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, med teknisk eller økonomisk fokus, og har derudover erfaring fra energisektoren. Kendskab til kraftværks- eller varmesektoren vil være et plus. Endeligt er du velformuleret i skrift og tale på dansk og engelsk og formår at gøre kompliceret stof letforståeligt.

 

Dine arbejdsmetoder er præget af struktur og grundighed, og du forstår betydningen af at samarbejde med og inddrage dine omgivelser. Samtidig trives du i et job, hvor du skal tage ansvar og træffe beslutninger, og du er ikke bange for at sætte spørgsmålstegn ved gængse måder at gøre tingene på. Samarbejde for dig stopper ikke i pressede situationer og du har altid fokus på værdiskabelsen af dit arbejde og kan derfor aktivt bidrage til den optimale prioritering af opgaverne på kort og langt sigt.

 

Vi er en afdeling hvor vi hjælper hinanden og hvor man kan "tage over for hinanden. Vores omverden er i hurtig forandring, og det afspejler sig også i vores opgaver og opgaveløsning i hverdagen. Det kræver, at du kan være fleksibel og parat til at gribe nye opgaver med kort varsel.

 

ANSØGNING OG KONTAKT

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket send ansøgning, så vi har den senest 9. oktober 2019. Vi forventer at holde samtaler 21. - 23. oktober 2019 (1. samtale) og 28. oktober 2019 (evt. 2. samtale). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Katja Birr-Pedersen på telefon 51 38 01 29. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Energinet

Adresse 1
Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia
Danmark
Tlf
70 10 22 44
Praktisk information
Oprettet
23-09-2019
Udløber
09-10-2019
Kviknummer
LJA-75856621
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Energinet

Adresse
Tonne Kjærsvej 65
7000
Fredericia
Danmark
Tlf: 70 10 22 44
Praktisk information
Indrykket
23-09-2019
Ansøgningsfrist
09-10-2019
Kviknummer
LJA-75856621
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information
Beliggenhed