Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandlere med juridisk eller skattefaglig baggrund søges til Skatteankestyrelsen i Silkeborg

Skatteankestyrelsen Silkeborg

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
27-04-2021

Har du en juridisk eller skattefaglig baggrund? Kunne du tænke dig at have mulighed for at fordybe dig i opgaverne og ønsker du at anvende dine kompetencer til at arbejde med klagesagsbehandling på en attraktiv arbejdsplads med høj faglighed? Så er du måske én af vores nye kollegaer.

Kompetent, effektiv og uafhængig sagsbehandling

Skatteankestyrelsen skal sikre en kompetent, effektiv og uafhængig behandling af klager på skatte- og vurderingsområdet. Du kan være med til at løfte denne opgave, da vi nu søger kolleger til 8., 9. og 11. kontor, hvor vi i øjeblikket arbejder med klagesagsbehandling vedrørende erhvervsbeskatning.

 Vi søger dig, som har kompetencer inden for et eller flere af følgende områder:

  • Erhvervsbeskatning

  • Moms

  • Ejendomsvurdering

 

Borgere og virksomheder skal have tillid til, at deres klager på skatte- og vurderingsområdet behandles korrekt og retfærdigt. Derfor skal vi levere en ensartet og uafhængig klagesagsbehandling med korrekte og velfunderede afgørelser til rette tid. Skatteankestyrelsen behandler hver enkelt klagesag grundigt og ansvarligt, og styrelsen kommunikerer klart og tydeligt, hvad der ligger til grund for afgørelsen.

Du kommer til at sikre oplysning af sager, udarbejde udkast til afgørelser og holde møde med klagere og rådgivere.

Juridisk eller skattefaglig baggrund

Du kan f.eks. være uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller skatterevisor, du kan også have en diplom- eller masteruddannelse i skat og/el. moms. Både erfarne og nyuddannede kan komme i betragtning

Din faglige erfaring eller interesse ligger inden for skatte- og forvaltningsret. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med sagsbehandling, gerne indenfor vurderingsområdet, erhvervsbeskatnings-og/el. momsområdet. Men det vigtigste er dit engagement for vores kerneopgave.

Det forventes, at du har mod på at arbejde med forskellige sagsområder inden for skatteretten afhængig af kontorets sagsportefølje.

Du formår at omsætte din juridiske faglighed til praksis i det enkelte fagområde, du kommunikerer klart både i tale og på skrift, og du tager ansvar for at dine opgaver løses i rette kvalitet og til rette tid.

Du kan både arbejde selvstændigt og sammen med andre, og du forstår værdien af godt samarbejde, hvor du både giver og modtager faglig sparring.

En attraktiv arbejdsplads med høj faglighed

Vi er en attraktiv arbejdsplads med en stærk faglig identitet, som vi er stolte af. Du får faglig sparring og ansvar, der styrker og udvikler dine kompetencer inden for juridisk metode og sagsbehandling.

Vi vægter trivsel højt og tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med en god omgangstone.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og relevant reference via linket Søg stillingen senest den 16.05.2021.

Første samtaler forventes afholdt d. 25-27. maj 2021. Anden samtaler forventes afholdt d. 10-16. juni 2021. Imellem første og anden samtale kan der indgå en logisk test og en personprofil, der anvendes som dialogværktøj på anden samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef for 8. kontor Ann Roe Kirch på tlf.nr.  33 76 26 29, kontorchef for 9. kontor Anders Bitsch 33 76 02 52 eller kontorchef for 11. kontor Anni Bach Hansen på tlf. nr. 33 76 24 27.

Har du spørgsmål til processen, er du velkommen til at kontakte HR-partner Mette Faurholt Nielsen på tlf. nr. 33 76 26 24.

Forventet tiltrædelse pr. 1.08.2021 eller snarest derefter.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er på vores lokation i Silkeborg.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteankestyrelsen Silkeborg

Adresse 1
Glarmestervej 4
8600 Silkeborg
Danmark
Adresse 2
Glarmestervej 4
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-04-2021
Udløber
16-05-2021
Kviknummer
LJA-82019004
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteankestyrelsen Silkeborg

Adresse
Glarmestervej 4
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-04-2021
Ansøgningsfrist
16-05-2021
Kviknummer
LJA-82019004
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed