Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandlere til Skatteankestyrelsen i København

Skatteankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-09-2021

Har du lyst til at arbejde med skatteret i en uafhængig klageinstans, og har du eventuel erfaring med subjektiv skattepligt? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar, fokus på resultater og godt kollegaskab? Så er du måske én af de nye medarbejdere, vi søger.

 

Omsæt skatteretten til praksis

I Skatteankestyrelsen i København behandler vi blandt andet sager inden for skat, moms, afgifter og vurdering af fast ejendom.

 

Du kan være med til at løfte denne opgave, da vi nu søger nye kolleger til 4. kontor på vores Vesterportlokation, som blandt andet behandler klager over afgørelser vedrørende subjektiv skattepligt, der er truffet i Skattestyrelsen som første instans.

 

Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen.

 En typisk sag vil bestå i, at du sikrer oplysning af sagen, udarbejder udkast til afgørelse, og at du holder møde med klageren og rådgiveren på vegne af Skatteankestyrelsen. Du vil også være referent for Landsskatteretten i retsmødesager.  Du får en unik mulighed for at arbejde med skatteretten, og samtidig vil du kunne udvikle dine kompetencer inden for den juridiske metode, forvaltningsret og skatteproces. Du får også ansvar for at sikre et smidigt og effektivt sagsforløb i god dialog med klageren og/eller dennes repræsentant.

 

Vores sager indeholder ofte komplicerede, juridiske vurderinger. Hvis dette motiverer dig, så står vi til gengæld klar med engagerede kolleger, der deler ud af deres viden og giver dig den sparring og oplæring, der er nødvendig.

 

Vores kerneopgave kræver, at vi er kompetente, at vi tager ansvar, og at vi viser fremdrift i opgaven.

 

Vi kan tilbyde:

  • faglige udfordringer og et godt kollegaskab

  • høj faglighed og løbende samarbejde med forskellige fagkontorer og myndigheder

  • stort ansvar for egne sager, indtil der træffes afgørelse ved fx Landsskatteretten

  • mulighed for faglig udvikling inden for andre klagesagsområder i Skatteankestyrelsen.

 

Som sagsbehandler i Skatteankestyrelsen kommer du til at arbejde med komplicerede regelsæt og omfattende praksis, som skal anvendes i konkrete sager for borgere eller virksomheder. Det er derfor vigtigt, at du er både grundig og nysgerrig. fortæller din nye kollega specialkonsulent Anne Lyngstrøm. Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed, så borgerne og virksomhederne oplever, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

 

Ansvarlig og målorienteret sagsbehandler

Du kan være uddannet cand.jur., cand.merc.jur., eller også har du en diplom- eller masteruddannelse inden for skatte- eller momsretten. Du er gerne erfaren men kan også godt være nyuddannet eller på vej mod din afsluttende eksamen. Det vil være en fordel, hvis du også har interesse for forvaltningsretten og tidligere har arbejdet med sagsbehandling.

 

Personligt er du struktureret, engageret, og du kan arbejde selvstændigt med dine sager. Vi forventer desuden, at du:

  • kan omsætte din juridiske faglighed til praksis

  • arbejder målstyret og driftsorienteret

  • sikrer den rette kvalitet til rette tid

  • deltager aktivt i faglig sparring og i teamsamarbejdet

  • kan kommunikere klart både i skrift og tale.

 

Vi er en arbejdsplads, som tager godt imod nye medarbejdere, og vi lægger vægt på god onboarding, oplæring og sparring fra første dag. 

 

Om Skatteankestyrelsen

Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, der fungerer som sekretariat for Landsskatteretten og de ankenævn, der træffer afgørelse i sagerne. Sammen sikrer vi retssikkerhed med en kompetent og uafhængig behandling af klager.

 

Vi er til for de borgere og virksomheder, som er uenige i en afgørelse fra skatteforvaltningen. Vi bidrager til at skabe retssikkerhed for borgere og virksomheder, og derfor skal klageprocessen opleves som nem, overskuelig og transparent.

 

Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er ca. 500 ansatte i Skatteankestyrelsen.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og evt. relevante referencer via linket Søg stillingen senest 24. oktober 2021. Første samtaler forventes afholdt 1. 3. november. Anden samtaler forventes afholdt 9. november 2021. Der kan evt. indgå en case eller en logisk test samt personprofil i rekrutteringsprocessen.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for 4. kontor Susanne Nüchel Lawaetz på telefon 7238 7038.  Det er også muligt at tale med en sagsbehandler i kontoret. Kontakt os for oplysninger herom, hvis det har din interesse.

 

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-partner Vibeke Bak Christensen på telefon 3376 0237.

 

Forventet tiltrædelse er 1. januar 2022 eller snarest derefter.

 

Du bliver ansat på overenskomstmæssige vilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest. 

 

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Stillings-ID

147617

 

Ansøgningsfrist

24-10-2021

 

Arbejdssted

Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V

 

Hjemmeside

www.skatteankestyrelsen.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteankestyrelsen

Adresse 1
Ved Vesterport 6
1612 København V
Danmark
Adresse 2
2100 
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-09-2021
Udløber
24-10-2021
Kviknummer
LJA-82735062
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteankestyrelsen

Adresse
Ved Vesterport 6
1612
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-09-2021
Ansøgningsfrist
24-10-2021
Kviknummer
LJA-82735062
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed