Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandlere til erhvervsbeskatningskontor i Skatteankestyrelsen Odense

Skatteankestyrelsen

Odense, Fyn

Indrykket
01-03-2021

Brænder du for skatteretten og har erfaring med eller interesse for erhvervsbeskatning og moms? Trives du med selvstændigt ansvar i kombination med et tæt fagligt samarbejde? Så er du måske én af de fire nye medarbejdere, vi søger. 

 

Omsæt skatteretten til praksis

Vi søger sagsbehandlere til Skatteankestyrelsens 5. kontor, hvor vi arbejder med klagesagsbehandling inden for moms og erhvervsbeskatning og samspillet mellem de to sagsområder. Du vil komme til at arbejde i et af vores tre teams med sager inden for områderne:

  • skattefri virksomhedsomdannelse og virksomhedsordningen

  • skønsmæssige ansættelser af skattepligtig indkomst og momstilsvar

  • skattemæssige afskrivninger, ophør/afståelse af virksomhed og kommanditselskaber

  • driftsomkostninger for selskaber og erhvervsdrivende, herunder skatte- og momssvig med fiktive fakturaer

 

Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen, uanset hvilket sagsområde der er tale om. Du får ansvar for at sikre oplysning af sager, udarbejde udkast til afgørelser, holde møde med klagere og rådgivere samt deltage i retsmøder i Landsskatteretten på vegne af Skatteankestyrelsen som sekretariat.

 

Kompleksiteten i vores opgaver varierer, så dine sager vil løbende matche din udvikling, og du får mulighed for at blive specialist inden for et særligt juridisk fagområde. Som ny medarbejder kan du forvente kolleger, der er engagerede, samarbejdsorienterede, og som deler ud af deres viden. Tæt fagligt samarbejde og sparring med kollegaer og kontorchef er en naturlig del af din hverdag. Vores kerneopgave kræver, at vi har engagerede og kompetente medarbejdere, som tager ansvar og viser fremdrift i opgaven. Dertil vil du opleve en nærværende leder, som sætter retning. Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed. Borgere og virksomheder skal opleve, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

 

I kontoret er vi 12 medarbejdere, der har en regnskabsmæssig, skattefaglig eller juridisk baggrund. Vi lægger vægt på at have et stærkt, fagligt miljø, et socialt fællesskab med fokus på god trivsel, og at det er sjovt at gå på arbejde. Vi har stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdstid og -opgaver, og vi har mulighed for hjemmearbejde. Vores kontor er placeret på Ved Vesterport 6 i København, men for den rette kandidat tilbyder vi ansættelse på én af de øvrige af vores lokationer. Der vil i så fald skulle forventes rejsedage til København både i opstarten og løbende ved behov fx i forbindelse med interne kurser, fagmøder, sociale arrangementer og for at holde relationerne ved lige.

 

Ansvarlig og målorienteret

Du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. skatterevisor eller har en diplom- eller masteruddannelse inden for skat eller moms. Både erfarne og nyuddannede - også fra kommende eksamen - kan komme i betragtning. Din faglige erfaring eller interesse ligger inden for et eller flere af de nævnte sagsområder samt forvaltningsret. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med sagsbehandling og har en regnskabsmæssig forståelse.

 

Vi forventer desuden, at du arbejder selvstændigt, målrettet og ansvarligt det i kombination med en motivation for faglig sparring og samarbejde. Du evner at omsætte din faglighed til praksis og kan kommunikere klart både i skrift og tale.

 

Vi tilbyder et grundigt oplæringsforløb og som en del af din udvikling, tilbyder vi efteruddannelse inden for relevante fagområder.

 

Om Skatteankestyrelsen

Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og relevant reference via linket Søg stillingen senest den 26. marts 2021 kl. 12.00. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Morten Dreisig Olsen på tlf. 33 76 07 71. Det er muligt at tale med en sagsbehandler i kontoret. Kontakt Morten for kontaktoplysninger, hvis det har din interesse. Har du spørgsmål til processen, er du velkommen til at kontakte HR-partner Mette Faurholt Nielsen på tlf. 33 76 26 24.

 

Vi afvikler løbende samtaler, og der kan indgå anvendelse af tests i ansættelsesprocessen.

 

Tiltrædelse er snarest muligt, og ansættelse er efter gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet kan være på flere af vores lokationer. 

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

 

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

 

Arbejdssted

Kan være på flere af vores lokationer   

 

Ansøgningsfrist

26-03-2021

 

Tips til din ansøgning

https://skatteankestyrelsen.dk/job/ansaettelsesprocessen/

 

Hjemmeside

https://www.skatteankestyrelsen.dk/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteankestyrelsen

Adresse 1
Thomas B. Thriges Gade 44-48
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-03-2021
Udløber
26-03-2021
Kviknummer
LJA-81772403
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteankestyrelsen

Adresse
Thomas B. Thriges Gade 44-48
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-03-2021
Ansøgningsfrist
26-03-2021
Kviknummer
LJA-81772403
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed