Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sales & Customer Relation praktikant

Lyne & Lindberg Group

Aarhus, Østjylland

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-09-2022

Brænder du for B2B-salg, forretningsudvikling og pleje samt etablering af kunderelationer, og ønsker du at omsætte teoretisk viden til hands-on erfaring i en international vækstvirksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Og er du energisk, resultatorienteret og imødekommende med en naturlig flair for mennesker og en interesse for mode, hudpleje og smykker? Så er du måske vores nye Sales & Customer Relation praktikant, hvor du vil have mulighed for at arbejde med et eller flere af følgende brands Lié Studio, woods_copenhagen & RAGBAG enten i Aarhus eller København.

Om praktikstillingen

Vi søger en selvstændig, ambitiøs og resultatorienteret praktikant med interesse for B2B-salg, kunderelationer, forhandlingsteknik og opsøgende salg til vores salgsteam både i Aarhus og København. Som Sales & Customer Relation praktikant vil du blandt andet få ansvaret for opsøgende B2B-salg, optimering af salgsmuligheder, kundepleje samt opdatering og opfølgning af salgsmaterialer for vores in-house brands. Du vil være i daglig dialog med både internationale og nationale kunder, hvorfor det er essentielt, at du er en dygtig kommunikatør på både dansk og engelsk og trives i et socialt arbejdsmiljø med en stor kontaktflade. Vi tilbyder et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, hvor alle brænder for deres arbejde, og stemningen bærer præg af passion, iværksætteri og højt til loftet. Der er derfor stor fokus på personlig og faglig udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Opsøgende B2B-salg både nationalt og internationalt
 • Forberede og deltage i både kunde- og salgsmøder
 • Pleje af eksisterende kunder samt etablering af nye
 • Indsamling af potentielle leads på vores in-house brands
 • Opdatering og opfølgning af salgsmateriale samt produkter til forhandlere og salgsagenter
 • Assistere med genbestilling af produkter, swaps og indtastning af kundeordre og reklamationer
 • Diverse ad hoc-opgaver

Om dig

Vi har ingen krav til specifik uddannelse, men forventer, at du har en naturlig interesse for B2B-salg og anser det som et stort plus, hvis du har tidligere erhvervserfaring indenfor servicebranchen, butik eller salg og har et godt kendskab til Excel.

Vores forventninger til dig:

 • Du har et serviceminded, resultatorienteret, og ambitiøst mindset
 • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og trives i et dynamisk samt omskifteligt arbejdsmiljø
 • Du brænder for B2B-salg, kundepleje og optimeringsprocesser
 • Du er en velformuleret kommunikatør både skriftligt og mundtligt på henholdsvis dansk og engelsk
 • Du er imødekommende, initiativrig og løsningsorienteret
 • Du har en naturlig interesse for mode, hudpleje og smykker

Om woods_copenhagen

woods_ copenhagen er effektiv, naturlig, økologisk hudpleje formuleret af førende skandinaviske eksperter og produceret i Danmark efter de højeste kvalitetsstandarder. woods_ copenhagen er en del af Lyne & Lindberg Group, som er et internationalt modekonglomerat med kontorer i Aarhus, København, Stockholm, Oslo og Hamborg. Lyne & Lindberg Group omfatter en række selskaber, herunder blandt andet Le Management, HOOD Agency, RAGBAG, LM Kids, Lié Studio og Le Management SOCIETY.

Om Ragbag

Ragbag er et dansk konceptbaseret smykke brand, som kombinerer moderne touches med håndlavede design for at skabe raffinerende og moderne statement smykker. Ragbag er en del af Lyne & Lindberg Group, som er et internationalt modekonglomerat med kontorer i Aarhus, København, Stockholm, Oslo og Hamborg. Lyne & Lindberg Group omfatter en række selskaber, herunder blandt andet Le Management, HOOD Agency, RAGBAG, LM Kids, LIÉ STUDIO og Le Management SOCIETY.

Om LIÉ STUDIO

LIÉ STUDIO er en nyopstartede virksomhed stiftede af tvillingerne Amalie og Cecilie Moosgaard. LIÉ STUDIO lancerede i november 2021 og har allerede opnået stor international anerkendelse og succes. Teamet består af folk som er passioneret omkring deres arbejde og elsker at være en del af et innovativt og dynamisk miljø. LIÉ STUDIO er en del af Lyne & Lindberg Group, som er et internationalt modekonglomerat med kontorer i Aarhus, København, Stockholm, Oslo og Hamborg. Lyne & Lindberg Group omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_copenhagen, RAGBAG, Le Management Kids, Le Management SOCIETY og Le Management.

Læs mere om selskaberne her.

Er det dig, vi søger?

Vores praktikforløb er ulønnet, og vi forestiller os en varighed på 4-6 måneder. Hvis praktikstillingen lyder som noget for dig, så send os din motiverede ansøgning, dit CV, andet relevant materiale og en kort videopræsentation af dig selv via vores hjemmeside https://lynelindberg.com/career/. Husk venligst at angive din ønskede praktikperiode i din motiverede ansøgning samt om du ønsker at arbejde i København eller Aarhus. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores HR-team via job@lynelindberg.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Lyne & Lindberg Group

Adresse 1
Åboulevarden 52, 2-4 sal
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2022
Udløber
15-10-2022
Kviknummer
LJA-84033335
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Salg og markedsføring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lyne & Lindberg Group

Adresse
Åboulevarden 52, 2-4 sal
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-09-2022
Ansøgningsfrist
15-10-2022
Kviknummer
LJA-84033335
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Salg og markedsføring
Beliggenhed