Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandlere til et af statens mest alsidige overenskomstområder

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2021

Kan du forhandle og fortolke kollektive aftaler, og trives du i et job med stor selvstændighed og mange bolde i luften? Er du parat til at tage ansvar for strategisk udvikling af aftaleområdet på et ministerområde, som er i konstant bevægelse, og hvor vi løser vigtige sikkerhedspolitiske opgaver for Danmark - i ind- og udland?

 

Så har vi 3 spændende stillinger i Overenskomstafdelingens sektion for civile overenskomster.

 

Om os

Sektionen for civile overenskomster er en del af Overenskomstafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Ballerup. Vi forhandler og fortolker en række overenskomster og aftaler for Forsvarsministeriet, herunder en lang række overenskomster for vores civilt ansatte, som er unikke for ministerområdet, og derfor indgås af os på delegation fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

 

Vores opgaver består hovedsageligt i, at:

  • Rådgive Forsvarets chefer og HR-medarbejdere om brug af overenskomster og aftaler.

  • Fortolke aftaler og træffe afgørelse i sager om overenskomst- og aftalemæssige forhold.

  • Samarbejde med Forsvarets myndigheder og de faglige organisationer om løsninger, som understøtter Forsvarets skiftende behov, f.eks. som følge af ændrede opgaver og operationsmønstre i ind- og udland.

  • Deltage i og gennemføre overenskomstforhandlinger og øvrige aftaleforhandlinger med de faglige organisationer.

 

Sektionen, som du bliver en del af, består af 16 ambitiøse, engagerede og fagligt dygtige kolleger som lægger vægt på faglig sparring og et godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone.

 

Om stillingen

Hos os får du en dagligdag i tæt kontakt med ministerområdets myndigheder og de faglige organisationer på et område med stor politisk bevågenhed.

 

Ud over din daglige rådgivning af chefer og HR-medarbejdere, får du også mulighed for at udvikle dit sagsområde bl.a. ved at udfærdige skarpe notater og beslutningsoplæg til direktionen. Dine forhandlingsevner bliver styrket gennem periodiske forhandlinger med de faglige organisationer, og får ansvar for at håndtere de større eller mindre udfordringer, som løbende opstår i relation til f.eks. honorering og tilrettelæggelse af arbejdet, i en virksomhed med fart på. Du opnår indgående kendskab til forsvarsområdets organisation.

 

Du vil opleve en hverdag med meget varierende opgaver og krav om såvel selvstændighed som gode samarbejdsevner.

 

Om dig

Du er chef-/specialkonsulent/kandidat og har gennemført samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. cand. jur. eller cand. scient. pol. eller en anden relevant akademisk uddannelse.

 

Du har gode teoretiske og analytiske kompetencer. Det er en klar fordel men ikke et krav, at du har erfaring med forhandling og/eller overenskomster/kollektiv aftaleret f.eks. fra arbejde i en faglig organisation. Alternativt kan du have bred erfaring med HR-arbejde i en offentlig organisation.

 

For succes i jobbet skal du:

  • Være god til at kommunikere i både skrift og tale og kunne formidle kompliceret fagligt stof på en let og forståelig måde, da du i det daglige skal samarbejde med interessenter med meget forskellig faglig baggrund.

  • Kunne fordybe dig i større opgaver, skrive notater og arbejde med tal og beregninger i Excel.

  • Være i stand til at tilrettelægge dit arbejde og være indstillet på at arbejde tæt sammen med kollegerne i teamet og sektionen.

  • Kunne påtage dig rollen som mødeleder og fra tid til anden kunne undervise inden for dit faglige område.

  • Kunne udvise fleksibilitet i det daglige og være klar til at holde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med fagligheden.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende AC-overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for forhandling af tillæg. Til ansættelsen er der knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

 

Vi tilbyder derudover fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter gennem bl.a. idræts- og personaleforening og for mulighed for hjemmearbejde.

 

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til til at kontakte sektionschef Brian Bjørcklund på telefon 4087 2424.

 

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Charlotte Møller Nielsen på telefon 7281 9182.

 

Stillingerne er til besættelse snarest muligt og gerne senest 1. december 2021.

 

Ansøgningsfristen er 20. oktober 2021. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 43.

 

Vi beder dig søge stillingen via linket og vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

 

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen.

Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

 

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Adresse 1
Lautruphøj 8
2750 Ballerup
Danmark
Tlf
72 81 90 00
Adresse 2
Lautruphøj 8
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-09-2021
Udløber
20-10-2021
Kviknummer
LJA-82696950
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Adresse
Lautruphøj 8
2750
Ballerup
Danmark
Tlf: 72 81 90 00
Praktisk information
Indrykket
22-09-2021
Ansøgningsfrist
20-10-2021
Kviknummer
LJA-82696950
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed