Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler til Koncernfinans

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-03-2020

Om os

Koncernøkonomi- og driftsafdelingen i Forsvarsministeriets departement skal sikre den fortsatte udvikling af økonomistyringen i Forsvarsministeriets koncern. Afdelingen er ansvarlig for den overordnede styring af et af de største driftsområder i staten med et samlet budget på cirka 25 milliarder kroner, som vil stige betydeligt de næste fire år.

 

Koncernen tæller otte store styrelser, hvis fokus blandt andet er på arbejdet for fred, frihed og sikkerhed herhjemme og ude i verden, indkøb af udstyr i milliardklassen, ejendomsadministration og meget mere.

 

Om stillingen

Koncernfinans er Forsvarsministeriets koordinerende kontor for en række af de centrale økonomiske processer og produkter. Det drejer sig bl.a. om ministeriets ramme- og prioriteringsproces med tilhørende prioriteringsoplæg, den månedlige ledelsesinformation for hele ministerområdet og de kvartalsvise udgiftsopfølgninger, der udarbejdes til Finansministeriet.

 

Samtidig er Koncernfinans ministeriets kompetencecenter på bevillingsområdet. Det er os, der udarbejder og koordinerer finanslove, tillægsbevillinger, grundbudgetter og aktstykker, og ligeledes os der kan svare på spørgsmål om bevillingsregler og fortolkninger af bevillingerne. Som følge af denne rolle har Koncernfinans også en central rolle ift. dialogen med Finansministeriet, hvor kontoret tager en række af de drøftelser og afklaringer, der skal ske om eksempelvis budgetsager og sager til regeringens Økonomiudvalg på Forsvarsministeriets område.

 

Koncernfinans er tillige det koordinerende kontor på revisionsområdet, herunder den løbende dialog med Rigsrevisionen og med den interne revision om igangværende revisioner og opfølgninger, og står for ministerområdets overordnede tilsynskoncept.

 

Til opgaverne i kontoret hører også ansvaret for indberetning af forsvarsudgifter til NATO og det økonomiske tilsyn med Forsvarets Efterretningstjeneste.

 

Dertil kommer, at kontoret løbende bidrager til politiske aftaler, analysearbejde, effektiviseringer og videreudvikling af økonomistyringen på ministerområdet.

 

Som ansat i Koncernfinans får du mulighed for at prøve kræfter med flere af disse opgaver. Alt efter dine kvalifikationer og erfaringer, kan du få hovedansvar for et givent opgaveområde. Du indgår samtidig i kontorets brede opgavevaretagelse og forventes at kunne kaste dig ind i drøftelsen med Finansministeriet om tal og formuleringer i økonomiudvalgsager, besvare folketingsspørgsmål og pressehenvendelser og i øvrigt bidrage til ministerbetjeningen.

 

Fælles for opgaverne er, at du går til dem med en veludviklet proces- og talforståelse og er garant for kvalitetssikring af bidrag fra andre dele af afdelingen og koncernen. Du er analytisk stærk og kan formidle sagens kerne kort og præcist både mundtligt og skriftligt.

 

I bytte for dit engagement og faglige kompetencer tilbyder vi:

  • en udfordrende hverdag i en spændende og ambitiøs afdeling, hvor både resultater og udvikling spiller en central rolle,

  • opgaver på et unikt ministerområde med stor bevågenhed og høje forventninger til kvaliteten i opgaveløsningen,

  • fokus på at dit potentiale udfoldes og udvikles yderligere,

  • engagerede og kompetente kollegaer i et godt og uformelt arbejdsmiljø

 

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse som cand.polit, cand.merc.(pol), cand.scient.pol eller lignende med en interesse for krydsfeltet mellem økonomi og politik. Du kan både være nyuddannet og erfaren det vigtigste er dine kommunikationskompetencer, din talforståelse og dit drive for at arbejde med økonomistyring.

 

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende AC-overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer. Til ansættelsen er der knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

 

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Ansættelsesstedet er Forsvarsministeriet, Holmens Kanal 9 i København K.

 

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

 

Kontakt og ansøgning:

Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Mikkel Nielsen Østergaard på 25 27 44 30.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Heino Hansen på 7281 9131.

 

Ansøgningsfristen er mandag d. 13. april 2020.

 

Send ansøgning, CV og uddannelsespapirer via linket hvor anbefalinger og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes.

 

Du kan læse mere om Forsvarsministeriets departement og kontorerne i Økonomi- og driftsafdelingen på www.fmn.dk.

 

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

 

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79944278
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 9
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-03-2020
Ansøgningsfrist
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79944278
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed